maandag 22 november 2021

Prof. Pierre Capel legt in 7 minuten uit waarom er geen tweede, derde of vierde golf is geweest

 capel

Foto: Pierre Capel (Videostill Odysee/Café Weltschmerz)

Prof. Pierre Capel legt in 7 minuten uit waarom er geen tweede, derde of vierde golf is geweest

In juli schoot het aantal ‘coronabesmettingen’ omhoog, met een piek op 19 juli. Vervolgens kelderde het aantal besmettingen weer net zo hard. Als we in deze periode kijken naar het aantal testen, dan loopt dat precies parallel, zegt emeritus hoogleraar Pierre Capel in een nieuwe video.

                                    LINK: https://youtu.be/rbqOMi7ErXs 

“Maar kijk je naar het aantal ziekenhuisopnames of overledenen dan is er geen enkele piek te zien,” aldus Capel.

Aan het begin van de corona-uitbraak had de PCR-test nog drie primers en 25 cycli. “Dat was redelijk oké,” zegt hij. Vervolgens hebben ze twee primers eruit gegooid en het aantal cycli opgeschroefd naar 35-40. “Dan krijg je natuurlijk alles wat je hebben wilt.” Het gevolg was dat rond september vorig jaar het aantal ‘besmettingen’ de lucht in schoot.

“En op dit moment giert het allemaal de pan uit,” zegt Capel.

Je zou dus verwachten dat er veel mensen sterven aan corona. Dit blijkt niet het geval. Als je kijkt naar de case fatality rate, de verhouding tussen sterfgevallen en besmettingen, dan zie je aan het begin van de uitbraak een piek van ongeveer 13 procent in mei 2020. De case fatality rate is inmiddels gedaald tot bijna nul procent.

“Dan vraag je je af, what is going on?” zegt professor Capel.

Er is wel sprake van oversterfte. “Waar komt dat door? Dat zou een prikkelende vraag kunnen zijn en een prikkelend antwoord, maar dat kunnen we niet geven, want dat mag niet. Het kan niet covid-gerelateerd zijn.”

De covid-epidemie was vorig jaar. Als je de grafieken echt goed bekijkt, dan is er geen tweede, derde, vierde piek, benadrukt Capel.


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...