donderdag 16 december 2021

Pro-vaccin fanatisme is zelf een besmettelijke ziekte

Woensdag 15 december, 2021 by: SD Wells


Tags: ADE , kunstmatige immuniteit , covid vaccins , fanatisme , geestelijke gezondheid , psychische aandoeningen , prionen , vaccin dood , vaccin fanaticus , vaccin fanatisme , vaccin hysterie , vaccin letsel , vaccins

4.200KEER BEKEKEN


(Natural News) Een belangrijke manier waarop de regering in Amerika bezig is het land te verdelen, zodat grote delen van de burgers elkaar zo haten dat ze willen dat alle anderen sterven,  gebeurde met de hele racisme-haatbeweging die meestal gewoon door de media was verzonnen en een paar dramatische gebeurtenissen (waarvan sommige duidelijk in scène waren gezet).  Nu worden de met Covid gevaccineerde Amerikanen gehersenspoeld en geleerd om de niet-gevaccineerde te haten, ons de schuld te geven van alles en ons dood te wensen. Dat is de reden waarom fanatisme voor vaccins zelf een besmettelijke ziekte is, omdat het zich als een pandemie zelf verspreidt en het demente Biden-regime en de plannen van de Chinese Communistische Partij voor de V.S. in de kaart speelt.

Vaccinverslaving

Ongeveer een derde van de Amerikanen weet (of vermoedt zeer) dat het Covid-spike-eiwit, gentherapie-prikken een ziek plan is om mensen ziek te maken, en dat is de reden waarom tientallen miljoenen Amerikanen nog steeds "No Way" zeggen tegen de Chinese griepstolsels . Dan zijn er de gevaccineerden en de "volledig gevaccineerden" die geloven dat ze volkomen veilig zijn voor Covid en dat iedereen die Covid krijgt, verspreidt of sterft, te wijten moet zijn aan een gebrek aan vaccinatie. Niets is minder waar.

De gevaccineerden zijn door de jaren heen zo gehersenspoeld en dom gemaakt dat ze zo snel mogelijk meer Covid-vaccins en meer boosters willen. Zonder vaccins voelen ze zich naakt en volledig blootgesteld aan infectieziekten. Geen van hen gelooft in de kracht van het natuurlijke menselijke immuunsysteem, wat ronduit verbazingwekkend is. De meeste gevaccineerde mensen denken dat ze gezonder zijn met geforceerde, kunstmatige immuniteit.

Het ergste is nog dat de meeste gevaccineerde mensen tegenwoordig NIET begrijpen dat de Covid-prikken helemaal geen vaccins zijn. Ze bieden weinig tot geen immuniteit, nemen snel af en verstoppen het hele vaatstelsel met miljarden microscopisch kleine prionen die dodelijke virussen nabootsen.

Vaccin intrekking (ADE)

Een paar honderd miljoen geprikte Amerikanen ervaren momenteel het terugtrekken van de vaccins. Veel mensen die in de afgelopen 4 tot 6 maanden geen Covid-19-injectie hebben gehad, hebben geen immuniteit tegen Covid of varianten daarvan, terwijl anderen een immuniteit onder nul hebben, wat betekent dat ze meer kans hebben om Covid op te lopen en/of eraan te overlijden vanwege de spike-eiwitinjecties.

Antilichaamafhankelijke Enhancement (Antibody-dependent Enhancement  of ADE ) is een syndroom dat het gevolg is van vaccins die immuunreacties oproepen van antilichamen die binden aan pathogenen, maar die pathogenen worden niet goed uitgeroeid. In plaats daarvan kan het virus veerkrachtig worden, verder in het lichaam graven en zich verspreiden.

Bepaalde vaccins induceren ADE, waaronder de Covid-prikken. ADE is ook opgetreden met andere vaccins, waaronder het dengue-virusvaccin in 2016 in de Filippijnen. De virusvaccins konden het natuurlijke virus niet neutraliseren, waardoor infecties bij de gevaccineerde mensen nog erger en dodelijker werden. 

Verschillende onderzoeken bewijzen nu dat Covid-prikken ADE veroorzaken.

Net als opioïden zijn mensen nu verslaafd aan vaccins, zowel fysiek als psychologisch. Ze hebben de vaccins NODIG voor kunstmatige stimulatie van het immuunsysteem, psychologische versterking dat ze beschermd zijn, en vanwege het antilichaam-afhankelijke Enhancement-syndroom. Dus nu, als je pro-vaccin bent, dan ben je anti-wetenschap, omdat de wetenschap aantoont dat het risico van Covid-vaccinatie veel groter is dan de voordelen.

Een recente studie van deze aard concludeerde dat toekomstige pogingen om SARS-CoV-2-vaccins te maken potentieel hogere risico's hebben voor het induceren van ADE bij mensen die deze nieuwe vaccins krijgen. Een andere studie, uitgevoerd door Japanse onderzoekers, vond dat de post-vaccin delta-variant van COVID-19 snel muteert en al door het vaccin verkregen ADE veroorzaakt, hoogstwaarschijnlijk door het Pfizer-vaccin.

Dat is de reden waarom de mensen die vaccins pushen de mensen die ze niet gebruiken verbannen, in feite zelf ziekte verspreiders zijn, waaronder ziekten van het lichaam en de geest. De gevaccineerden zijn zelfs nog gevaarlijker omdat ze denken dat ze veilig zijn, dus ze nemen meer risico's dan ze anders zouden doen.

Voor het beste nieuws op uw internet, surft u naar  Pandemic.news,  want er is geen wetenschapper of arts voor nodig om te zien dat Covid-vaccins , Remdesivir, maskers, ventilatoren en slecht CDC-advies een eigen pandemie veroorzaken.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Pandemic.news

WaarheidWiki.org

NaturalNews.com

ZeroHedge.com

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...