donderdag 4 november 2021

 Mijn gezondheid voor een bord spaghetti !

De ‘privacy schendende’ coronapas is de oorzaak dat 6.000 mensen alsnog hun eerste mRNA-vaccinatie lieten prikken.  Niet erg slim mensen, niet erg slim….

Vandaag op het nieuws (Radio2) zei een woordvoerster van de ZNA ziekenhuizen dat een mondmasker meer bescherming biedt dan de coronapas.  Met een coronapas ben je nooit zeker dat je niet besmet bent!  Dus beter een mondmasker ?  Een mondmasker dat geen virus tegenhoudt, je zuurstoftekort doet  krijgen en je kan opzadelen met een longontsteking doordat je je eigen afvalstoffen terug inademt!

Tja, blijkbaar zijn nog altijd zeer weinig mensen op de hoogte van de gevolgen van de vaccinaties tegen Sars-cov-2.  M.a.w. mijn gezondheid opgeven voor een bord spaghetti!

 

      ©  David Van Hecke

Stormloop op eerste prik sinds invoering coronapas: “Sociaal leven wordt anders te duur”

Nu de coronapas ook in Vlaanderen verplicht is in cafés en sportclubs, hebben heel wat mensen alsnog beslist om zich te laten vaccineren. De vraag is zo groot dat verschillende vaccinatiecentra extra openingsuren instellen. De impact is duidelijk: op de zeven dagen sinds de aankondiging van de maatregel, kregen zesduizend Vlamingen een eerste prik.

Koen Baumers  (Gva.be)

4/11/2021 om 05:00

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...