vrijdag 12 november 2021

 Australische ziekenhuizen worden overspoeld met ernstig zieke patiënten – maar ze hebben geen COVID

Woensdag 10 november, 2021 by: Ethan Huff
Tags: Australië , badhealth , badmedicine , Big Pharma , Collapse , covid-19 , Dangerous Medicine , volledig gevaccineerd , Ziekenhuizen , pandemie , patiënten , farmaceutische fraude , spike-eiwit , vaccin schade , vaccin letsel , vaccins

7,470KEER BEKEKEN


(Natural NewsPremier Mark McGowan van West-Australië  heeft geen idee waarom ziekenhuizen in zijn hele rechtsgebied overbelast raken met zieke en stervende patiënten die niet positief testen op het Wuhan-coronavirus (COVID-19).

Veel, zo niet de meeste, van deze patiënten zijn volledig gevaccineerd in overeenstemming met de Australische mandaten. Ze moeten volledig worden beschermd, toch? Dat is wat ons allemaal werd verteld over deze vermeende wondermiddelen.

Als de injecties "veilig en effectief" zijn en iedereen nu beschermd is, wat zou dan de oorzaak kunnen zijn van deze plotselinge piek in ziektes en sterfgevallen? Gezondheidsautoriteiten spelen het dom en doen alsof ze geen idee hebben.

"Onze ziekenhuizen staan ​​onder enorme druk", zei McGowan tijdens een recente persconferentie, terwijl hij voorlas uit een script. “Dit is hetzelfde in [de rest van Australië]. Dit is iets wat niemand ooit eerder heeft gezien, de groei in de vraag in onze ziekenhuizen, waarom het is, is moeilijk, moeilijk te weten.”

McGowan sprak verder over de "enorme aantallen mensen" die "door de deur komen" in ziekenhuizen in het hele land. "We doen er alles aan om het te beheersen", zei hij.

Door vaccinatie veroorzaakte ziekte verspreidt zich als een lopend vuurtje en de regering ontkent het

Het is belangrijk op te merken dat West-Australië enkele van de strengste coronavirusbeperkingen in het hele land heeft. De grenzen worden zwaar bewaakt om de verspreiding te stoppen, en de prikjes zijn bij vrijwel iedereen gezet.

Het gebied zou een ziektevrije utopie moeten zijn - natuurlijk aangenomen dat het fauci-griepfascisme echt wetenschappelijk is gebaseerd om te helpen "to flatten the curve”.  Met deze nieuwe "mysterie"-uitbraak is het misschien tijd om het narratief te herzien.

Volgens de laatste gegevens heeft bijna 66 procent van West-Australië beide of meer injectiedoses gekregen tegen het zgn. covid-19.  Bijna 75 procent van de regio heeft ten minste één dosis ingenomen.

Op basis van de officiële 'kudde-immuniteit'-normen van de overheid, zou dit moeten betekenen dat West-Australië volledig beschermd is tegen de ziekte. En toch is het tegendeel waar. (Gerelateerd: er is geen "delta-variant" - geen enkele klinische test kan u diagnosticeren met "delta" en het hele verhaal is een door de media gefabriceerde zwendel. )

Een mysterieuze ziekte dook uit het niets op nadat de meeste mensen in het gebied gedwongen waren een injectie met de mRNA-vaccins te nemen. En die injecties kun je beter niet in twijfel trekken, want die zijn niet de schuld, zegt de overheid.

Als het mensen er echt zou toe doen om het juiste te doen, zouden ze de deuren inslaan van deze politici die iedereen vertellen dat ze hun DNA moeten blijven veranderen met messenger RNA (mRNA) naalden, zelfs als het aantal ziekenhuisopnames blijft stijgen.

Het is duidelijk dat de jabs verantwoordelijk zijn voor deze nieuwe crisis, maar het zal moeilijk zijn om een ​​politicus, rechts of links, te vinden die bereid is de waarheid erover te vertellen.

"Ik ben 25 jaar verpleegster en ik had gisteren dit gesprek met mijn collega", schreef een commentator bij Substack van Alex Berenson. “Waarom zit ons ziekenhuis zo vol? Zeer weinig COVID-gevallen, nog geen griepseizoen, en we barsten uit zijn voegen. Ik heb nog nooit zo hard gewerkt, nog nooit zo gezien zonder einde in zicht.”

Diezelfde persoon voegde eraan toe dat er "er iets aan de hand is" waarover moet worden gepraat, vooral omdat ze in een "blauwe" staat leeft die voor 90 procent is gevaccineerd.

“Ouderen komen verward binnen, vallende, breken botten. Ik had vorig jaar een arts die me vertelde dat ze veel ouderen zag met plotselinge verwarring direct nadat ze waren gevaccineerd.'

Volg ChemicalViolence.com  voor meer nieuws over coronavirusvaccins.

Bronnen zijn onder meer:

AlexBerenson.substack.com

NaturalNews.com

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...