maandag 22 november 2021

‘Wij geven nooit op’ – Wereldwijde protesten losgebarsten tegen coronatirannie

 protest

Foto: Unsplash

‘Wij geven nooit op’ – Wereldwijde protesten losgebarsten tegen coronatirannie

Europeanen hebben dit weekend massaal geprotesteerd tegen de nieuwe tirannieke coronamaatregelen, waaronder lockdowns, gezondheidspaspoorten en verplichte vaccinatie.

Onder andere in Oostenrijk, Kroatië, Italië, Noord-Ierland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland België en Nederland werd gedemonstreerd. Ook buiten Europa vonden protesten plaats, waaronder in diverse steden in Canada, Australië, Japan en zelfs de Verenigde Staten. In Rotterdam en Den Haag braken rellen uit.


Oostenrijk gaat maandag in lockdown en vanaf 1 februari geldt daar een vaccinatieplicht. Slechts 66 procent van de 8,9 miljoen Oostenrijkers is gevaccineerd.

Zaterdag verzamelde zich een enorme menigte op de Heldenplatz in Wenen. Mensen scandeerden ‘mijn lichaam, mijn keuze’, ‘wij staan op voor onze kinderen’ en ‘verzet’.


Eén van de grootste protesten deed zich voor in de Kroatische hoofdstad Zagreb. Citizen Free Press meldt dat 100.000 mensen de straat opgingen om te protesteren tegen de gezondheidspas en nieuwe coronamaatregelen.


In Rome verzamelden duizenden demonstranten zich in het Circus Maximus om te betogen tegen de groene pas. Dat leverde een indrukwekkend schouwspel op. Mensen hielden borden omhoog met teksten als ‘mensen zoals wij geven nooit op’.


In Europa groeit het verzet tegen het totalitarisme. Mensen worden wakker. Dit is hoe revoluties beginnen, schrijft Zero Hedge.

4.9
Beoordeel dit artikel

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...