vrijdag 9 augustus 2024

Rusland voert digitale roebel in: ‘Poetin doet mee aan globalistische agenda’

 


De Russische president Poetin heeft de ‘Digital Ruble Bill’ getekend, waarmee Rusland een belangrijke stap heeft gezet in de richting van een digitale roebel.

Dit laat volgens jurist Jeroen Pols zien dat Rusland gewoon meedoet aan het invoeren van de globalistische agenda van de VN. “Veel wakkere mensen denken dat Poetin een redder is, maar ook in Rusland wordt Agenda 2030 uitgerold,” citeert De Andere Krant hem.

Sinds augustus 2022 zijn er in Rusland meer dan 15 tests uitgevoerd met deze digitale roebel. Het duurt nog zeker tot 2029 voordat het systeem landelijk operationeel wordt.

Onderdeel van het globalistische plan

In het weekjournaal op Café Weltschmerz noemde Pols de introductie van de digitale roebel een onderdeel van het globalistische plan dat moet leiden tot een wereldmunt.

Dat Rusland stappen zet richting de invoering van een digitale munt betekent volgens hem niets minder dan dat de Russen gewoon meegaan in de mondiale financiële transformatie.

Opvallend

De Russische centrale bank liet nog weten dat de digitale roebel nu verder gevorderd is dan de meeste Europese versies van de digitale munt.

Ook financieel expert Frank Knopers van Geotrendlines zegt dat het opvallend is dat Rusland niet alleen uitwijkt naar een CBDC (central bank digital currency), maar ook alternatieven uit de vrije markt omarmt. Zo werd bijvoorbeeld een wet aangenomen die het gebruik van bitcoin voor grensoverschrijdende betalingen toestaat.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...