donderdag 24 februari 2022

HET EINDE v/d VRIJHEID: Canada's Emergencies Act zet de weg open voor een geldloze samenleving die volledig wordt gecontroleerd door dictators

Woensdag 23 februari 2022 door: Ethan Huff

Tags : bankenCanadaCashless societycryptocurrencyvalutadigitaal geldeconomische ineenstortingNoodsituatieswettot slaaf gemaaktvrijheidgeweldige resetKlaus SchwabVrijheidnieuwe wereldordegehoorzamenéén wereldregeringPlandemischTrudeau

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

6.660WEERGAVEN

 

(Natural News) De recente Canadese premier Justin Trudeau uitvoering van de Noodsituatieswet -Emergencies Act  en het afsluiten van de bankrekeningen van de demonstranten van het Freedom Convoy toont duidelijk de gevaren om zonder cash geld te leven, wat het doel is van de binnenkort komende "grote reset."

Wanneer de regering de volledige controle heeft over wie waaraan hun eigen geld mag uitgeven, wat Trudeau nu heeft gedaan, kan men gemakkelijk worden aangevallen en gestraft voor het tarten van de agenda van de “deep state”.

Voorlopig hebben mensen nog steeds toegang tot papiergeld, zowel in Canada als in de Verenigde Staten. Maar het doel op lange termijn is om volledig digitaal te worden, wat in de toekomst betekent dat supporters van protestbewegingen niet langer in staat zullen zijn om geld bij te dragen aan de zaak.

Welke minister van Financiën Chrystia Freeland in een recente presentatie aan Canadezen schetste, dient als blauwdruk voor waar het naartoe gaat. Freeland gaf in feite toe dat iedereen die volgens de regering "ongewenst" is, volledig zal worden uitgesloten van de nieuwe wereldorde.

Freeland verklaarde dat de nieuwe maatregelen "alle vormen van transacties dekken, inclusief digitale activa zoals cryptocurrencies", wat betekent dat de regering van plan is alle bewegingen van digitale fondsen te controleren op basis van hoe gehoorzaam een persoon is voor het verhaal.

Ze zinspeelde ook op 'het geld te volgen', waarvan we nu weten dat het de bedrijfsrekeningen bevriest en zelfs de verzekering voor voertuigen opschort. Persoonlijke financiën zijn natuurlijk ook opgenomen in haar nieuwe controle van de Canadezen.

"Het bevestigt waar velen al geruime tijd voor waarschuwen: dat een van de kernelementen van de zogenaamde ‘Great Reset’ is om de bevolking tot slaaf te maken door hun transacties te controleren", meldt David James LifeSiteNews.

China heeft zijn versie van digitale tirannie al geïmplementeerd met zijn Social Credit System, dat het zal combineren met zijn Central Bank Digital Currency [CBDC]. Nu hebben Trudeau en Freeland het gordijn in Canada teruggetrokken om hun versie van digitaal despotisme te onthullen."

Op schulden gebaseerde fiat-geldsystemen staan op instorten; dan komt de grote reset

Het valt niet te ontkennen dat de huidige wereldorde, die is gebaseerd op schulden en fiat, op het punt staat te verdwijnen. Een volledige wereldwijde economische ineenstorting staat voor de deur en in de coulissen wachten om deze te vervangen is een volledig gecentraliseerde, volledig digitale nieuwe wereldorde gericht op digitaal geld.

Vorig jaar kondigde Augustin Carstens, de algemeen directeur van de Bank voor Internationale Betalingen, aan hoe de zaken snel zullen veranderen :

"We weten niet wie vandaag een rekening van $ 100 gebruikt, en we weten niet wie er vandaag een rekening van 1.000 peso gebruikt. Het belangrijkste verschil met het CBDC is dat de centrale bank absolute controle heeft over de regels en voorschriften die het gebruik van die uitdrukking van de aansprakelijkheid van de centrale bank zullen bepalen, en we zullen ook de technologie hebben om dat af te dwingen."

Met andere woorden, de grote reset houdt in dat geldbeweging volledig wordt gecontroleerd door een gecentraliseerde macht. Er zal geen omzeiling ervan zijn of daarnaast opereren - het zal een gevangenis planeet worden zoals Alex Jones altijd had voorspeld.

“Wat we zien is de volgende stap in een wereldwijde strijd om de toekomst van geld en wie het onder controle krijgt. Het op schulden gebaseerde geldsysteem - het grootste deel van het geld in westerse democratieën wordt gecreëerd door bankleningen met een rentevoet - stort bijna in ', schrijft James verder.

“De wereldwijde schuld ligt op een onhoudbaar niveau; vandaar de lage rente om een crisis te voorkomen. Centrale banken bekijken manieren om renteloos geld, bekend als Quantitative Easing, te drukken en ook digitale valuta's van de Centrale Bank te creëren. Maar dit zijn slechts palliatieve maatregelen; ze pakken de structurele problemen niet aan."

Meer van het laatste nieuws over de overgang naar een nieuwe wereldorde is te vinden op Collapse.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

NaturalNews.com

LifeSiteNews.com

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...