dinsdag 4 januari 2022

PAPIEREN, ALSJEBLIEFT! Moeder en kind door politie uit restaurant in New York City getrapt omdat jongetje geen covid-vaccinpaspoort had

PAPIEREN, ALSJEBLIEFT! Moeder en kind door politie uit restaurant in New York City getrapt omdat jongetje geen covid-vaccinpaspoort had

Zaterdag 01 januari 2022 door: Ethan Huff


Tags: anti-politie , COVID , fascisme , gezondheidsvrijheid , medisch fascisme , medische tirannie , New York City , gehoorzamen , pandemie , politie , restaurant , verdraaid , tirannie , vaccinpaspoort

7.760KEER BEKEKEN

 

(Natural News) Voor de "misdaad" van het niet gedrogeerd te zijn met een "vaccin" van Operatie Warp Speed, werden een jonge jongen en zijn moeder door de politie uit een restaurant in New York City gezet .

Op videobeelden van het incident dat viraal ging, is te zien dat agenten van de New York Police Department (NYPD) de tafel naderen waar de moeder en het kind zaten om hen te informeren dat ze moesten vertrekken tenzij ze de Wuhan-injectiepas voor coronavirus (Covid-19) van de jongen konden tonen (kijk hieronder).



          LINK video : https://twitter.com/i/status/1475841496322555906


Verschillende mensen in het restaurant uitten hun verontwaardiging over het tafereel en noemden het "walgelijk en walgelijk" dat de politie de onschuldige jongen en zijn moeder zou laten schrikken, traumatiseren en uiteindelijk terroriseren terwijl ze probeerden te genieten van een maaltijd.

De jonge jongen, die niet zeker weet wat hij moet doen of zelfs maar wat er aan de hand is, is te zien op de beelden waar verschillende volwassen figuren bovenuit torenen, waaronder andere klanten in de restaurants die zich zichtbaar overstuur rond de tafel verzamelden.

Hoewel het niet precies bekend is waar het incident plaatsvond, suggereren rapporten dat het mogelijk heeft plaatsgevonden op een Applebee's locatie in Queens. Hetzelfde gebied was onlangs in het nieuws voor een anti-jab-protest dat werd gehouden in het nabijgelegen winkelcentrum Queens Centre Mall.

Politieagenten zijn niet je vrienden als ze de kant van de tirannie van de overheid kiezen

In maart werd New York de eerste staat in het land die een 'paspoort'-schema voor Fauci-griep-injectie lanceerde.

Het programma, dat bekend staat als de "Excelsior Pass", vereist dat New Yorkers ofwel een bewijs van injectie of een "negatieve" test voor het Chinese virus tonen om grote evenementen bij te wonen of een restaurant binnen te gaan.

New York City was natuurlijk de eerste plaats in de staat die later begon met het afdwingen van een alleen-jab-beleid dat niet langer toelaat dat negatieve testresultaten voldoende zijn als toegangsmiddel.

"Dit zal je enige waarschuwing zijn", zegt een NYPD-jackboot tegen de vrouw en haar kind in het restaurant.

Als ze niet hadden voldaan, zouden de moeder en zoon zijn gearresteerd door de officier en beschuldigd van huisvredebreuk.

Toen hem werd gevraagd naar het incident, weigerde een woordvoerder van de NYPD te reageren en begon in plaats daarvan te brabbelen over een eerder protest op dezelfde locatie. Blijkbaar staat de NYPD op tegen de rechten van haar burgers en voor het fascisme van Bill de Blasio, Tony Fauci en andere Branch Covidiaanse tirannen.

Volgens rapporten eist New York City dat alle particuliere bedrijven hun klanten dwingen om een ​​bewijs van injectie te tonen voordat ze binnenkomen. Dit omvat alle klanten vanaf vijf jaar.

"Ondertussen verkracht een pedofiel een kind en er is geen politie die de misdaad stopt vanwege dit soort kleine BS!" schreef een boze commentator bij Reclaim the Net .

"Ik weet nu vrij zeker hoe ik zal sterven, en het zal niet door het vaccin of gebrek aan voedsel komen maar omdat ik geen vaxport heb", schreef iemand bij Natural News .

"Dit is allemaal gepland in de financiƫle vernietiging" van de horeca, schreef nog een ander over hoe deze mandaten volledig zullen decimeren wat er nog over is van de restaurantindustrie.

“Ze willen Agenda 2030 invoeren en alle onafhankelijke bedrijven moeten worden vernietigd om dat te laten gebeuren. Plattelandsmensen zullen niet zonder werk kunnen leven en zullen gedwongen worden de steden in te trekken. Dat is in ieder geval hun plan. Ik heb andere plannen."

Vele anderen gaven aan dat ze om welke reden dan ook nooit meer naar New York of de stad zullen terugkeren. Er gaat nog een spijker in de doodskist van de kleine bedrijfseconomie van deze staat.

Het laatste nieuws over Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaccin” tirannie is te vinden op Fascism.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

ReclaimTheNet.org

Twitter.com

NaturalNews.com

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...