rsz universeel grootboekHeel veel mensen zijn niet van plan om ooit de beruchte CBDC te gaan gebruiken.

Op dit moment werkt 98 procent van de centrale Rothschild banken aan deze CBDC en ze hebben ook een waterdicht systeem bedacht om dit in te kunnen voeren.


Als mensen weigeren om een systeem te gebruiken, dan kunnen ze hoog en laag springen, maar dan zal een systeem niet van de grond komen.

De satanische sekte, ook wel de Rotschild maffia genoemd, weet dat natuurlijk als geen ander. Ze weten dat er heel veel weerstand zal ontstaan tegen de invoering van de door hen gewenste CBDC.

Dit, vooral ook, omdat iedereen weet dat, ondanks alle mooie praatjes en beloftes, deze nieuw valuta geprogrammeerd kan worden waardoor overheden kunnen bepalen waaraan en hoeveel geld menseen mogen uitgeven aan bepaalde zaken.

Deze CBDC vormt een essentieel onderdeel voor de New World Order maatschappij en dus moeten ze ervoor zorgen dat de bevolking gedwongen wordt om die te gebruiken.

Hoe ze dat gaan doen werd onlangs duidelijk gemaakt door journalist Alex Newman in een intervieuw.

Kort gezegd komt het er op neer dat je straks niets meer kunt kopen of verkopen als je niet bent ingelogd op het systeem, een systeem waarop je alleen kunt inloggen met je digitale identiteit.

De reden is omdat de Bank of International Settlements druk bezig is met de invoering van een universeel grootboek.

Deze bank wordt beschouwd als de centrale bank der centrale banken en is het heiligdom van de Rothschild kliek.

Dat betekent dan weer dat ieder object op aarde, of het nu je auto is, je huis, je fiets, je grasmaaier of je boot, zal worden geregistreerd in dit blockchain universeel grootboek.

Iets dat straks niet in dat grootboek staat bestaat niet en kan dan ook niet worden gekocht of verkocht.

Als jij dan de grasmaaier van je buurman wilt kopen, dan is dat prima, maar dat kan dan alleen met de CBDC omdat anders het grootboek niet wordt aangepast en jij niet staat geregistreerd als eigenaar.

Wil je dus die grasmaaier kopen, dan moet je als eerste een digitale identiteit regelen. Zonder dat kan je niets met CBDC dus ook je buurman niet betalen.

Een groot deel van de mensheid zal in het begin weigeren, waardoor er een tijdlang een zwarte handel ontstaat met niet geregistreerde objecten.

Dit zal dan tijdelijk zijn want er zullen regels komen dat iedere verkoop door een winkel van een item automatisch wordt geregistreerd in het universele grootboek. Op het moment dat het eenmaal staat geregistreerd in het grootboek kan het worden gekocht of verkocht, maar alleen met CBDC, omdat dit de enige manier is om het universele grootboek bij te werken.

Dan zal er uiteindelijk een situatie ontstaan die je zal verplichten om het merkteken van het beest (digitale identiteit) te nemen, omdat je anders niets meer kunt kopen of verkopen.

En dan zal er misschien een soort kleine sub maatschappij ontstaan van niet ingelogden, die een alternatief bestaan proberen op te bouwen buiten de bestaande systemen.

Opb 13:16 En het maakt dat men aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken geeft op hun rechterhand of op hun voorhoofd; Opb 13:17 en dat niemand kan kopen of verkopen dan wie het merkteken heeft: de naam van het beest of het getal van zijn naam. Opb 13:18 Hier is de wijsheid. Wie verstand heeft, laat die het getal van het beest berekenen, want het is het getal van een mens, en zijn getal is zeshonderdzesenzestig. (TELOS)