donderdag 16 december 2021

Doktersassistent luidt noodklok: 90% ziekenhuispatiënten gevaccineerd, bijwerkingen worden niet gemeld

doktersassistent

Foto: Deborah Conrad (Videostill Rumble/The HighWire with Del Bigtree)

Doktersassistent luidt noodklok: 90% ziekenhuispatiënten gevaccineerd, bijwerkingen worden niet gemeld

Doktersassistent Deborah Conrad liet het ziekenhuis waar ze werkt bijhouden of binnenkomende patiënten gevaccineerd waren. Het gaat om het United Memorial Medical Center in New York, de staat die in april vorig jaar het epicentrum van de Amerikaanse corona-uitbraak vormde.

Hoewel de vaccinatiegraad in de regio lager is dan 50 procent, is ongeveer 90 procent van de ziekenhuispatiënten gevaccineerd.

Maanden na de vaccinatie

Aaron Siri, de advocaat van Conrad, stuurde op 19 juli een brief naar het CDC, het Amerikaanse RIVM, en de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA. In de brief stond dat deze patiënten om verschillende redenen waren opgenomen, waaronder corona.

De advocaat schreef ook dat er opvallend veel jonge mensen in het ziekenhuis werden opgenomen en veel mensen die maanden na de vaccinatie medische hulp nodig hadden.

Genegeerd

Conrad zei dat ze contact opnam met de gezondheidsautoriteiten om deze gevallen te melden, maar dat zowel het CDC als de FDA haar negeerde.

De doktersassistent werd door collega’s benaderd over bijwerkingen van de vaccins en besloot ze zelf te melden bij het VAERS. Vervolgens kreeg Conrad te horen dat het ziekenhuis al haar meldingen zou nalopen.

Ook Siri’s brief werd genegeerd.

[Red Voice Media]

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...