zondag 15 september 2024

Meer gruwelijke details komen naar boven over de 20.000 Haïtiaanse migranten die Springfield, Ohio, binnenvallen: Inwoners vluchten vanwege overweldigend geweld

 september 15, 2024   12   

     Foto Credit: Naturalnews.com / (Public Domain)

Veldverslaggever Tayler Hansen (@TaylorUSA op X) zegt dat hij honderden e-mails ontvangt van mensen die in Springfield, Ohio, wonen over de terreur die wordt ontketend door Haïtiaanse migranten.

Hansen zegt dat bijna 400 e-mails zijn inbox hebben overspoeld met verhalen over hoe levenslange inwoners van de stad in het Middenwesten moeten vluchten vanwege al het geweld, de slinkende middelen en de gevaarlijke nieuwe automobilisten die over de wegen slingeren en ongelukken veroorzaken, bericht Ethan Huff.

De mainstream media beweren dat alles in orde is in Springfield, net zoals ze beweerden over het appartementencomplex in Aurora, Colo, dat werd binnengevallen door illegale migrantenbendes uit Venezuela. In het geval van Springfield komen de migranten, die nu al 20.000 of meer zijn, uit de verarmde Caraïbische natie Haïti.

“Mijn naam is ***** en ik woon al mijn hele leven in Springfield,” staat er in een van de brieven die Hansen ontving. “Begin dit jaar hebben we besloten om uit mijn geboortestad te verhuizen vanwege het toenemende geweld. Ze hebben mijn thuisleven beïnvloed en nu ook mijn werk.”

“Onlangs hebben we een paar gewelddadige Haïtianen op mijn werk gehad. Variërend van ons (blanken) met racistische scheldwoorden uitschelden tot werknemers bedreigen met hamers en zelfs dreigen om terug te komen en iedereen op het terrein te vermoorden.”

De brief zegt verder dat Haïtiaanse mannen op straat met vrouwen vechten en het verkeer blokkeren. De persoon die de brief schreef zegt dat busladingen vol migranten een ravage aanrichten in buurten in Springfield, waardoor de lokale bevolking gevaar loopt.

Geweldsmisdrijven in Springfield met 242% gestegen tussen 2019 en 2022

Het blijkt dat deze anekdotes worden ondersteund door gegevens van de FBI’s crime data explorer FBI die laten zien dat tussen 2019 en 2022 de gewelddadige misdaad in Springfield met 242 procent stijgt.

De situatie is zo problematisch dat sommigen de lokale bevolking aanraden om afleveringen van migrantencriminaliteit vast te leggen op foto’s en video’s als bewijsmateriaal voor de hele wereld. Dan zullen de media het veel moeilijker hebben om te ontkennen wat de inwoners beweren dat er met hun stad gebeurt.

“Wat een schande voor deze mensen die daar hun hele leven hebben gewoond,” schreef iemand op X. ”Hun huizen zullen niets meer waard zijn. Iets waar je je hele leven voor hebt gewerkt. Het is zo triest echt.”

Een ander zegt dat haar Democratische moeder ontkent dat er iets gebeurt in Springfield omdat de media de mensen vertelt dat dit allemaal verzonnen is als verkiezingsopzet om meer mensen bang te maken zodat ze Republikeins stemmen.

Net zoals de Republikeinen zeggen dat de Democraten doen met hun bangmakerij, wordt rechts beschuldigd van het fabriceren van de Haïtiaanse migrantencrisis in Springfield voor politieke punten.

“De media dekken al deze verhalen en zeggen dat ze niet waar zijn,” zei er één. “Ze kunnen dit niet naar buiten laten komen terwijl Kamala kandidaat is, omdat de waarheid haar toch al kleine cijfers zou schaden.”

Een ander schreef dat een soortgelijke migranteninvasie plaatsvindt in Alabama en dat de lokale bevolking daar “bezig is” om ermee om te gaan voordat het te ver uit de hand loopt.

“Het is onwerkelijk,” zei deze persoon.

Anderen vroegen waar gouverneur Mike DeWine in dit alles staat, aangezien hij nog niets heeft gezegd over de problemen die Springfield teisteren. Zal gouverneur DeWine nog voor de verkiezingen iets zeggen of zal hij uit angst zwijgen?

“@SenSherrodBrown steunt Kamala’s opengrenzenbeleid,” tweette ‘TallTeeth’ (@WildBillPecos) over hoe Sen. Brown uit Ohio deels schuldig is aan de migrantencrisis.

“Bel zijn kantoor 202-224-2315 en vertel hem dat je er genoeg van hebt.”

Illegale immigratie vernietigt Amerika.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 
https://www.frontnieuws.com/meer-gruwelijke-details-komen-naar-boven-over-de-20-000-haitiaanse-migranten-die-springfield-ohio-binnenvallen-inwoners-vluchten-vanwege-overweldigend-geweld/

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...