maandag 30 september 2024

Klimaatmisdaad: Rotzooit de overheid met het weer?


Officiële documenten onthullen hoe de Amerikaanse overheid al tientallen jaren het weer manipuleert, met desastreuze gevolgen voor onze gezondheid en het milieu.

Onderdeel van deze programma’s is het injecteren van stratosferische aerosolen of het sproeien van immense hoeveelheden giftige chemicaliën en schadelijke metaaloxiden.

Dit is een internationaal programma waarbij nagenoeg elk land ter wereld betrokken is. Ook Nederland en België doen mee met deze programma’s om het weer op agressieve wijze te manipuleren, voor diverse doeleinden.

De programma’s worden onder meer besproken in documenten van de Amerikaanse overheid. Een document van de CIA laat zien hoe Amerika jarenlang heeft gespioneerd bij Rusland, om te leren hoe zij weermanipulatie deden. In het stuk staat: ‘Naarmate het Amerikaanse programma voor weermodificatie zich uitbreidt, zullen we waarschijnlijk steeds meer informatie nodig hebben over de prestaties van de Sovjets’. Dat bevestigt dat deze programma’s niet tot Amerika beperkt werden, maar inderdaad internationaal zijn.

Bekijk de video van Stop World Control:

Verrassende uitspraak

Onlangs nog bevestigde Robert F. Kennedy Jr., die zich aangesloten heeft bij presidentskandidaat Trump, publiekelijk de realiteit van chemtrails door een verrassende uitspraak te doen op sociale media.

Een post op X bevatte de getuigenis van een chemtrail-klokkenluider, waarop Kennedy reageerde: “We gaan deze misdaad stoppen.”

Dit bracht online een nieuw debat op gang over deze zorgvuldig verborgen operaties van de overheid om het weer en het klimaat kunstmatig te manipuleren.

Verbod op chemtrails

Ondertussen is in de Amerikaanse staat Tennessee een wet aangenomen die chemtrails verbiedt.

Op de website van Stop World Control vind je hier een uitvoerig rapport over weermanipulatie en de enorm schadelijke effecten die deze programma’s hebben op de menselijke gezondheid, de natuur en alles wat leeft.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...