zondag 5 december 2021

Briesende Baudet: ‘Er voltrekt zich een humanitaire ramp in Nederland dankzij die vaccinaties’

 baudet

Foto: Thierry Baudet (Videostill Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

Briesende Baudet: ‘Er voltrekt zich een humanitaire ramp in Nederland dankzij die vaccinaties’

Maandagavond zakte de IJslandse voetballer Emil Palsson tijdens een wedstrijd in de Noorse tweede klasse op het veld in elkaar na een hartstilstand. FVD-voorman Thierry Baudet schreef schertsend: “Had ‘ie griep?” Hij verwees daarmee naar een ander nieuwsbericht, waarin cardiologen waarschuwen dat de kans op een hartaanval bij griep zes keer groter is.

Woensdag werd Baudet hierop aangesproken door Kamerlid Nilufer Gundogan (Volt). “Het feit dat hier een Kamerlid meerdere malen – ook via sociale media – spottend op de dood reageert, waaronder wanneer een voetballer neervalt na een hartinfarct, zegt meer dan genoeg. En de rest is allemaal kul wat er uit zijn mond komt,” fulmineerde ze.

“Dat komt natuurlijk door die vaccins,” reageerde Baudet. “Die vaccins veroorzaken bloedpropjes en die bloedpropjes veroorzaken hartaanvallen. Daarom zien we zo’n exponentiële, extreme stijging van de meldingen van hartaanvallen, van hersenbloedingen, van verlammingen, noem het allemaal maar op.”

Crimineel en onverantwoord

“Elk weekend valt er wel weer een voetballer spontaan dood neer. Dat had je vroeger niet. Dat komt niet door de ‘griep’, dat komt door die vaccinaties,” benadrukte hij.

“Het is crimineel en onverantwoord, het is schandalig dat jullie hier allemaal die bijwerkingen veronachtzamen. Dat jullie wegkijken,” riep hij zijn collega’s toe.

Gundogan vroeg Baudet ‘waarom hij zo is geworden zoals hij is geworden’ en ‘zoveel desinformatie durft te verspreiden’.

“Wat ik zeg is volgens mij feitelijk juist,” antwoordde hij. “Ik reageerde niet omdat ik het niet erg vind dat een voetballer neervalt op een veld. Ik reageerde op het idee dat dat door griep zou komen. En dat is fake news dat hier ineens nu wordt verspreid: ‘we verwachten heel veel hartstilstanden komend griepseizoen’. Daar gaat het helemaal niet om. Het komt hoogstwaarschijnlijk door die vaccinaties.”

Hij krijgt de orders van Bill Gates en Klaus Schwab

De FVD’er zette en passant zorgminister De Jonge op zijn plek. “Dat wegkijken, Hugo de Jonge zit altijd met z’n rug naar me toe, hij luistert niet eens meer, hij staat niet eens meer open voor de argumentatie, hij krijgt de orders van Bill Gates, hij krijgt de orders van Klaus Schwab en dat is het.”

“Men voert het uit, men heeft de oogkleppen op en men ziet niet wat voor een humanitaire ramp zich aan het voltrekken is in Nederland; niet dankzij corona, maar dankzij die vaccinaties en door die belachelijke QR-code,” brieste Baudet.

---------------  


de jonge
Foto: Hugo de Jonge (Videostill Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

Al bijna 60.000 aanmeldingen voor aangifte tegen De Jonge: ‘Gaat dit de grootste aangifte worden in de geschiedenis?’

Het initiatief om aangifte te doen tegen zorgminister Hugo de Jonge heeft al meer dan 55.000 aanmeldingen opgehaald. Volgens de initiatiefnemers deed De Jonge eind november in de Eerste Kamer bedreigende uitspraken richting ongevaccineerden.

Hij zei toen ‘vrij goed, vrij precies per postcode, te weten waar ze wonen’. Eerder zei hij dat hij ‘van wijk tot wijk, van deur tot deur en van arm tot arm’ zal gaan. Deze laatste uitspraak is tevens in internationale context gemaakt door verschillende leiders, wat volgens velen aantoont dat hier sprake is van een centrale communicatieve aansturing.

De aangifte wordt ook gericht op belediging omdat De Jonge in de Eerste Kamer sprak over ‘wappies’. Dat is door veel mensen als beledigend en discriminerend ervaren.

17 december

“We zijn vanmorgen de 55.000 gepasseerd. Op naar 60.000!” schrijft initiatiefnemer Mordechaï Krispijn maandag op Facebook. “Gaat dit de grootste aangifte worden in de Nederlandse geschiedenis?”

Krispijn laat weten dat er hard wordt gewerkt om de duizenden e-mails, met tips en bewijsmateriaal, door te nemen. Diverse juristen kijken de aangifte na en geven aanvullende tips. Het doel is om vrijdag 17 december de aangifte online te plaatsen.

Te bizar

De bewijzen dat De Jonge ver buiten zijn boekje is gegaan, zowel binnen als buiten de Tweede Kamer, stromen binnen met video’s en artikelen, aldus Krispijn. “Het is te bizar dat deze man er nog steeds zit.”

“De mededeling dat Hugo de Jonge niet meer terug zal komen als minister van Volksgezondheid doet niet ter zake,” zegt Krispijn. “De aangifte wordt tegen hem persoonlijk ingediend.”

Aanmelden kan hier.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...