rsz niets is wat het lijktEr komen nu langzamerhand dingen tevoorschijn die je eigenlijk helemaal niet wil weten.

En toch zijn ook die dingen onderdeel van de waarheid en kunnen ze niet worden genegeerd.


We hebben onlangs een artikel gepubliceerd over de zogenaamde etnische bom.

Dit alles gebaseerd op een artikel dat in 1998 in respectabele publicaties verscheen waaronder The Sunday Times.

Daarin stond onder andere het volgende:

Israël werkt aan een biologisch wapen dat Arabieren zou schaden, maar geen Joden, volgens Israëlische militaire en westerse inlichtingenbronnen. Het wapen, dat gericht is op slachtoffers van etnische afkomst, wordt gezien als Israëls antwoord op de dreiging van Irak met chemische en biologische aanvallen.

Dat was 1998, nu verschijnt het volgende bericht waar iemand op sociale media schrijft:

Ik houd niet van samenzweringstheorieën, maar ik moet het toch vragen:

Waarom heeft Netanyahu precies een vaccinatiespuit als een trofee in zijn kantoor hangen?

Hebben andere leiders dit ook gedaan?

Is het mogelijk dat zionistische joden vaccins hebben besmet voor bepaalde groepen, maar zichzelf onschadelijke injecties hebben gegeven om de schijn op te houden?

Gezien het feit dat ze hebben geknoeid met elektronische apparaten en explosieven hebben ingebracht, denk ik dat het redelijk is om je af te vragen of zionistische joden iets schadelijks in de vaccins hebben gestopt.
Naast bovenstaande verschijnt ook het volgende bericht:

Dr. Lee Merritt wijst erop dat er een wetenschappelijk onderzoek is gepubliceerd waaruit blijkt dat dankzij bepaalde genetische eigenschappen twee groepen mensen immuun zijn voor covid-19 en waarschijnlijk ook voor de gevolgen van de ‘vaccinaties’. Die twee groepen zijn de Amish en de Asjkenazische Joden.
Kun je bepaalde conclusies trekken aangaande bovenstaande?

Nee, formeel kan je dat niet, alhoewel het allemaal heel toevallig is. Net zoals het heel toevallig is dat leden van de sekte tijdens de corona pandemie sleutelposities bekleedden in alles wat met covid-19 en vaccinaties te maken had.

Hoewel alles wijst in een bepaalde richting is dat nog geen bewijs. Het is dan ook aan eenieder om eventueel zelf conclusies te trekken, maar één conclusie lijkt wel duidelijk:

Ongeacht wie er precies voor wat verantwoordelijk is, duidelijk is dat pogingen zijn ondernomen om niet alleen de (wereld) bevolking ziek te maken, maar ook om deze vervolgens te 'helpen'' met ‘vaccinaties’ die later manieren blijken te zijn om nanobots in je lichaam te positioneren.

Wat we dan ook zeker weten is dat er bepaald krachten in de achtergrond actief zijn die er geen enkel probleem mee hebben om miljoenen mensen ziek en bang te maken, zodat ze zich uiteindelijk laten inspuiten met nanobots.