woensdag 9 februari 2022

Coronasterftecijfers in 1 van de meest gevaccineerde landen breken alle records: ‘Wat is hier aan de hand?’

 

corona
Foto: Ministério da Ciência, Tecnologia e Inovações CC BY 2.0

Coronasterftecijfers in 1 van de meest gevaccineerde landen breken alle records: ‘Wat is hier aan de hand?’

Sindsdien gebeurt er iets opmerkelijks in het land: de ‘coronasterftecijfers’ breken alle records. Onder andere arts Aaron Kheriaty, die onlangs werd ontslagen door de Universiteit van Californië – Irvine omdat hij weigerde zich te laten vaccineren, vroeg hier aandacht voor.

Israël is één van de meest gevaccineerde en geboosterde landen ter wereld. Het aantal coronadoden breekt record na record. Het medisch establishment moet dit uitleggen en wel nu, want er sterven mensen, aldus Kheriaty.

Hij wees erop dat 95 procent van de Israëlische 50-plussers is gevaccineerd en dat 85 procent een booster heeft gehad. Veel mensen hebben zelfs een vierde prik gekregen. “Als dit geen mislukking is, weet ik het ook niet meer.”


Dr. Eli David merkte op dat het aantal coronadoden in viervoudig gevaccineerd Israël alle records van de afgelopen twee jaar heeft gebroken. “Wat is hier aan de hand?” vraagt hij zich hardop af.


Begin januari, vlak na de uitrol van de vierde prik, begon het aantal coronadoden in Israël te stijgen. Op 4 januari kwam het zevendaagse gemiddelde van het aantal coronadoden uit op vier, maar op 2 februari was het al 39, bijna 10 keer zo hoog.

Het aantal ernstig zieke coronapatiënten in Israëlische ziekenhuizen steeg zaterdag naar 1229, het hoogste aantal sinds het begin van de ‘pandemie’.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...