rsz chemtrails klokkenluiderHet manipuleren van ons weer is iets dat volgens officiële verhalen slechts op heel kleine schaal plaatsvindt.

Klokkenluiders vertellen een ander verhaal en dan zie je hoe wij systematisch worden vergiftigd.


Formeel bestaan chemtrails niet zoals we weten en formeel is HAARP een onschuldige installatie die geen vlieg kwaad doet en zeker niet in staat is om het weer te beïnvloeden.

Dat verhaal is volledig in tegenstrijd met hetgeen klokkenluider Kristen Meghan vertelt in de volgende korte clip.

“Ik was een van de mensen die de chemicaliën goedkeurden”

“Het wordt nu collectief toegegeven, om klimaatverandering tegen te gaan”

Luister naar Chemtrail-klokkenluider & voormalig militair ingenieur Kristen Megan.

Het is niet langer alleen maar een samenzwering mensen - wacht maar tot mensen erachter komen wat de enorme omvang ervan is.
Als er geen chemtrails bestaan, waarom worden er dan in sommige Amerikaanse staten wetten aangenomen om ze te verbieden?
Wij schreven 12 jaar geleden al het volgende over chemtrails.

Als je het weer kunt manipuleren dan beheers je de wereld. Dan bepaal je welke oogsten er waar zullen lukken en dus welke mensen honger zullen lijden en wie er veel geld verdient. Van oudsher is het militair/industriëel complex geïnteresseerd geweest in de beïnvloeding van het weer. Dit gaat terug naar de tijd van Napoleon. Ook Hitler zou er heel wat voor over hebben gehad om het weer in Rusland onder controle te kunnen hebben.

Daarmee heb je dan ook direct de twee partijen onder de loep die belang hebben bij geo-engineering, de manipulatie van het weer of chemtrailen zoals het ook wordt genoemd. En vanwege deze belangen zijn onze luchten niet meer blauw zoals ze behoren te zijn. Zoals onze ouders en grootouders ze zagen. Daarom worden er dagelijks vele duizenden tonnen(!) minieme deeltjes in de lucht gesproeid zonder dat wij daarin gekend worden. Deeltjes die vervolgens op ons terecht komen zoals Aluminium, Barium en Strontium. Allemaal zeer giftig voor ons mensen zodra de natuurlijke hoeveelheden worden overschreden of als er aan de compositie wordt geknutseld zoals wordt gedaan.

Langzaam maar zeker worden we vergiftigd en niet alleen wij, maar ook het planten- en dierenrijk. Bij de mens komt dit vooral tot uiting in de schrikbarende toename van aandoeningen zoals Astma, A.D.D., Alzheimer en Autisme. Zo is bijvoorbeeld in Amerika "dood door ademhalingsproblemen" in een paar jaar tijd gestegen van plaats 8 naar 3 op de lijst van belangrijkste doodsoorzaken en niemand stelt vragen.

Gelukkig zijn er manieren om al het giftige spul uit je lichaam te verwijderen en zijn er ook wel degelijk manieren om jezelf te beschermen.

Voor wie werkelijk wil weten wat er allemaal gebeurt, plaatsen wij hier twee wat oudere documentaires die een antwoord geven op veel vragen.

De eerste is ondertiteld in het Nederlands, de tweede niet.