zondag 7 november 2021

 GOEDE HOOP IS GEEN WETENSCHAP…

 

THEMABEELD  — ©  rr

Besmettingen in rusthuizen blijven stijgen, maar derde prik moet komende week voor ‘knik’ in de cijfers zorgen

De coronacijfers in de woonzorgcentra gingen de jongste weken weer de verkeerde kant op. In minstens 72 woonzorgcentra en assistentiewoningen zijn er weer besmettingen vastgesteld.

Toch is er goede hoop dat het derde vaccin, dat de meeste bewoners intussen hebben gekregen, het aantal besmettingen zal stoppen. Bovendien is wie besmet geraakt meestal niet meer zo ziek als bij de eerste en tweede besmettingsgolf.

Jeroen Deblaere, Thierry Goeman in GvA.be

7/11/2021 om 18:39

----------------

Commentaar van de Redactie:

 3 X gevaccineerd en toch nog besmettingen in de Rusthuizen en men blijft ook nu  in de waan leven dat deze derde vaccinatie de oplossing zal bieden:

Niet dus, waarom?

Er is in duidelijke wetenschappelijke studies (uit de V.S, Israƫl enz. die blijkbaar Belgische wetenschappers van de GEMS niet bereiken?) vastgesteld dat:

-         De aangeboren natuurlijke immuniteit door de vaccinaties wordt afgebroken en niet meer hersteld.

-         Door de overmatige hoeveelheid vaccinaties in gans de bevolking drijft men het virus in het nauw. Wat doet dan dit virus?  Het verandert in een variant! Dus dan nu op naar de vierde en vijfde enz. vaccinatie? 

Ik denk het niet.

-         In WZC waar er zowel onder het personeel als de bewoners een quasi  100 % vaccinatiegraad bestaat (zoals onlangs in het nieuws kwam) blijven de bewoners ziek worden en blijven ze elkaar besmetten.

-         Het wordt eens tijd om oog te hebben voor de werkelijke ‘vijand’ en dit is niet dit niet te isoleren covid-virus.  Niemand in heel de wereld heeft ooit het sars-cov-2 (Covid-19) virus kunnen isoleren. Dus technisch bestaat het niet!  Wat wel bestaat en de werkelijke oorzaak is van de zgn. Corona ziekte zijn de Spike-eiwitten (uit de mRNA vaccinaties). Die dood en ziekte brengen nu en de volgende jaaaaaaren!

-         Trouwens vanuit Nederland wordt al een gestegen oversterfte gemeld (niet Covid gerelateerd!).

-        Enz. enz. enz.

Langs de weg van vaccinatiedwang en de cijfertjes van de niet te vertrouwen PCR testen, komen we echt niet uit dit vaccinatie sukkelstraatje!

 

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...