dinsdag 11 januari 2022

Hawaii Dept. of Health plaatst een aankondiging waarin mensen wordt verteld dat ze moeten vergeten gezond te eten en te sporten, gewoon maar het mRNA-vaccin nemen

 Hawaii Dept. of Health plaatst een aankondiging waarin mensen wordt verteld dat ze moeten vergeten gezond te eten en te sporten, gewoon maar het mRNA-vaccin nemen

Zondag 09 januari 2022 door: Ethan Huff


Tags: slechte gezondheid , grote regering , COVID , dieet , oefening , Hawaii , gezondheid , gezonde gewoonten , waanzin , Libtards , medisch fascisme , medische tirannie , gehoorzamen , propaganda , dom , vaccinatie , vaccinatieschade , vaccin oorlogen , vaccins

18KKEER BEKEKEN


NaturalNews ) Op het eerste gezicht lijkt het misschien een parodie. Maar het Hawaii State Department of Health heeft een video uitgebracht waarin de eilandbewoners worden verteld dat het enige wat ze voor hun gezondheid hoeven te doen in 2022 is om zich te laten ‘vaccineren’ tegen het Wuhan-coronavirus (Covid-19).

De animatie, die snel werd verwijderd van het officiële Hawaii DOH Twitter-account, niet lang nadat het was gepost, toont een zwaarlijvige eilandvrouw met een tropische bloem in haar haar die overweegt hoe ze een "nieuw jaar, nieuwe ik" -protocol kan beginnen.

Ze denkt aan gezond eten, maar besluit het niet te doen. Ze denkt er dan aan om regelmatig te gaan sporten, maar besluit het niet te doen. Ze overweegt zelfs om geld te sparen, maar besluit ook dat niet.

Ten slotte overweegt een grote vrouw om geïnjecteerd te worden met mRNA (messenger RNA)-gif van Tony Fauci en Operation Warp Speed ​​en haar gezicht licht onmiddellijk op van vreugde.

"Laat keiki vaccineren", leest de gedachteballon van de vrouw terwijl ze oplicht van opwinding - kijk hieronder:

"Het gemakkelijkste nieuwjaarsvoornemen voor 2022" is om een ​​prik te krijgen, zegt Hawaii DOH. "Stel dit jaar een doel dat niet alleen de gezondheid van uw gezin zal verbeteren, maar ook gemakkelijk en snel kan worden bereikt: uw keiki-vaccinatie tegen COVID-19 krijgen!"

Waarom betalen mensen belasting aan andere mensen die hen proberen te vermoorden?

Nadat de video viraal ging, heeft Hawaii DOH het verwijderd en de berichtgeving volledig gewijzigd met aanbevelingen over actief blijven, voedzaam eten en 'tabakvrij leven'.

"Naast het krijgen van het COVID-19-vaccin, kan elke dag gezonde keuzes maken uw gezondheid verbeteren en uw risico op vele andere chronische ziekten verminderen", stelt de nieuwe tweet.

Het is op zijn zachtst gezegd een beetje zorgwekkend dat een gezondheidsafdeling van de overheid burgers eigenlijk adviseerde om hun geld niet verstandig uit te geven, kwaliteitsvoedsel te eten en regelmatig te bewegen - alleen om plotseling van gedachten te veranderen als gevolg van publieke reacties.

Nu de Hawaii DOH het lachertje van het internet is, doet het plotseling alsof zijn advies geloofwaardig is en serieus moet worden genomen, hoewel niemand het koopt.

"Die video was afschuwelijk", schreef een Twitter-gebruiker in reactie op de nu verwijderde video waarin hij adviseerde om gezond te eten en te bewegen. “Toch spreekt het waarschijnlijk 90% van de Amerikanen aan. Iets moeilijks maar een enorme uitbetaling, nee, geef me gewoon de pil / injectie.

Een ander weigerde te geloven dat de originele video eigenlijk was getweet door de Hawaii DOH vanwege hoe belachelijk het is. Helaas is de video absoluut echt en kwam hij echt van de Hawaiiaanse regering.

"Mensen moeten FOIA gebruiken om gegevens van die overheidsinstantie te verkrijgen om te identificeren wie die rotzooi heeft gemaakt, alle gegevens van discussies / vergaderingen eromheen, wie er geld voor heeft vrijgemaakt, enz.", suggereerde iemand anders.

"Degenen die verantwoordelijk zijn voor het maken van deze video moeten onmiddellijk in de schijnwerpers worden gezet."

Een andere persoon schreef nuchter dat iedereen op de een of andere manier het feit moet accepteren dat Amerikaans links "gebroken en krankzinnig is gemaakt door 18 maanden hardhandige propaganda".

"Het zijn hun kiezers die het moeten horen", voegde dezelfde persoon eraan toe.

Trouwens, in de herfst implementeerde Honolulu een "vaccinpaspoort" -schema om te proberen de inwoners van het gebied te dwingen een injectiebewijs te tonen om te eten en te leven.

“De mate van wrok en walging die deze linkse POS-pols hebben voor hun gewillige schapen is zo abject grotesk en vernederend voor hun onderdanen, dat ze onmogelijk hun fout kunnen toegeven door hen te vertrouwen, dus blijven ze van de klif springen als ware gelovigen, ', schreef een andere Twitter-gebruiker.

Propaganda voor Chinese virusinjectie is overal. Ga naar Propaganda.news om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Twitter.com   https://twitter.com/DFrancisco7/status/1478110746756190211 

NaturalNews.com

 




Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...