donderdag 4 november 2021

FVD ‘overstelpt’ met berichten over vaccinatieschade: ‘Mensheid staat nog iets tragisch te wachten’

 vaccinatie

Foto: Phil Roeder CC BY 2.0

FVD ‘overstelpt’ met berichten over vaccinatieschade: ‘Mensheid staat nog iets tragisch te wachten’

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) (in Nederland) heeft op social media een bericht over vaccinatieschade gedeeld dat hij binnenkreeg.

Er worden mensen echt ziek van de vaccinaties. Om ons heen worden reumapatiënten zieker en de reuma neemt aanzienlijk toe. Een vriend van ons krijgt om de drie weken morfine ingespoten. Na de vaccinatie begon de ellende,” schrijft de persoon.

“Mijn vader is 84 en zit helemaal onder de gordelroos, het is zo heftig. Heeft aan de morfine gezeten en nu zware pijnstilling. Hij trilt ook over zijn hele lijf. Hij was nooit ziek!” valt te lezen in het bericht.

Een nichtje heeft een miskraam gehad

“Hij heeft Pfizer gehad en het blijkt dat het immuunsysteem wordt aangetast,” vervolgt de persoon. “Dat kun je op verschillende sites lezen. Een nichtje heeft een miskraam gehad en een vriendin alleen maar zware menstruaties en mijn zus is zo duizelig.”

Maandag schreven de media dat meldingen van vrouwen die last hebben van menstruatieklachten na de coronavaccinatie blijven binnenstromen bij het bijwerkingencentrum Lareb. Begin oktober hadden bijna 10.000 vrouwen een probleem doorgegeven, twee weken later staat de teller op zo’n 14.000. Denk daarbij aan doorbraakbloedingen, hevige menstruatie of juist het uitblijven van ongesteldheid.

Wij hebben echt het idee dat alles onder de mat geveegd wordt

“Is dit allemaal toeval?” vraagt de persoon aan Van Houwelingen. “Wij denken van niet. Kan er een onafhankelijk onderzoek komen naar de bijwerkingen? Wij hebben met velen echt het idee dat alles onder de mat geveegd wordt en dat de mensheid nog iets tragisch te wachten staat. Al hopen wij van niet.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...