rsz schuldslavenDe Amerikaanse staatsschuld is wederom gestegen tot een recordbedrag en er is niet genoeg geld in de wereld om die schuld terug te betalen.

Het bizarre is dat het probleem van torenhoge overheidsschulden heel gemakkelijk is op te lossen, maar als je dat doet, dan kost het meestal je leven.



Er is geen krankzinniger systeem op aarde dan ons geldsysteem. Een systeem dat van ons eeuwige schuldslaven maakt die hun leven lang moeten werken om de zelfbenoemde overlords in de achtergrond te kunnen betalen.

We hebben een krankzinnig systeem omdat wij zo slim zijn geweest om de gelduitgifte/controle in handen te geven van bankiers die zonder uitzondering lid zijn van de satanische sekte.

Het wordt ook wel de kop van de slang genoemd, want als je volledige controle hebt over de gelduitgifte, dan ben je simpelweg de baas.

Iemand die dat ook heel goed door had was Adolf Hitler. Wij leren op de door de sekte gecontroleerde scholen dat dit een vreselijke dictator was die erop uit was om alle joden uit te roeien.

Maar, ondertussen deed Hitler dingen die de sekte niet welgevallig waren.

Zo besloot hij bijvoorbeeld dat Duitsland haar eigen geld zou uitgeven. Iets dat volkomen logisch is en iets dat ieder land ter wereld zou moeten doen.

Het volgende is wat er gebeurde in Duitsland in de jaren dertig.

Door zelf geld uit te geven en niet langer te lenen, gebeurde er een soort wonder:

De econoom Henry C.K. Liu schrijft over de opmerkelijke transformatie van Duitsland:

"De nazi's kwamen aan de macht in 1933 toen de Duitse economie volledig instortte, met verwoestende oorlogsherstelverplichtingen en nul vooruitzichten voor buitenlandse investeringen of krediet. Door een onafhankelijk monetair beleid van soeverein krediet en een programma voor openbare werken met volledige werkgelegenheid, was het Derde Rijk in staat om een failliet Duitsland, ontdaan van overzeese koloniën, binnen vier jaar te veranderen in de sterkste economie van Europa, zelfs voordat de bewapeningsuitgaven begonnen. (Henry C. K. Liu, "Nazism and the German Economic Miracle", Asia Times (24 mei 2005).

In zijn boek ‘Billions for the Bankers, Debts for the People’ (1984) merkte Sheldon Emry op:

"Duitsland gaf vanaf 1935 schuldenvrij en renteloos geld uit, wat de verrassende opkomst van Duitsland uit de depressie tot een wereldmacht in vijf jaar verklaart. De Duitse regering financierde haar hele operaties van 1935 tot 1945 zonder goud en zonder schulden. De hele kapitalistische en communistische wereld was ervoor nodig om de Duitse revolutie te vernietigen en Europa weer onder het bewind van de bankiers te brengen."

Klaarblijkelijk was de grootste angst van de bankiers dat ook andere landen dit zouden kopiëren.

Van een verslagen en failliet land in record tempo naar een sterk en machtig land.

Hitler kreeg letterlijk de hele wereld over zich heen en op dit moment loopt Duitsland weer keurig in de pas en leent het weer keurig geld bij de bankiers en geeft Duitsland helemaal geen eigen geld uit.

Moamar Gadaffi en Saddam Hoessein probeerden ook alle twee om eigen geld uit te geven en we weten allemaal hoe het met hen is afgelopen.

In Amerika deed John F. Kennedy voorzichtig hetzelfde als Adolf Hitler.

Hij besloot in juni 1963 dat Amerika zelf 5 dollar biljetten zou uitgeven, buiten de bankiers om.

Hier heb je een dergelijk 5 dollarbiljet.


Je ziet op het bovenstaande biljet dan ook staan United States Note, met andere woorden, een biljet zoals dat is uitgegeven door de Verenigde Staten van Amerika.

Dat gebeurde in juni 1963 en in november van dat jaar is John F. Kennedy vermoord waarbij alle sporen wijzen naar de bekende sekte.

Nu heeft Amerika wederom 5 dollar biljetten en die zien er zo uit.

rsz 5 dollar biljet modern 1
Nu zie je helemaal bovenin iets anders staan, namelijk Federal Reserve Note, met andere woorden een biljet afkomstig van de Federal Reserve Bank, een privébank onder volledige controle van de sekte ook wel de Rothschild kliek genoemd.

In de onderstaande video legt Ken O’Keefe uit hoe het krankzinnige systeem werkt en dat wij de uitgifte van ons eigen geld niet terug zullen krijgen door het indienen van een petitie want daar zijn andere dingen voor nodig.

Willen wij als land ooit vrij zijn van het juk van de bankiers van de sekte dan zullen wij ze overladen met pek en veren voor altijd dienen te verbannen.