zondag 5 december 2021

 Waarom zit er grafeenoxide in de covidprikken, wat zit er nog meer in en wie is verantwoordelijk?

oxide
Foto: Casa Rosada (Argentina Presidency of the Nation) CC BY 2.5 AR

Waarom zit er grafeenoxide in de covidprikken, wat zit er nog meer in en wie is verantwoordelijk?

Microscopie-expert Robert Young analyseerde vaccins van Pfizer, Moderna, AstraZeneca en Janssen en trof onder andere chloride, natrium, maar ook grafeenoxide aan. Uit zijn onderzoek is verder gebleken dat er nanodeeltjes bestaande uit magnesiumoxide en aluminiumoxide in de flesjes zitten.

“Dat is het meest verontrustend. Deze zijn het meest toxisch,” zei dr. Young in de Stew Peters Show. Hij lichtte toe dat uit onderzoek van anderen is gebleken dat dergelijke oxides ‘cytotoxisch en genotoxisch’ zijn. Met andere woorden: ze beschadigen lichaamscellen en het DNA.

Sinds 2016

Daarnaast trof hij parasieten, zogeheten trypanosomen, aan in het Pfizer-vaccin. “Ze zullen mogelijk beweren dat het gaat om een vervuiling die tijdens de productie is ontstaan, maar deze soort parasiet komt hier normaal gesproken niet voor.”

Hij zei dat hij in het verleden ook griepvaccins heeft onderzocht en dat er sinds 2016 oxides in nanovorm worden toegevoegd aan vaccins. “De Russen, Chinezen en Amerikanen doen hier al enige tijd onderzoek naar.”

Wereldbevolking mag wat B.G. betreft met 10 tot 15 procent afnemen

Wie zitten er achter? Young citeerde B.G. die tijdens een TED Talk in 2010 aangaf dat wat hem betreft de wereldbevolking wel met 10 tot 15 procent zou mogen afnemen.

Zeventig tot tachtig procent van de deeltjes komt terecht in de voortplantingsorganen, aldus Young. “Bij een vrouw leidt dat tot sterilisatie, bij een man tot een verminderde zaadkwaliteit.”


Recap van vroeger gepubliceerd artikel:

maandag 16 augustus 2021

 

Spaanse onderzoekers ontdekken GRAFEENOXIDE in coronavaccins: ‘Laat je niet inenten met dit materiaal’

in Buitenland 1 juli 2021 13:30 88 Reacties

Een team Spaanse onderzoekers en professoren onder leiding van biostatisticus Ricardo Delgado en dr. José Sevillano heeft het coronavaccin onder de loep genomen. De uitkomsten zijn zorgwekkend. De vaccins blijken grafeenoxide te bevatten.

Op een doos frikandellen staat keurig netjes een ingrediëntenlijst. Op dezelfde manier heb je het ook het recht om te weten wat er in een coronavaccin zit. De onderzoekers legden het goedje onder een zogeheten transmissie-elektronenmicroscoop (TEM). De vaccins bleken voor een groot deel uit grafeenoxide te bestaan.

 

Onder geen beding

Deze nanodeeltjes grafeen zijn giftig, maken mensen mogelijk magnetisch en veroorzaken bloedstolsels en sterfte. Daarnaast kan grafeenoxide een instorting van het immuunsysteem en vervolgens een cytokinestorm veroorzaken, aldus de groep.

De experts die de analyse hebben uitgevoerd, hebben maandag een voorlopig rapport gepubliceerd over hun bevindingen, dat hier kan worden bekeken. Het rapport is opgesteld door professor Pablo Campra Madrid van de Universiteit van Almeria in Spanje.

“Houd je kinderen, jezelf en je familieleden uit de buurt van dit materiaal,” waarschuwde Delgado. “Laat jezelf onder geen beding inenten met grafeenoxide, want dat is wat er in het vaccin zit.”

 

Gemerkt als vee

Sevillano voegde toe dat we koste wat kost moeten voorkomen dat wij en toekomstige generaties magnetisch worden gemerkt als vee en ziek kunnen worden gemaakt. Delgado zei nog dat de Duits-Amerikaanse advocaat Reiner Fuellmich is geïnformeerd over het onderzoek.

 

https://www.ninefornews.nl/spaanse-onderzoekers-ontdekken-grafeenoxide-in-coronavaccins-laat-je-niet-inenten-met-dit-materiaal/

 


[Orwell City]

https://www.ninefornews.nl/spaanse-onderzoekers-ontdekken-grafeenoxide-in-coronavaccins-laat-je-niet-inenten-met-dit-materiaal/   



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...