maandag 6 december 2021

Omicron-variant en vaccinresistentie

                                           Analyse door Dr. Joseph Mercola  Feit gecontroleerd

06 december 2021

Vorig

HET VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

·    Een andere SARS-CoV-2-variant genaamd Omicron is naar verluidt ontstaan ​​bij volledig "gevaccineerde" patiënten in Botswana. Er zijn ook in andere delen van de wereld een handvol gevallen opgedoken

·    Als reactie hierop hebben Japan, Israël en Marokko hun grenzen gesloten voor alle buitenlandse reizigers. De VS, het VK, Canada en de Europese Unie hebben specifiek reizigers uit zuidelijk Afrika verboden. Australië heeft zijn heropeningsplannen uitgesteld en China heeft een "nultolerantiebenadering" voor de nieuwe variant aangekondigd

·    Angst voor Omicron is waarschijnlijk onterecht, omdat het veel milder lijkt dan eerdere soorten. Primaire symptomen van infectie zijn extreme vermoeidheid gedurende een paar dagen, hoofdpijn, pijn in het lichaam, krassende keel en intermitterende droge hoest. Er zijn geen ernstige gevallen vastgesteld

·    Terwijl de massale vaccinatiecampagne de snelle mutatie van het virus lijkt te stimuleren, blijven regeringen over de hele wereld deze mislukte strategie verdubbelen

·    Volgens de directeur van de National Institutes of Allergy and Infectious Diseases, Dr. Anthony Fauci, zou Omicron zowel monoklonale antilichamen als door COVID-injectie geïnduceerde antilichamen kunnen ontwijken, maar hij staat erop de COVID-injectie (indien niet-gevaccineerd) of een booster te krijgen als "volledig gevaccineerd" uw beste is inzet


Het onvermijdelijke is nu hier. Een andere SARS-CoV-2-variant genaamd Omicron is naar verluidt ontstaan ​​bij volledig "gevaccineerde" patiënten in Botswana. 1 Ook in andere delen van de wereld zijn een handvol gevallen opgedoken. Afgaande op de dag des oordeels 2 en de overheid opgelegde afsluitingen en grenssluitingen, zou de technocratische elite echt willen dat iedereen hierover in paniek raakt.

Als reactie daarop sloten Japan, Israël en Marokko onmiddellijk hun grenzen voor alle buitenlandse reizigers. De VS, het VK, Canada en de Europese Unie hebben specifiek reizigers uit zuidelijk Afrika verboden. Australië stelde zijn heropeningsplannen uit en China kondigde een "nultolerantiebenadering" aan voor de nieuwe variant. 3 Maar is de angst terecht? Waarschijnlijk niet.

Hoewel de Omicron-variant zich sneller lijkt te verspreiden dan eerdere mutaties, en mensen jonger dan 40 jaar in grotere mate treft dan voorheen, is er geen bewijs dat het een hogere dodelijkheid heeft. Integendeel, het kan juist milder zijn.

Dat lijkt de mening te zijn van Dr. Angelique Coetzee, voorzitter van de South African Medical Association, die de Omicron-variant ontdekte, die in een recent interview (zie video hierboven) zei: 4

"Kijkend naar de mildheid van de symptomen die we zien - blijkbaar is er geen reden voor paniek aangezien we geen ernstig zieke patiënten zien... De meest overheersende klacht is ernstige vermoeidheid gedurende één of twee dagen, met hoofdpijn, pijn in het lichaam en pijn .

Sommigen zullen een krassende keel hebben en sommigen zullen een droge hoest hebben die komt en gaat. Dat zijn min of meer de grote symptomen die we hebben gezien.”

Virussen muteren doorgaans in minder gevaarlijke varianten

Dit is allemaal logisch, gebaseerd op wat we al weten over virussen. Zoals gerapporteerd door Paul Elias Alexander, Ph.D., bij het Brownstone Institute: 5

“De WHO heeft gezegd dat de Omicron-variant zich sneller kan verspreiden dan andere varianten. Waarschijnlijk waar. Het virus gedraagt ​​zich net zoals virussen zich gedragen.

