maandag 8 november 2021

 


Covid-19 Samenvatting

 

Wij ontvingen een e-mail met de volgende vraag: 

Als dennennaaldthee en chloordioxide de SPIKE-eiwitten elimineren, is dan niet ook het beschermende effect en de immunisatie van de vaccinatie verdwenen?

Hier is ons antwoord:

Het ging nooit om een immuunrespons en nooit om vaccinatie tegen een reële virale dreiging.  Volgens onze laatste stand van feiten, begon de planning en ontwikkeling meer dan 20 jaar geleden op deze PLANdemie!

Dit wordt ook bewezen door de vele patenten op Covid-19 die voor de uitbraak bestonden!

 De eerste fase

Het ging erom in fase 1 een neppandemie op te bouwen, louter via de media, terwijl noch het sterfteoverschot, noch de intensive care in 2020 een opwaartse trend vertoonde. Sinds 2020, is er geen normale griep meer, alles wordt geteld als Covid-19. 

Het was een pandemie van vervalste cijfers.

Na deze fase van angst werd iedereen vaccinatie aangeboden als oplossing, eerst vrijwillig en nu bijna opgedrongen – zelfs voor kinderen die op geen enkel moment gevaar liepen voor hun gezondheid en dat nog steeds niet zijn.

In een echte pandemie, heb je geen gratis gebakken worstjes of hamburgers nodig!


Langzame vergiftiging

Toestemming voor vaccinatie betekent vergiftiging met grafeenoxide, dat 99% uitmaakt van de ingrediënten van al deze vaccins

Deze nanodeeltjes ordenen zich in het lichaam en vormen kristallijne structuren die kunnen worden geïnduceerd en versterkt door elektromagnetische straling. Dit grafeenoxide veroorzaakt alle symptomen zoals bloedklonters, hartaanvallen en beroertes van Covid-19. 

Het is dus geen VIRUS, maar een vergiftiging. 

Dit grafeenoxide lijkt ons echter al jaren eerder te zijn gegeven, bijvoorbeeld in griepvaccinaties en voedsel. Veel mensen, zelfs degenen die niet zijn ingeënt, zijn magnetisch geworden voor het lichaam.

Dit grafeenoxide brengt ook de vorming van SPIKE-eiwitten op gang, die ook de niet-gevaccineerden in gevaar brengen!

Het lichaam kan grafeenoxide langzaam afbreken, zodat de bevolking langzaam wordt aangeleerd dat er steeds meerdere “booster”-vaccinaties per jaar nodig zullen zijn. Maar dat was allemaal al lang gepland.

Het mRNA-agens is slechts in zeer kleine hoeveelheden aanwezig in de vaccinaties en brengt eigenlijk alleen maar een vernietiging van ons DNA teweeg. Het snijdt in ons DNA. Dat is alles. Er is geen enkele manier om er een soort van immuunsysteem mee op te bouwen.  Maar het maakt je een GMO (gen gemodificeerd object) en je wordt het eigendom van de patenthouders.

Waarom zijn er geen nieuwe vaccins?

In feite vernietigt de eerste vaccinatie het eigen immuunsysteem met 15%, de tweede zelfs tot 35%. 

De nu geplande Derde Booster Vaccinatie zal voor velen fataal zijn! 

Hetzij rechtstreeks, hetzij door het effect dat het lichaam bij de volgende besmetting met een bekende ziekteverwekker plotseling zijn eigen cellen als de vijand herkent en deze wil vernietigen (auto-immuunreactie). 

NU is er inderdaad een sterfteoverschot. 

Maar niemand sterft aan het virus! Ze sterven allemaal aan de bijwerkingen van vergiftiging met grafeenoxide, en de media geven het virus de schuld om nieuwe rechtvaardigingen te hebben voor verdere vaccinaties. 

Grappig? Er zouden steeds nieuwe mutatievarianten van het virus zijn, maar er worden geen nieuwe vaccins ontwikkeld, in plaats daarvan worden de oude een tweede en derde keer opnieuw ingespoten.

Dat slaat wetenschappelijk nergens op.

Israël

Israël heeft de hoogste vaccinatiegraad ter wereld bij de eerste en tweede vaccinatie. Ze moeten allemaal beschermd worden. In feite waren zij de eersten die met de vierde golf begonnen, en de meerderheid van degenen die positief testten en ernstig stierven, zijn nu gevaccineerd. 

Dus vaccinatie is dodelijk! 

Conclusie:

1.     Vaccinaties beschermen niet tegen besmetting,  noch beschermen zij tegen het besmetten van anderen.  Dat het verloop van de infectie milder is bij gevaccineerden is ook een sprookje. Zie het dodental van gevaccineerden in Israël.

Dus alle 3 de beschermende functies die een vaccinatie geacht wordt te hebben, werken NIET!

Waarom laat je je dan vergiftigen?

Ze zouden nooit moeten werken! Dat was nooit de bedoeling!

Het was alleen een kwestie van mensen zover krijgen dat ze zichzelf vergiftigden, eerst vrijwillig en daarna door dwang.

Hier is een enorme, wereldwijd gecoördineerde genocidepoging aan de gang waarbij, net als in het Derde Rijk, alle andersdenkenden systematisch moeten worden geëlimineerd. Ik weet dat je je zoiets niet kunt voorstellen en niemand kan zo slecht zijn. MAAR helaas zijn er genoeg Satanisten onder ons.

Er zijn genoeg wetenschappers die zeer sterk tegen vaccinaties waarschuwen. Deze worden echter nooit voor een TV-camera gelaten en worden massaal bedreigd en geïntimideerd.

De farmaceutische industrie en al diegenen die erachter zitten hebben de oorlog verklaard aan de mensheid.

Uitsluiting van het publiek

Ongevaccineerden moeten nu worden uitgesloten van winkelen, reizen en andere dingen van het dagelijks leven, als met een joodse ster. Politici grijpen dit aan om de mensenrechten in te perken en nog meer macht naar zich toe te trekken

Zelfs met extreem dalende infectiecijfers hebben zij niets van deze macht teruggegeven.

Dennennaaldthee en chloordioxide kunnen de SPIKE-eiwitten neutraliseren en de gevaarlijke cytokinestorm in het lichaam stoppen. Daarom heeft chloride-dioxide honderdduizenden mensen in Zuid-Amerika gered. Niet omdat het een virus elimineert dat nog niet geïsoleerd is (en dus niet bestaat).

De beste manier om jezelf te beschermen is je NIET te laten vaccineren en als het al gebeurd is, massaal te ontgiften zoals elders is uitgelegd. Regelmatig gebruik van chloordioxide kan hierbij goed helpen.

 Ik weet zeker dat je dat antwoord niet wilde horen! Maar dat is hoe wij de dingen zien!

 

https://mms-seminar.com/nl/covid-19-samenvatting/ 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...