rsz chemtrails nederlandWe kunnen sommige dingen op deze aarde nu eenmaal niet stoppen, maar we kunnen onszelf wel degelijk beschermen.

En dat is hard nodig ook, want we worden letterlijk aan alle kanten aangevallen.


We hebben onlangs een artikel gepubliceerd waarin duidelijk werd gemaakt dat het mineraal borium een belangrijke rol kan spelen bij de gevolgen van chemtrails, ook wel geo-engineering genoemd.

Chemtrails zijn niet-oplossende, steeds breder uitwaaierende vliegtuigsporen vol chemicaliën, giftige metalen (aluminium, barium, cadmium, titanium ) en andere gevaarlijke stoffen. Naast het feit dat chemtrails mens en dier vergiftigen, beperken zij zowel de kracht van de zonnestralen, als het aantal zonuren. Dit heeft negatieve gevolgen voor zowel de mens (gebrek aan vitamine D), als voor dieren en gewassen (voedseltekorten).

In het eerdere artikel werd gesteld dat borium een heel goede beschermer is tegen de gevolgen van de nanodeeltjes die we via de lucht inademen. Het verstoort de communicatie van die nanobots omdat het een isolerende werking heeft en zorgt dat ze zich niet verder kunnen dupliceren. Borium staat op nummer 5 in ons elementair stelsel en dat geeft aan dat het samen met water en carbon en dergelijke een van de allerbelangrijkste stoffen is voor ons lichaam.

Dat borium een ontzettend belangrijk mineraal is voor ons lichaam blijkt ook uit wetenschappelijke onderzoeken.

In één van die onderzoeken komt men tot de volgende conclusie.

Het sporenmineraal borium is een micronutriënt met diverse en vitaal belangrijke rollen in het metabolisme die het noodzakelijk maken voor de gezondheid van planten, dieren en mensen, en zoals recent onderzoek suggereert, mogelijk voor de evolutie van het leven op aarde.

Zoals dit onderzoek laat zien, is aangetoond dat borium een belangrijk spoormineraal is omdat het

(1) essentieel is voor de groei en het onderhoud van botten;

(2) de wondgenezing sterk verbetert;

(3) een gunstige invloed heeft op het gebruik van oestrogeen, testosteron en vitamine D door het lichaam;

(4) verhoogt de magnesiumabsorptie;

(5) verlaagt het niveau van ontstekingsbiomarkers, zoals hooggevoelig C-reactief proteïne (hs-CRP) en tumornecrosefactor μ (TNF-μ);

(6) verhoogt het niveau van antioxidantenzymen, zoals superoxide dismutase (SOD), catalase en glutathion peroxidase;

(7) beschermt tegen door pesticiden veroorzaakte oxidatieve stress en toxiciteit door zware metalen;

(8) verbetert de elektrische activiteit, cognitieve prestaties en het kortetermijngeheugen van de hersenen van ouderen;

(9) beïnvloedt de vorming en activiteit van belangrijke biomoleculen, zoals S-adenosylmethionine (SAM-e) en nicotinamide adenine dinucleotide (NAD+);

(10) heeft preventieve en therapeutische effecten aangetoond bij een aantal vormen van kanker, zoals prostaat-, baarmoederhals- en longkanker en multiple en non-Hodgkin lymfoom; en

(11) kan de negatieve effecten van traditionele chemotherapeutische middelen helpen verminderen.

Maar, er is nog meer goed nieuws over borium:

In 2008 is er een studie gepubliceerd waarin borium in verband is gebracht met longkanker bij vrouwen. Het patiënt-controle onderzoek met 763 vrouwen met longkanker en 838 gezonde controles (gemiddeld 60 jaar) vond een omgekeerd verband tussen de inname van borium met de voeding en de kans op longkanker.

Vergeleken met het hoogste kwartiel van boriuminname was de kans op longkanker respectievelijk 39%, 64% en 95% hoger in de drie lagere kwartielen van boriuminname. Het mogelijk beschermende effect van borium was nog groter bij vrouwen met een hogere oestrogeenspiegel door hormonale suppletietherapie. Hoe borium zou kunnen beschermen tegen longkanker is nog onduidelijk.

Als je ziet wat dit eenvoudige mineraal allemaal voor je lichaam kan betekenen, dan vraag je je af waarom de overheid dit niet gratis ter beschikking stelt.

Dat doen ze niet natuurlijk, want Zelensky moet ook worden betaald, maar gelukkig is het niet duur.

Als je het wil gebruiken, kan je het hier verkrijgen.

En voor wie meer wil weten over chemtrails hier een wat oudere in het Nederlands ondertitelde video zeer verhelderende video.