zaterdag 18 december 2021

90% van alle “covid” sterfgevallen sinds augustus vond plaats in volledig gevaccineerden

Dinsdag 14 december 2021 door: Ethan Huff

Tags: 90 procent , badhealth , badmedicine , coronavirus , COVID , deaths , Delta , volledig gevaccineerd , genocide , Moronic , omicron , Plandemic , Public Health Scotland , vaccinatie , vaccin wars , vaccins

15KKEER BEKEKEN

 

(Natural News) De bedrijfsmedia verspreiden opnieuw hysterie over de laatste nieuwe "variant" van het Wuhan-coronavirus (Covid-19), dat "Omicron" is genoemd ( Moronic ). Wat de wereld echter niet wordt verteld, is dat de enige mensen die erdoor worden getroffen, de 'volledig gevaccineerden' zijn.

Niet alleen dat, maar negen van de tien ‘covid’-sterfgevallen sinds augustus zijn volledig gevaccineerde sterfgevallen , wat betekent dat er bijna geen niet-gevaccineerde mensen sterven nadat ze ‘positief’ hebben getest.

Op dit moment is de enige plandemie die bestaat, degene die zich verspreidt onder mensen die de prikken hebben genomen. Dit wordt volledig bewezen door officiële overheidsgegevens, die een bijna schone gezondheidsverklaring laten zien voor de resterende niet-gevaccineerde bevolking.

In haar wekelijkse rapport over gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen volgens vaccinatiestatus, meldt Public Health Scotland (PHS) dat de overgrote meerderheid van ernstige verwondingen en sterfgevallen door “covid” zich voordoen bij mensen die geïnjecteerd zijn. De niet-geïnjecteerden doen het meestal prima.

"Door de gegevens in het rapport te analyseren naast gegevens uit eerdere rapporten die teruggaan tot 14 augustus 2021, kunnen we zien dat Schotland sinds ten minste augustus een 'pandemie van volledig gevaccineerde' heeft meegemaakt," meldt de Daily Exposé .

“Het bewijzen van de introductie van nieuwe beperkingen heeft niets te maken met de zorg dat de nieuwe Omicron-variant de effectiviteit van de Covid-19-vaccins kan beïnvloeden, en heeft in plaats daarvan alles te maken met controle, omdat de prikken al maandenlang ineffectief zijn gebleken. ”

De gegevens zijn duidelijk: gevaccineerd worden verhoogt uw risico op overlijden enorm

De gegevens van PHS laten duidelijk zien dat sinds augustus het aantal niet-gevaccineerde gevallen geleidelijk afneemt. Tegelijkertijd stijgt het aantal volledig gevaccineerde gevallen.

De algemene trends laten zien dat niet-gevaccineerden gezonder blijven en beter beschermd zijn tegen de nieuwste varianten, terwijl volledig gevaccineerden steeds meer bezwijken voor wat het ook is dat in hun lichaam wordt geïnjecteerd.

Wat betreft ziekenhuisopnames, hoeven maar heel weinig niet-gevaccineerde mensen ooit naar het ziekenhuis te gaan omdat hun symptomen mild of niet-bestaand zijn. Hetzelfde kan niet gezegd worden van de volledig gevaccineerde mensen, die ziekenhuizen in toenemende mate overstromen.

"Zoals je van bovenaf kunt zien, bewijzen de gegevens dat het de volledig gevaccineerde bevolking is die de gezondheidszorg onder druk zet en niet de niet-gevaccineerde zoals de autoriteiten en de reguliere media je willen doen geloven", meldde de Daily Exposé .

Het meest schokkende datapunt van allemaal is het dodental tussen gevaccineerd en niet-gevaccineerd. De ongelijkheid is zo dramatisch dat het niet langer kan worden ontkend dat de prikken mensen doden, niet een of ander “virus” dat in de lucht rondzweeft.

Bij een lange opname zijn volledig gevaccineerde mensen verantwoordelijk voor bijna alle sterfgevallen die worden toegeschreven aan 'covid'. Omgekeerd sterven er bijna geen niet-gevaccineerde mensen aan covid, zelfs niet met behulp van officiële overheidsstatistieken voor berekening. (GERELATEERD: Onafhankelijke gegevensanalyses suggereren dat  miljoenen volledig gevaccineerde mensen al zijn overleden aan hun dodelijke injecties.)

Hoewel het aantal niet-gevaccineerde sterfgevallen vrijwel is afgevlakt, gaat het aantal volledig gevaccineerde sterfgevallen exponentieel parabolisch - en naarmate de tijd verstrijkt, zal de groeicurve waarschijnlijk nog steiler worden.

“De beschikbare gegevens van Public Health Scotland, die 14 weken teruggaan, bewijzen heel sterk dat dit een pandemie is van de volledig gevaccineerde mensen, en met de gevaccineerden goed voor 6 op de 10 gevallen (57%), 7 op de 10 ziekenhuisopnames (70%) , en 9 op de 10 Covid-19-sterfgevallen (85%) sinds ten minste augustus, bewijst dit ook dat de Covid-19-vaccins al maanden niet effectief zijn”, waarschuwt de Daily Exposé .

Meer van het laatste nieuws over het Chinese virus en de plandemie van volledig gevaccineerde mensen is te vinden op Genocide.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

DailyExpose.nl

NaturalNews.com

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...