Ze zijn veranderlijk en muteren, en via de rateltheorie van Muller verwachten we dat dit mildere en mildere mutaties zijn, niet dodelijker, aangezien de ziekteverwekker de gastheer probeert te infecteren en niet op een evolutionair doodlopende weg komt.

Het virus muteert naar beneden zodat het de gastheer (ons) kan gebruiken om zichzelf te verspreiden via onze cellulaire metabolische machinerie. De Delta-variant heeft ons dit laten zien: het is zeer besmettelijk en meestal niet-dodelijk - speciaal voor kinderen en gezonde mensen ...

[T] hier is geen melding gemaakt van verhoogde virulentie / letaliteit van deze nieuwe Omicron-variant, en dit zal het geval blijven op basis van wat we hebben gezien van Delta en eerdere varianten. Er zijn geen garanties, maar we werken op basis van risico en alles wijst op hetzelfde voor deze nieuwe variant.

Alleen omdat er in Zuid-Afrika een golf zou kunnen zijn, wil dat nog niet zeggen dat er golven zullen zijn in de VS of Israël of andere plaatsen met een grotere natuurlijke immuniteit. Dit was de prijs om mensen te laten genieten van het dagelijks leven.

De landen die een einde hebben gemaakt aan de lockdowns, zullen waarschijnlijk voorbij deze nieuwe variant-angst gaan en het goed maken. Dit is meer een overdreven reactie van de WHO en regeringen en veel ophef om niets.”

Is een nieuwe ronde van COVID-shots het antwoord?


Terwijl de massale vaccinatiecampagne de snelle mutatie van het virus lijkt aan te sturen, blijven regeringen over de hele wereld deze mislukte strategie verdubbelen. Meer schoten zijn het antwoord, zeggen ze.

Dr. Anthony Fauci, directeur van de National Institutes of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), heeft verklaard dat Omicron zowel monoklonale antilichamen als door COVID-injectie geïnduceerde antilichamen zou kunnen omzeilen. 6 Vasthouden aan hetzelfde script, National Institutes of Health directeur Dr. Francis Collins onlangs vertelde Fox News kijkers: 7

'Alsjeblieft, Amerikanen, als jullie een van die mensen zijn die wachten om te zien, zou dit een goed moment zijn om je aan te melden, je booster te krijgen. Of als je nog niet bent ingeënt, ga dan aan de slag.”

Het is verwarrend, aangezien de injecties niet beschermen tegen infectie of verspreiding, en het feit dat Omicron blijkbaar opdook bij volledig "gevaccineerde" patiënten. 8 Wat meer is, als de Omicron-variant daadwerkelijk COVID-shot-geïnduceerde antilichamen ontwijkt, wat heeft het dan voor zin om het te krijgen?

Een variant die het vaccin ontwijkt is een duidelijk bewijs dat massale vaccinatie meer problematische mutaties aanwakkert, dus de aanbevelingen stroken gewoon niet met de beschikbare gegevens.

COVID-opnamen zijn een mislukking

In zijn artikel, Alexander wijst op een lange lijst van studies die de COVID schoten hebben suboptimale werkzaamheid, waaronder de volgende: 9

The Lancet Infectious Diseases Oktober 2021 10 — Volledig "gevaccineerde" personen die doorbraakinfecties ontwikkelen, hebben een piek virale belasting die vergelijkbaar is met die van niet-gevaccineerde mensen, en dragen de infectie efficiënt over aan niet-gevaccineerde en "gevaccineerde" personen in huishoudelijke omgevingen.

The Lancet Preprint 11 - Volledig "gevaccineerde" Vietnamese gezondheidswerkers die doorbraak SARS-CoV-2 Delta-infecties opliepen, hadden een virale lading die 251 keer hoger was dan die gevonden in gevallen die waren geïnfecteerd met eerdere stammen. De injecties lijken dus niet te beschermen tegen infectie met de Delta-stam.

