zaterdag 18 december 2021

Zelfs de New York Times geeft toe dat covid-infecties bij kinderen slechts een "milde griep" zijn - dus waarom de vaccins dan?

Vrijdag 17 december, 2021 by: Ethan Huff


Tags: badhealth , badmedicine , badscience , kinderen , coronavirus , COVID , griepseizoen , New York Times , omicron , pandemie , volksgezondheid , wetenschap , vaccin oorlogen , vaccins

4.810KEER BEKEKEN

 

Natural News New York Times- columnist David Leonhardt publiceerde onlangs een stuk voor de mainstream-vodde waarin hij toegaf dat het Sars-Cov-2 coronavirus (Covid-19) nauwelijks een bedreiging voor kinderen is die Tony Fauci er van maakt.

Ziekenhuisopnames en sterfgevallen zijn in principe nul voor kinderen die "positief" testen op de Fauci-griep. In het slechtste geval, schreef Leonhardt, "ziet het eruit als een normale griep, zo niet een milde."

Dit is overigens gebaseerd op feitelijke statistieken van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Leonhardt gaf niet alleen zijn mening over de kwestie.

Op basis van dit alles vragen velen zich nu af waarom kinderen gedwongen zouden moeten worden om zich te laten "vaccineren" tegen Chinese ziektekiemen, aangezien de plandemie geen echt risico voor hen vormt.

Dr. Paul Alexander, een adviseur van het ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS), zegt dat "er geen basis is om kinderen te vaccineren tegen COVID-19" omdat de risico's laag zijn.

De laatste gegevens van de American Academy of Pediatrics (AAP), waarover Life Site News berichtte , toonden aan dat kinderen verantwoordelijk zijn voor 0,19 procent van alle sterfgevallen bij mensen die "positief" testen op de covid-griep. Dat cijfer gaat zo laag als 0,00 procent, afhankelijk van hoe het wordt berekend, vond de AAP verder.

"Covid" is gewoon de griep voor zowel kinderen als volwassenen

In wezen is de covid-griep eigenlijk gewoon seizoensgriep onder een andere naam, geven veel experts nu toe. En er is geen enkele basis meer om deze waarheid te verdoezelen door het te blijven herverpakken onder nieuwe "variant"-namen.

John PA Ioannidis, epidemioloog van Stanford University, keek naar 36 verschillende onderzoeken en nog eens zeven voorlopige nationale schattingen, wat hem tot de conclusie bracht dat het risico op ziekenhuisopname en overlijden voor ouderen vrijwel hetzelfde is als voor kinderen.

Voor mensen over de hele wereld die jonger zijn dan 70 jaar, varieert het risico om te overlijden aan Chinese ziektekiemen van 0,00 procent tot 0,57 procent. Hoe jonger de persoon, hoe lager het risico, stelde hij vast.

Kinderen verspreiden de covid-griep ook in een zeer laag tempo, vond Alexander verder. Onder verwijzing naar een "robuuste studie van hoge kwaliteit" in de Franse Alpen die een geïnfecteerd kind volgde dat drie verschillende scholen bezocht en contact had met andere kinderen, leraren en volwassenen, vonden onderzoekers nul gevallen van secundaire overdracht.

Wat dit natuurlijk betekent, is dat schoolbeperkingen, zoals het buiten houden van lessen en het dwingen van studenten om binnenshuis maskers te dragen, gebaseerd zijn op bijgeloof, niet op wetenschap. De beste en veiligste benadering van de plandemie is om gewoon school als normaal te houden en kinderen te laten leven zoals ze deden vóór al deze onzin.

Een andere studie gepubliceerd in het New England Journal of Medicine (NEJM), die bijna twee miljoen schoolkinderen in Zweden bijgehouden waar nooit geen masker mandaten opgelegd werden en kwam tot dezelfde conclusie: Kinderen krijgen of verspreiden geen ‘Chinese Germs’.

"Een studie gepubliceerd in Nature vond geen gevallen van asymptomatische verspreiding van positieve asymptomatische gevallen onder alle 1.174 nauwe contacten van deze gevallen, gebaseerd op een basissteekproef van 10 miljoen personen", schreef Alexander verder over de mythe van "asymptomatische verspreiding".

Hij concludeerde verder dat er “geen noodgeval is bij kinderen met betrekking tot COVID-19”.

"Hun aangeboren immuunsysteem is zo krachtig dat ze deze ziekteverwekker in de meeste gevallen gemakkelijk kunnen overwinnen", zegt hij. "Dus waarom zouden Pfizer en Moderna Inc. dit vaccin testen op kinderen met een sterftecijfer in deze groep van 0,003%?"

“Ze moeten ons laten zien waarom het niet gevaarlijk is om dit vaccin bij kinderen toe te dienen, en dat hebben ze niet gedaan.”

Meer van het laatste nieuws over de Chinese griep is te vinden op Pandemic.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

WND.com

NaturalNews.com

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...