zaterdag 18 december 2021

Vooraanstaande wetenschappers, artsen en beleidsexperts zeggen volg de wetenschap en stop de massale vaccinaties tegen COVID-19

Vrijdag 17 december 2021 door: olivia cook


Tags: badhealth , badmedicine , Big Pharma , coronavirus , covid-19 , Dangerous Medicine , immuun ontsnapping , infecties , massale vaccinatie , uitbraak , pandemie , farmaceutische fraude , spike-eiwit , waarheid , vaccinveiligheid , vaccins

4,010KEER BEKEKEN

 

(Natural News) Een rapport uitgebracht door een groep van 57 vooraanstaande wetenschappers, artsen en beleidsexperts trok de veiligheid en werkzaamheid van de Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccins in twijfel en eiste de onmiddellijke annulering van massale vaccinaties.

"Ondanks oproepen tot voorzichtigheid zijn de risico's van SARS-CoV-2-vaccinatie geminimaliseerd of genegeerd door gezondheidsorganisaties en overheidsinstanties", schreef de groep. “De terugkeer van het volksgezondheidsbeleid naar evidence-based medicine, gebaseerd op een zorgvuldige evaluatie van het relevante wetenschappelijk onderzoek, is urgent. Het is absoluut noodzakelijk om de wetenschap te volgen.”

De Food and Drug Administration (FDA) heeft het publiek verzekerd dat de inspanningen om de ontwikkeling van vaccins om de pandemie aan te pakken, “de wetenschappelijke normen, de integriteit van het vaccinbeoordelingsproces of de veiligheid niet hebben opgeofferd”.

Maar de groep experts was niet overtuigd. "We doen een beroep op de noodzaak van een pluralistische dialoog in de context van het gezondheidsbeleid, waarbij we de nadruk leggen op kritische vragen die dringende antwoorden vereisen als we een wereldwijde uitholling van het vertrouwen van het publiek in de wetenschap en de volksgezondheid willen voorkomen", aldus de groep.

Massale vaccinaties zijn vanaf het begin gericht op ouderen, maar zijn uitgesloten in de klinische onderzoeken naar het vaccin. Zwangere en zogende vrouwen, die in de meeste onderzoeken werden uitgesloten, krijgen de vaccins ook aangeboden onder de premisse van veiligheid.

De groep stelde voor om massale vaccinatie te stoppen en een dringende, op wetenschap gebaseerde dialoog over SARS-CoV-2-vaccinatie te openen tussen wetenschappers, artsen, internationale gezondheidsinstanties, regelgevende instanties, regeringen en vaccinontwikkelaars.

“Dit is de enige manier om de huidige kloof tussen wetenschappelijk bewijs en het volksgezondheidsbeleid met betrekking tot de SARS-CoV-2-vaccins te overbruggen. We zijn ervan overtuigd dat de mensheid een dieper begrip van de risico's verdient dan wat momenteel wordt aangeprezen als het officiĆ«le standpunt', aldus de groep.

Vaccinexpert riep maanden geleden op tot onmiddellijke stopzetting van massale vaccinaties

Begin dit jaar publiceerde vaccinexpert Dr. Geert Vanden Bossche een open brief waarin de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) werd opgeroepen om alle massale vaccinaties tegen COVID-19 onmiddellijk stop te zetten. Hij zei dat massale vaccinaties kunnen leiden tot de opkomst van gevaarlijkere vormen van het virus.

Vanden Bossche zei dat massale vaccinatiecampagnes "waarschijnlijk de adaptieve immuunontsnapping verder zullen verbeteren, aangezien geen van de huidige vaccins de replicatie of overdracht van virale varianten zal voorkomen." (Gerelateerd: wetenschappersmassale vaccinaties zullen de overdracht van COVID-19 niet stoppen, kudde-immuniteit niet haalbaar .)

Immuunontsnapping is een term die wordt gebruikt om te beschrijven wanneer de gastheer een pathogeen, zoals een variant of mutant van SARS-CoV-2, niet langer kan herkennen en bestrijden.

"Hoe meer we deze vaccins gebruiken om mensen te immuniseren te midden van een pandemie, hoe besmettelijker het virus zal worden", schreef Vanden Bossche. "Met toenemende besmettelijkheid komt er een grotere kans op virale resistentie tegen de vaccins."

In dit scenario worden fabrikanten gedwongen om de vaccins te verfijnen of te verbeteren, waardoor de selectiedruk toeneemt.

Selectiedruk is een term die wordt gebruikt om het proces te beschrijven dat een organisme of ziekteverwekker helpt te evolueren op manieren die het beter aanpassen aan zijn veranderende omgeving. Een antibioticumresistentie, die wordt veroorzaakt door overmatig gebruik van antibiotica, is een goed voorbeeld van selectiedruk.

Het virus zal de zeer specifieke op antigeen gebaseerde vaccins die worden gebruikt en aangepast, effectief te slim af zijn. Vanden Bossche zei dat de veelvoudige opkomende, veel meer besmettelijke virale varianten al voorbeelden zijn van immuunontsnapping uit aangeboren immuniteit.

Hij heeft tot nu toe in alle opzichten gelijk gehad.

Bekijk de video hieronder van Dr. Geert Vanden Bossche om meer te weten te komen over de implicaties van massale vaccinatie tijdens een pandemie .


   LINK: https://www.brighteon.com/8d40cd34-e84d-4fd5-8ced-56bc520d2918

Volg Vaccines.news  voor meer nieuws en informatie met betrekking tot COVID-19-vaccins.

Bronnen zijn onder meer:

GlobalResearch.ca

Dryburgh.com

Brighteon.com


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...