vrijdag 12 november 2021

 

We mogen nog eens lachen ……

https://www.gva.be/cnt/dmf20211108_94912828  

Filmpje met dansende Marc Van Ranst op Marokkaans feest gaat viraal: “Ventilatie was in orde”

Hoboken - 

Marc Van Ranst die zijn beste danspasjes bovenhaalt op een feest van het Marokkaans consulaat in Hoboken (Antwerpen), de beelden worden sinds zondagavond duchtig gedeeld via sociale media en Whatsapp. Volgens de bekendste viroloog van het land was het feestje veilig georganiseerd. “De ventilatie was in orde en het was een CST-event (evenement met coronapas, red.) terwijl dat strikt genomen niet nodig was.”

vdaa

8/11/2021 om 14:38

Het koninkrijk Marokko viert op 6 november de Dag van de Groene Mars, een officiƫle feestdag die de bezetting van de Westelijke Sahara herdenkt. Het consulaat-generaal van Marokko organiseerde zaterdag een feestje met drank en spijzen, muziek en dans.

De beelden van dat feest werden onder meer verspreid via de Facebookpagina van het consulaat-generaal. Een opgemerkte gast was viroloog Marc Van Ranst, die, omringd door heel wat feestvierders, zijn danskunsten etaleert. De critici van Van Ranst grijpen de beelden aan om hem van hypocrisie te beschuldigen. “Hoezo Marc Van Ranst is aanwezig op een feest van Marokkaanse fascisten? En publiekelijk pleiten voor een verstrenging van de covid-maatregelen”, zo klinkt het op Twitter.

Ook Vlaams Belang-kamerlid Dries Van Langenhove deelde de beelden van de dansende Marc Van Ranst. “Vrijdag zei Marc Van Ranst dat we onze niet onontbeerlijke sociale contacten opnieuw moesten beperken, zaterdagavond staat Van Ranst tussen de mensen te dansen op een feest in Hoboken ter herdenking van de Groene Mars.”

Viroloog Marc Van Ranst zelf bevestigt zijn aanwezigheid, zaterdag op het feest van de consul-generaal. Hij benadrukt dat het feest veilig georganiseerd werd. “Het was een CST-event, terwijl dat strikt genomen niet nodig was. Ik heb ook altijd mijn CO2-meter bij om de luchtkwaliteit te meten”, aldus Van Ranst. “De ventilatie in de zaal was in orde.”

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...