zondag 7 november 2021

 Goed Nieuws: Ozonbehandelingen bestrijden bloedstolsels veroorzaakt door de Covid-vaccinaties


HAF6 November 2021


Een van de grootste problemen die tot nu toe zijn waargenomen met betrekking tot Wuhan coronavirus (Covid-19) " vaccins " is het feit dat ze bij sommige mensen ernstige bloedstolling en "klontervorming" veroorzaken. Het goede nieuws is dat er een manier is om deze cardiovasculaire schade te bestrijden met behulp van ozontherapie.

Dr. Thomas E. Levy, MD, JD, publiceerde onlangs een artikel bij de Orthomolecular Medicine News Service (OMNS) waarin wordt uitgelegd hoe ozonbehandelingen in staat zijn om "het spike-eiwit buiten spel te zetten", dat door de prikken wordt geinjecteerd . Het visuele bewijs dat hij presenteert – zie hieronder – is werkelijk verbluffend:



Afbeeldingsbron: ' Annuleren van de Spike Protein Opvallend visueel bewijs ' door Thomas E. Levy, MD, JD

Zoals je op de eerste afbeelding kunt zien, zijn de bloedcellen van de patiënt allemaal samengeklonterd omdat ze zijn vergiftigd door de Covid-griepprikken. 

De tweede afbeelding toont, in vergelijking, diezelfde bloedcellen die na de behandeling weer in hun normale toestand zijn hersteld. Beide afbeeldingen zijn van bloedcellen die zijn geanalyseerd van een 62-jarige vrouw die werd geïnjecteerd.

Kijk nu eens naar de volgende twee afbeeldingen (hierboven) van bloedcellen van een andere patiënt. In dit geval kreeg een jonge man een Wuhan-griepprik en ontwikkelde 15 dagen later wat wordt getoond in de eerste afbeelding: ernstige bloedstolling die nog verontrustender is dan de afbeeldingen hierboven. Nadat hij ozontherapie had gekregen, normaliseerden zijn bloedcellen en werden ze wat wordt weergegeven in de tweede afbeelding.

"Onder omstandigheid van inflammatie en systemische verhoogde oxidatieve stress, kunnen RBC’s (rode bloedcellen) in verschillende mate samenklitten, soms aan elkaar plakken als stapels munten met vertakkingen van de stapels die worden gezien wanneer de plakkerigheid maximaal is", schrijft Levy.

"Dit staat bekend als rouleaux-vorming van de RBC's. Wanneer deze rouleaux-vorming wordt gevonden, zien we een verhoogde bloedviscositeit (dikte) en is er een verhoogde weerstand tegen de normale, ongehinderde bloedstroom, vooral in de microcirculatie.

Bron en referentie: NewsTarget.com  (uittreksel); Orthomolecular.org

Bron: https://humansarefree.com/2021/11/ozone-treatments-reverse-blood-clots-caused-by-covid-shots.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...