zaterdag 18 december 2021

Omicron zou eigenlijk de OPLOSSING kunnen zijn voor de hele covid-plandemie

Maandag 13 december 2021 door: Ethan Huff


Tags: ineenstorting , coronavirus , COVID , economische ineenstorting , goodhealth , goodmedicine , goodscience , kudde-immuniteit , immuniteit , immunisatie , markten , Minnesota , Moronic , omicron , uitbraak , pandemie , Plandemic , vaccins , variant , varianten , Wall Street

9,160KEER BEKEKEN


(Natural News) Er is mogelijk goed nieuws op het Wuhan coronavirus (Covid-19) front. De nieuwe “Omicron” ( Moronic ) variant verspreidt zich snel onder de “volledig gevaccineerden” en rapporten geven aan dat het veel “milder” is dan de zogenaamde “Delta” variant.

Mocht de Moronic- variant uiteindelijk de dominante soort worden, dan zal misschien de hele zaak uit de hand lopen en uiteindelijk eindigen na bijna twee jaar tirannie van de politiestaat.

Het Minnesota Department of Health (MDH) heeft een persbericht uitgebracht over het tweede geïdentificeerde geval van Moronic , waaruit blijkt dat de besmette inwoner van Minnesota "onlangs is teruggekeerd van binnenlandse reizen".

"... variant werd gevonden via het MDH-variantsurveillanceprogramma, dat een van de sterkste surveillanceprogramma's in de natie is", legt een persbericht verder uit.

Net als het eerste 'geval' van Moronic dat werd geïdentificeerd in Californië, deed dit tweede geval in Minnesota zich voor bij iemand die alle 'vaccin'-injecties had gekregen die door de overheid waren opgelegd.

"De persoon met de Moronic- variant is een volwassen man, is een inwoner van Hennepin County en was gevaccineerd", verklaarde het persbericht.

"De persoon ontwikkelde milde symptomen op 22 november en zocht op 24 november een COVID-19-test. De symptomen van de persoon zijn verdwenen."

Met andere woorden, Moronic is mild en niet echt een probleem, althans niet op de korte termijn. Wat er later van de "volledig gevaccineerde" wordt, valt nog te bezien.

Volgens rapporten sprak de man uit Minnesota met MDH-onderzoekers en meldde dat hij naar New York City was gereisd, waar hij van 19-21 november de Anime NYC 2021-conventie in het Javits Center bijwoonde.

Deze persoon kreeg vervolgens het advies van MDH om zich van anderen te isoleren, terwijl de epidemiologen van Minnesota doorgaan met het onderzoek in samenwerking met New York City en de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

Nu waarschuwen functionarissen voor een "uitbraak" van Moronic in New York City binnen de komende paar dagen - bijna alsof het altijd al gepland was.

Is Omicron een dekmantel voor de naderende marktcrash?

Toevallig (of misschien niet) stortten de wereldmarkten in op dezelfde dag dat de Moronic- variant werd aangekondigd. Sommige nieuwszenders zeiden dat het een het ander veroorzaakte, maar misschien was het een een dekmantel voor het ander.

De nep-financiële markten balanceren al een tijdje op de rand, en massale overleveraging dreigt het hele kaartenhuis omver te werpen op een manier die nog nooit eerder in de geschiedenis is voorgekomen.

Vermoedelijk namen de markten een grote val aan het begin van de plandemie , en opnieuw toen de "varianten" begonnen op te duiken . Nu verschijnt de Moronic- variant uit het niets en verliezen de markten opnieuw stabiliteit.

Zou het kunnen dat dit alles slechts een lokmiddel is voor de onvermijdelijke crash van het wereldwijde financiële systeem? De tijd zal het leren, maar houd dit in gedachten en lees tussen de regels door terwijl de situatie zich ontvouwt.

Zero Hedge lijkt te denken dat de algoritmen van Wall Street gelijk werden gedumpt toen Moronic werd aangekondigd, wat een andere manier is om ernaar te kijken. Eén ding is zeker: er is iets vreemds aan de hand en Moronic wachtte in de coulissen als afleiding of excuus.

"Het waren niet alleen aandelen: alles stortte in - opbrengsten, crypto's, noem maar op", waarschuwde de nieuwszender.

"Dus voor al diegenen die in de war zijn wat ze hier zouden moeten doen, laten we herhalen, wat we hebben gezegd en wat Rabobank zojuist zei - Omicron 'zal natuurlijk worden gebruikt als argument voor meer stimulans in de toekomst.' Degenen die aandelen verkopen op dit nieuws hebben duidelijk geen aandacht besteed aan wat er het afgelopen jaar is gebeurd.”

Meer van het laatste nieuws over het Chinese virus is te vinden op Pandemic.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

ZeroHedge.com

NaturalNews.com

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...