rsz colloidaal zilver kankerEr is een wetenschappelijk artikel gepubliceerd waarin melding wordt gemaakt van het feit dat een man met uitbehandelde kanker volledig is genezen.

Na de nodige niet werkende behandelingen met chemo en bestralingen was de man uitbehandeld en werd overgebracht naar een hospice.


Voor de liefhebbers van colloïdaal zilver is er een heel interessant bericht verschenen van de Canadese oncoloog Dr. William Makis.

Hij vertelt over een gepubliceerd wetenschappelijk artikel dat gaat over een man met een ver gevorderde vorm van kanker die dankzij colloïdaal volledig is genezen.

In de wetenschap wordt colloïdaal zilver AgNP genoemd.

Dit is wat Dr. Makis schrijft:

NIEUW ARTIKEL: COLLOIDAAL ZILVER - Geval van hoofd-hals SCC (plaveiselcelcarcinoom) Kanker genezen in 3 maanden! (2019 Verslag van een zaak)

2019 Singh et al - “Activiteit en farmacologie van zelfgemaakte zilveren nanodeeltjes in refractaire metastatische hoofd-hals plaveiselcelkanker”

“Zilveren nanodeeltjes (AgNP) vertonen werkzaamheid in kankercellijnen. We presenteren de eerste in-humane resultaten van AgNP bij een kankerpatiënt.”

Een zelfgemaakte AgNP-oplossing is gemaakt met behulp van online instructies door een 78-jarige man.

Hij werd aanvankelijk gediagnosticeerd met hoofd-halskanker en kreeg chemo en bestraling. Maar een paar maanden later werd bij hem een uitgebreid terugkerend kankergezwel vastgesteld.

“PET-CT toonde uitzaaiingen op afstand, waaronder meerdere knobbeltjes in de longen, lymfadenopathie rechts in de hilar en een massa in de lever rechts. Hij bleek ook een verhoogde opname te hebben in gebieden waar hij eerder was geopereerd, evenals in meerdere knooppunten in de hals”.

“Op dat moment werd hem geadviseerd om over te gaan naar een hospice, omdat men hem niet verder kon behandelen gezien zijn afnemende functionele capaciteit en meerdere recidieven ondanks agressieve antikankertherapie.”

“Hij begon met het consumeren van AgNP terwijl hij in hospice lag”.

“Hij nam dagelijks 120 ml van de oplossing in gedurende 3 maanden, waarin hij een aanzienlijke klinische verbetering had. De patiënt werd in onze instelling gezien met een volledig normale functionele status en voelde zich veel beter dan toen hij naar het hospice ging.”

“Herhaalde PET-CT in november 2015, 3 maanden na de pre-hospice beeldvorming en na inname van AgNP-oplossing, toonde aan dat alle long- en levermetastasen volledig waren verdwenen, evenals van eerder geziene knopen in de nek.”

“Dit herstel en het volledige verdwijnen van kanker hield 36 maanden aan en is nog steeds gaande.”

CONCLUSIE: “Inname van AgNP werd geassocieerd met het blijvend verdwijnen van kanker.”

Van welke andere vormen van kanker is bekend dat ze reageren op colloïdaal zilver? Meer in het artikel...

Artikel Link in foto om schaduwban te vermijden, typ gewoon de URL in de 1e foto bovenaan, in je browser om toegang te krijgen.
We kennen natuurlijk al de goede werking van colloïdaal zilver bij ontstekingen en infecties, maar dit is natuurlijk een hele mooie bonus.

Het slechte nieuws is dat wanneer de farmaceutische dit eenmaal doorkrijgt er ongetwijfeld een verbod zal komen op colloïdaal zilver omdat zij niets daaraan kunnen verdienen.

Maar, voorlopig is het niet zover en voor een uitstekende kwaliteit colloïdaal zilver kan je hier terecht.