Een 31 juli 2021, medRxiv preprint door Riemersma et. al. 12 vonden geen verschil in virale lasten tussen niet-gevaccineerde mensen en degenen "volledig gevaccineerd" die doorbraakinfecties ontwikkelden. Ze ontdekten ook dat de Delta-variant in staat was om "gedeeltelijk te ontsnappen aan polyklonale en monoklonale antilichamen."

Snelle communicatie van Eurosurveillance, juli 2021 13 — Een uitbraak van de Delta-variant in een ziekenhuis in Finland suggereerde dat de schoten weinig deden om de verspreiding van infectie te voorkomen, zelfs onder de 'gevaccineerden', en ondanks het routinematige gebruik van gezichtsmaskers en andere beschermende uitrusting.

Snelle communicatie van Eurosurveillance, september 2021 14 — Een toename van Delta- variantinfecties in Israël, op een moment dat meer dan 55% van de bevolking “volledig gevaccineerd” was, toonde ook aan dat de COVID-injecties niet effectief waren tegen deze variant. De infectie verspreidde zich zelfs naar degenen die volledig waren gestoken EN chirurgische maskers droegen.

The Lancet Preprint, oktober 2021 15 — Uit dit Zweedse onderzoek bleek dat de effectiviteit van de Pfizer-injectie geleidelijk afnam van 89% op dag 15 tot 30, na injectie, tot 42% vanaf dag 181. Vanaf dag 211 was er geen bescherming tegen infectie waarneembaar. Het schot van Moderna deed het iets beter en nam af tot 59% vanaf dag 181. De AstraZeneca-injectie bood vanaf het begin een lagere bescherming dan Pfizer en Moderna en nam sneller af, tot nul op dag 121.

BioRxiv 16 september 2021 — Zes maanden na de tweede Pfizer-injectie bleken antilichaamreacties en T-celimmuniteit tegen het oorspronkelijke virus en bekende varianten aanzienlijk te zijn afgenomen, in veel gevallen tot niet-detecteerbare niveaus.

Journal of Infection Augustus 2021 17 — Toen de Delta-variant de oorzaak van de infectie was, hadden neutraliserende antilichamen een verminderde affiniteit voor het spike-eiwit, terwijl antilichamen die de infectie verergeren, een verhoogde affiniteit hadden.

The Lancet Infectious Diseases November 2021 18 – 26% van de patiënten die in het ziekenhuis werden opgenomen met bevestigde ernstige of kritieke COVID-19 waren “volledig gevaccineerd”; 46% had een positieve COVID-test maar was asymptomatisch, 7% had een milde infectie en 20% had een matige ziekte. Dus onder degenen die symptomen van infectie ontwikkelden, eindigde de meerderheid met een ernstige of kritieke ziekte.

medRxiv 19 augustus 2021 — Mensen zonder eerdere SARS-CoV-2-infectie die de Pfizer-injectie kregen, hadden een 5,96-voudig verhoogd risico op doorbraakinfectie en een 7,13-voudig verhoogd risico op symptomatische ziekte, vergeleken met mensen met natuurlijke immuniteit.

Kunnen COVID-19-injecties ADE promoten?

In de loop van 2020 hebben veel gepubliceerde onderzoeken het risico van antilichaamafhankelijke versterking (ADE) na de COVID-injecties benadrukt. Op een krant van 28 oktober 2020 werd bijvoorbeeld benadrukt dat: 20

“... vaccins die empirisch zijn ontworpen met behulp van de traditionele benadering (bestaande uit de ongewijzigde of minimaal gemodificeerde virale piek van het coronavirus om neutraliserende antilichamen op te wekken), of ze nu zijn samengesteld uit eiwitten, virale vector, DNA of RNA en ongeacht de toedieningsmethode, kunnen COVID- 19 ziekte via antilichaamafhankelijke versterking (ADE).”

