maandag 8 november 2021

 Britse begrafenisondernemer: dode baby's stapelen zich op in lijkenhuizen

05 november 2021

Een Britse begrafenisondernemer die Brighteon.com heeft geïnterviewd, zegt dat hij onnoemelijke aantallen dode baby's en pasgeborenen ziet in de koelcellen en zich opstapelt in mortuaria wachtende op hun begrafenis.

Het ongekende aantal baby's waar hij en andere begrafenisondernemers mee te maken hebben, wordt alleen geëvenaard door het buitensporige aantal jongere mensen van in de dertig en veertig die sterven sinds het uitrollen van het COVID-19-vaccins, zegt hij.

Toen de pandemie voor het eerst begon, zagen de mortuaria een vlaag van sterfgevallen die binnen een paar maanden kalmeerden, hoewel de media de COVID-sterfgevallen bleven hypen. Er was een stijging van het aantal zelfmoorden in de zomer van 2020 bij voornamelijk jongere mannen, maar toen de herfst van 2020 kwam, was alles vrij rustig.

Toen zei hij: "Dan komt januari [2021], de cijfers gingen door het dak .. en dat is sinds mensen werden gevaccineerd." Nu heeft hij de meeste begrafenissen die hij ooit heeft gezien in een periode van twee weken, en bij jongere mensen gemiddeld ongeveer 12 "in één keer", terwijl hij vóór het vaccin slechts "vier of vijf begrafenissen zou zien gaan, niet 12, en niet allemaal in die leeftijdsgroep.”

En nu, zegt hij, ziet hij veel pasgeboren baby's … "heel hoog, ongeveer 30", terwijl hij gewend was om er maar drie of vier te zien. Met andere woorden, ongeveer 10 keer zoveel pasgeboren baby's sterven als hij normaal zou zien - zoveel dat ze ze in de volwassenen afdeling moeten houden, waar er meer ruimte is. "Het is duidelijk dat het een miskraam of een voldragen geboorte is, maar er wordt niet veel over gezegd", zegt hij.

Om de doodsoorzaken in perspectief te plaatsen, zegt hij dat hij dit jaar maar één COVID-dode heeft gehad. Al de rest is myocarditis, infarcten (hartaanvallen) en wat longontsteking. 

Hij merkt ook op dat “iedereen en iedereen” die stierf toen de pandemie begon, op hun overlijdensakten als COVID werd gemarkeerd, maar dat is niet gebeurd sinds het vaccin werd geïntroduceerd. 

 

BRON: Brighteon 4 november 2021

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...