woensdag 9 februari 2022

Thierry Baudet: ‘Dit is het moment dat wij moeten zeggen: dit hele regime moet neer’


baudet
Foto: Thierry Baudet (Sleutelstad CC BY 3.0)

Thierry Baudet: ‘Dit is het moment dat wij moeten zeggen: dit hele regime moet neer’

Dit is ons unconditional surrender-moment. Dit is het moment dat wij moeten zeggen: dit hele regime moet neer, het hele systeem. Dat zei FVD-voorman Thierry Baudet zondag op het Vrijthof in Maastricht tijdens de kick-off van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Zijn partij doet in Limburg mee in vier gemeenten: Heerlen, Sittard-Geleen, Venlo en Maastricht.

“En dan bedoel ik dus niet een staatsgreep, maar het Great Reset-regime,” benadrukte Baudet. “Het plan, het wereldplan om een supranationale, mondiale bureaucratische orde te vestigen met een digitaal identificatiesysteem, met een persoonlijk CO2-budget, met herverdeling van geld, met een afname van privébezit, alles huren, alles leasen; you will own nothing, but you will be happy.”

Dat is de vijand

“Dat moet allemaal neer,” vervolgde hij. “Van A tot Z. We moeten een fundamentele ondermijning realiseren van het hele Davos-plan. De hele mondiale coup om de menselijke vrijheid onder te brengen in een neocommunistische orde. Dat is wat hier gaande is. Dat is de vijand.”

En de clowns die zich minister mogen noemen, die moet je alleen maar uitlachen. “Die mensen weten niks, die kunnen ook eigenlijk niks en die beslissen ook niks, aldus Baudet.

Die moeten we aanvallen

We moeten volgens hem niet die stier zijn die op de rode lap van de toreador afrent. “We moeten snappen dat die rode lap wordt vastgehouden door een toreador. Die moeten we aanvallen.”


schwab
Foto: Klaus Schwab (World Economic Forum CC BY 3.0)

‘Greep van Klaus Schwab op provincie Zeeland blijkt enorm’

Statenleden Bos en Walravens merken op dat de verwevenheid van het World Economic Forum, de organisatie achter de zogeheten Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen, tot in de haarvaten van de Nederlandse overheden reikt. Op de vraag of de Gedeputeerde Staten deze mening delen, luidde het antwoord ‘nee’. “Voor zover wij weten zijn de SDG niet door het WEF gedicteerd.”

Totalitair globalisme

De FVD-fractie vindt deze vorm van totalitair globalisme (mondialisme) zoals opgedrongen door Schwab en de Verenigde Naties – waarbij de maakbare samenleving aan de inwoners van Zeeland wordt opgedrongen – ongewenst. Op de vraag of de Gedeputeerde Staten deze mening delen, luidde het antwoord andermaal ‘nee’. “De Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen zijn verwerkt in verschillende beleidsdocumenten, die zijn vastgesteld door Provinciale Staten.”

Bos en Walravens wilden daarnaast weten of Zeeuwse bestuurders of ambtenaren hebben deelgenomen aan WEF-bijeenkomsten, of Zeeuwse bestuurders en ambtenaren lid zijn van of actief zijn voor het WEF en of er door lobbygroepen informatie over het WEF en SDG wordt gedeeld met de provincie Zeeland of de Zeeuwse gemeentes.

Nederlandse Staat is een ngo?

De antwoorden waren kort maar krachtig: ‘Nee’, ‘niet voor zover ons bekend is’, ‘Niet voor zover wij weten’. Ook opmerkelijk: op de vraag met welke niet-gouvernementele organisaties (ngo’s) die gelieerd zijn aan het WEF de provincie Zeeland samenwerkt, antwoordde Gedeputeerde Staten: “De Staat der Nederlanden.”

“Ondanks de mist die men optrekt, blijkt de greep van Klaus Schwab op de provincie Zeeland enorm,” reageert Statenlid Bos. “De Nederlandse Staat is volgens het dagelijks provinciebestuur niet meer dan een ngo.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...