Hoewel we nog geen sluitend bewijs van ADE hebben gezien, zijn er tekenen die in die richting wijzen. Twintig jaar onderzoek heeft aangetoond dat het maken van een vaccin tegen coronavirussen risicovol is. 21 In feite hebben de meeste eerdere pogingen tot vaccineren tegen het coronavirus – voor het ernstige acute respiratoire syndroom coronavirus (SARS-CoV), het Midden-Oosten respiratoire syndroom coronavirus (MERS-CoV), het respiratoire syncytiële virus (RSV) en soortgelijke virussen – uiteindelijk geleid tot ADE. 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27

Dat betekent dat, in plaats van uw immuniteit tegen de infectie te versterken, het vaccin in feite het vermogen van het virus om uw cellen binnen te dringen en te infecteren verbetert, wat resulteert in een ernstiger ziekte dan wanneer u niet was gevaccineerd. 28 De review paper uit 2003 “Antibody-Dependent Enhancement of Virus Infection and Disease” legt het als volgt uit: 29

“Over het algemeen worden virusspecifieke antilichamen als antiviraal beschouwd en spelen ze op verschillende manieren een belangrijke rol bij de bestrijding van virusinfecties. In sommige gevallen kan de aanwezigheid van specifieke antilichamen echter gunstig zijn voor het virus. Deze activiteit staat bekend als antilichaamafhankelijke versterking (ADE) van virusinfectie.

De ADE van virusinfectie is een fenomeen waarbij virusspecifieke antilichamen de penetratie van virus, en in sommige gevallen de replicatie van virus, in monocyten/macrofagen en granulocytische cellen versterken door interactie met Fc- en/of complementreceptoren.

Dit fenomeen is in vitro en in vivo gerapporteerd voor virussen die talrijke families en geslachten van volksgezondheid en veterinair belang vertegenwoordigen.

Deze virussen hebben enkele gemeenschappelijke kenmerken, zoals preferentiële replicatie in macrofagen, het vermogen om persistentie vast te stellen en antigene diversiteit. Voor sommige virussen is ADE van infectie een grote zorg geworden voor ziektebestrijding door vaccinatie.”

Het artikel uit 2014, 30 "Antibody-Dependent SARS Coronavirus Infection Is Mediated by Antibodies Against Spike Proteins", concludeerde dat monoklonale antilichamen die zijn gegenereerd tegen SARS-CoV-spike-eiwitten de infectie daadwerkelijk bevorderden, en dat in het algemeen "antilichamen tegen SARS-CoV-spike-eiwitten ADE-effecten', waardoor 'vragen over een mogelijk SARS-CoV-vaccin' rijzen.

Tot nu toe zijn alle Omicron-gevallen relatief mild geweest, maar als zou blijken dat volledig "gevaccineerde" mensen een ernstige ziekte ontwikkelen en niet-gevaccineerde niet, dan zou dat een indicatie zijn dat ADE in het spel is.

SARS-vaccin waarvan is aangetoond dat het ADE veroorzaakt

Een interessant artikel uit 2012 31 met de veelzeggende titel: "Immunization with SARS Coronavirus Vaccines Leads to Pulmonary Immunopathology on Challenge with the SARS Virus", laat zien wat veel onderzoekers nu vrezen, namelijk dat COVID-19-vaccins mensen vatbaarder kunnen maken voor ernstige SARS-CoV-2-infectie.

De paper bespreekt experimenten die immunisatie met een verscheidenheid aan SARS-vaccins aantonen, resulteerden in pulmonale immunopathologie die eenmaal werd uitgedaagd met het SARS-virus. Zoals opgemerkt door de auteurs: 32

“Geïnactiveerde hele virusvaccins, of ze nu geïnactiveerd waren met formaline of bèta-propiolacton en of ze nu werden gegeven met ons zonder aluin-adjuvans, vertoonden een Th2-type immunopathologisch in de longen na provocatie.

Zoals aangegeven, schreven twee rapporten de immunopathologie toe aan de aanwezigheid van het N-eiwit in het vaccin; we vonden echter dezelfde immunopathologische reactie bij dieren die alleen S-eiwitvaccin kregen, hoewel het van mindere intensiteit leek te zijn.

