dinsdag 4 januari 2022

Directeur levensverzekeraar: sterfte onder 18-64-jarigen 40 procent hoger


directeur
Foto: Unsplash

Directeur levensverzekeraar: sterfte onder 18-64-jarigen 40 procent hoger

De sterfte onder 18- tot 64-jarigen ligt maar liefst 40 procent hoger dan normaal. Dat zegt althans de directeur van de Amerikaanse levensverzekeraar OneAmerica. “We kampen momenteel met de hoogste sterftecijfers uit de geschiedenis van deze sector, niet alleen bij OneAmerica,” zei Scott Davison.

Hij deed zijn uitspraken vorige week tijdens een nieuwsconferentie. Het gaat hier om ‘gigantische aantallen’ en het betreft met name mensen die deel uitmaken van de beroepsbevolking. Om je een idee te geven hoe ernstig de situatie is: een catastrofe die zich eens in de 200 jaar voordoet, zou leiden tot een stijging van ongeveer 10 procent. “Veertig procent is dus ongekend,” zei de directeur.

Niet meegeteld als coronadoden

Davison voegde toe dat de meeste sterfgevallen niet zijn meegeteld als coronadoden. Hij verwacht dat de kosten voor OneAmerica zullen oplopen tot een slordige 100 miljoen dollar. “Dit gaat dus een enorme impact hebben,” aldus de directeur.

Tijdens dezelfde persconferentie zei Brian Tabor, voorzitter van de Indiana Hospital Association, dat ziekenhuizen in de hele staat worden overspoeld door patiĆ«nten met ‘allerlei verschillende aandoeningen’.

Hoogste punt in vijf jaar

Het aantal ziekenhuisopnames in Indiana ligt op dit moment hoger dan vorig jaar, voordat het coronavaccin op grote schaal werd uitgerold. Sterker nog: het aantal ziekenhuisopnames ligt op het hoogste punt in vijf jaar.

[Zero Hedge]

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...