donderdag 16 december 2021

SHOCKER: COVID-19-vaccins hebben bijna twee keer zoveel kinderen gedood als het virus zelf

15/12/2021 / Door Cassie B. / Opmerkingen


Voor ouders die debatteren over het al dan niet vaccineren van hun kinderen tegen COVID-19, kwam een ​​analyse van openbaar beschikbare gegevens tot een verontrustende conclusie: de prikken kunnen twee keer zoveel kinderen doden als het virus zelf.

Dit is volgens Steve Kirsch , die enkele berekeningen maakte met behulp van gegevens uit de Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS)-database. Hij begon met het totale dodental van het virus bij personen van 18 jaar en jonger. Het gerapporteerde cijfer van 4 januari 2020 tot 4 december 2021 was 757 doden. Natuurlijk, benadrukt Kirsch, kunnen veel van deze kinderen zijn die stierven aan COVID-19 in plaats van eraan, aangezien we tegenwoordig zien dat veel volwassen sterfgevallen op deze manier aan het virus worden toegeschreven. Daarom is het waarschijnlijk dat minder dan 757 kinderen daadwerkelijk direct aan het virus zijn overleden. Desalniettemin besloot hij om voor het cijfer 757 te gaan, alleen om beschuldigingen van spelen met de cijfers te voorkomen.

Vervolgens voerde hij een VAERS-zoekopdracht uit die beperkt was tot de VS voor de leeftijdscategorie van 5 tot 18 jaar. Het totale aantal rapporten waarin de patiĆ«nt die het vaccin kreeg stierf, was 35. We zijn ons er allemaal van bewust dat niet alle sterfgevallen die aan VAERS worden noodzakelijkerwijs veroorzaakt door het vaccin; sommige kunnen louter toeval zijn geweest. Om dit te verklaren, trok Kirsch het aantal sterfgevallen dat in het voorgaande jaar werd gemeld af om het overmatige aantal sterfgevallen te bepalen, hoewel het cijfer van dat jaar ook zowel toevallige sterfgevallen als daadwerkelijke sterfgevallen door vaccins zou hebben omvat. Opnieuw koos hij ervoor om de voorkeur te geven aan de vaccins, alleen maar om tegenstanders op afstand te houden.

Het totale aantal sterfgevallen voor 2019 was 3. Afgetrokken van 35, betekent dit dat er 32 "overtollige" sterfgevallen zijn gerapporteerd in VAERS sinds we COVID-19-vaccins hebben gehad. Er wordt echter aangenomen dat VAERS 41 keer ondergerapporteerd is, volgens een berekening die is gemaakt met behulp van de eigen methodologie van de CDC. Dus als je die 32 gemelde extra sterfgevallen vermenigvuldigt met 41 om rekening te houden met de onderrapportage, krijg je 1.312 sterfgevallen.

Dat is bijna het dubbele van de 757 sterfgevallen door (of zelfs alleen met ) COVID-19. Met andere woorden, het is mogelijk dat bijna twee keer zoveel kinderen zijn gedood door het vaccin als door het virus zelf. Dit is een absoluut onaanvaardbare situatie, en het is vooral beangstigend als je bedenkt dat nog niet alle kinderen onder de 18 jaar de prik hebben gekregen - zelfs niet in de buurt. Dit betekent dat het aantal de komende maanden flink kan stijgen, vooral omdat veel gebieden alles uit de kast halen in hun campagnes om kinderen in de leeftijdscategorie van 5 tot 11 jaar te vaccineren.

LINK: https://www.brighteon.com/94c8953a-f615-45e1-93e1-40899e3e1865



Recente VAERS-rapporten schetsen een grimmig beeld

LifeSiteNews heeft onlangs een overzicht gepubliceerd van enkele van de rapporten in VAERS waarbij kinderen betrokken zijn, en het geeft een grimmig beeld van wat er met jonge mensen in het hele land gebeurt. Een 11-jarig meisje in GeorgiĆ« stierf bijvoorbeeld op dezelfde dag dat ze het Pfizer-vaccin kreeg dat bedoeld was voor mensen van 12 jaar en ouder. Vijftien dagen nadat hij de Pfizer-prik kreeg, kreeg een 13-jarige uit Maryland een fatale hartaanval.

In een ander rapport werd een gezonde en actieve 8-jarige jongen uit Wyoming opgenomen op de intensive care met myocarditis, slechts twee dagen nadat hij zijn eerste dosis van de Pfizer-prik had gekregen. Een 14-jarige jongen uit North Carolina moest de dag na zijn eerste dosis van het Pfizer-vaccin per ambulance van zijn school worden gehaald omdat hij zich in een "veranderde staat" bevond; hij werd gediagnosticeerd met een beroerte en onderging een operatie om een ​​bloedstolsel uit zijn hersenen te verwijderen.

Hoeveel kinderen zullen er nog moeten lijden voordat de autoriteiten toegeven dat er een probleem is met deze vaccins ?

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

SteveKirsch.com

LifeSiteNews.com

badhealth , badmedicine , Big Pharma , biologische wapens , de gezondheid van kinderen , covid-19 vaccins , Dangerous Medicine , pandemie , farmaceutische fraude , echte onderzoeken , spike-eiwit , waarheid , Vaccine sterfgevallen , vaccin letsel , VAERS

  

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...