Zo is een Th2-type immunopathologische reactie op prikkeling van gevaccineerde dieren opgetreden in drie van de vier diermodellen (niet bij hamsters), waaronder twee verschillende inteeltmuizenstammen met vier verschillende typen SARS-CoV-vaccins met en zonder aluinadjuvans. Een geïnactiveerd vaccinpreparaat dat dit resultaat niet induceert bij muizen, fretten en niet-menselijke primaten is niet gerapporteerd.

Deze gecombineerde ervaring geeft aanleiding tot zorg voor proeven met SARS-CoV-vaccins bij mensen. Klinische proeven met SARS-coronavirusvaccins zijn uitgevoerd en naar verluidt induceren ze antilichaamreacties en zijn ze ''veilig''. Het bewijs voor veiligheid is echter voor een korte observatieperiode.

De bezorgdheid die voortvloeit uit het huidige rapport betreft een immunopathologische reactie die optreedt bij gevaccineerde personen bij blootstelling aan infectieus SARS-CoV, de basis voor de ontwikkeling van een vaccin voor SARS.

Aanvullende veiligheidsproblemen hebben betrekking op de effectiviteit en veiligheid tegen antigene varianten van SARS-CoV en voor de veiligheid van gevaccineerde personen die zijn blootgesteld aan andere coronavirussen, met name die van de type 2-groep.”

Hogere vaccinatiegraad, hogere infectiegraad

Een trend die op ADE zou kunnen wijzen, is het feit dat gebieden met hogere vaccinatiepercentages hogere infectiepercentages hebben. Als de schoten infectie zouden voorkomen, zou het tegenovergestelde het geval zijn. Het Waterford-district in Ierland heeft bijvoorbeeld een vaccinatiegraad van 99,7%, het hoogste van het land, maar heeft ook de hoogste dagelijkse COVID-caseload. 33

[Overheidsinstanties hebben ons twee weken gevraagd om de curve af te vlakken om ziekenhuizen voor te bereiden zodat ze de neiging hebben om pieken en andere niet-COVID-ziekten te krijgen. Wij als samenlevingen gaven onze regeringen twee weken, niet 21 maanden. ~ Paul Elias Alexander, Ph.D.

En om de een of andere reden is het Amerikaanse COVID-sterftecijfer in 2021 hoger dan in 2020, 34 vóór de uitrol van de opnamen, dus het is duidelijk dat ze de zaken niet helpen. Zoals opgemerkt door Alexander in zijn Brownstone-artikel: 35

“[Overheidsinstanties] hebben ons twee weken gevraagd om de curve af te vlakken om ziekenhuizen voor te bereiden zodat ze de neiging hebben om pieken en andere niet-COVID-ziekten te krijgen. Wij als samenlevingen gaven onze regeringen twee weken, niet 21 maanden.

Ze slaagden er niet in om de niet-COVID-ziekten te behandelen, en we sloten de gezonde en gezonde mensen op (kinderen en jonge en gezonde personen van middelbare leeftijd) terwijl we de kwetsbare en risicovolle personen zoals ouderen niet goed beschermden ... Dit falen berust op berichten over de volksgezondheid en de overheid.

Bovendien, wat deden onze regeringen in de VS, Canada, het VK, Australië enz. met het belastinggeld voor de ziekenhuizen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), enz.? Ziekenhuizen moeten nu voorbereid zijn. Regeringen hebben gefaald! Niet de mensen. De taskforces hebben gefaald, niet de mensen.”

Maskers werken niet. Lockdowns werken niet. Het sluiten van kleine bedrijven en scholen werkt niet. De COVID-shots werken niet. Maar met de opkomst van Omicron voeren regeringen dezelfde tegenmaatregelen opnieuw uit die de afgelopen twee jaar niet hebben gewerkt.

Krankzinnigheid is steeds weer hetzelfde doen en andere resultaten verwachten. Maar dat is wat tegenwoordig doorgaat voor 'wetenschap'. Het antwoord op deze waanzin is massale niet-naleving. We moeten deze totaal onwetenschappelijke en schadelijke "remedies" vreedzaam afwijzen.

 - Sources and References

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...