maandag 30 september 2024

Aantal medische noodgevallen explodeert: 950 procent meer ziekenhuisopnames vanwege pijn op de borst


Het aantal Nieuw-Zeelanders dat in het ziekenhuis belandt met pijn op de borst explodeert. Het gebeurt zo vaak dat ambulancemedewerkers inmiddels speciale instructies hebben gekregen.    

In 2019 deden zich in Nieuw-Zeeland 2000 medische noodgevallen voor waarbij mensen klaagden over pijn op de borst, blijkt uit cijfers van de overheid. In 2022 schoot dat aantal als een raket omhoog naar meer dan 21.000. Dat is een toename van maar liefst 950 procent, stelt Ben Fordham van de Australische radiozender 2GB vast.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Grote verandering

Fordham heeft de hand weten te leggen op gegevens uit de Australische deelstaat Queensland, waar zich een soortgelijke explosie voordoet.

Tussen juni 2021 en juni 2022 werden in ziekenhuizen in Queensland 19.700 extra mensen opgenomen met borstpijn. In 6500 gevallen ging het om mensen jonger dan 40. Dat is een grote verandering, aldus Fordham.

Jonge mannen

Hij wacht nog op gegevens uit de deelstaat New South Wales. Wel beschikt hij over een document uit New South Wales dat dateert van augustus 2021, getiteld ‘Myocarditis en pericarditis na mRNA-COVID-19-vaccins’. In het document wordt ambulancemedewerkers uitgelegd hoe ze deze aandoeningen moeten behandelen.

In het officiële document van NSW Ambulance staat dat de aandoeningen zich vooral voordoen na de tweede vaccinatie en bij jonge mannen onder de 30. Symptomen zijn pijn op de borst en hartkloppingen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...