donderdag 24 februari 2022

Koninklijke hypocrisie: koningin Elizabeth van Engeland heeft COVID en ze neemt naar verluidt ivermectine om het te behandelen

Woensdag 23 februari 2022 door: Ethan Huff

Tags : alternatieve geneeskundeantiviraalgrote regeringsamenzweringCOVIDmisleidingEngelandFDAgezondheidsvrijheidpaardenontwormerhypocrisieivermectinmedische censuurPlandemischvoorrechtKoningin ElizabethStromectolverraders

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

7.060WEERGAVEN

 

(Natural News)  Engelse koninklijke familie heeft onlangs een  “een grote oopsie”  gemaakt  nadat koningin Elizabeth, die naar verluidt "positief" testte voor het Wuhan coronavirus (COVID-19), werd betrapt op het nemen van ivermectine.

Zelfs zo omdat ‘het gewone volk’ geen toegang heeft tot ivermectine omdat het zogenaamd "riskant" en "gevaarlijk" is en niet door de overheid is goedgekeurd voor de Covid-griep, werd koningin Elizabeth gezien in een media-optreden met een doos Stromectol, een van de merknamen voor ivermectine.

                  LINK: https://twitter.com/i/status/1495739818407518208

Het lijkt bijna een parodie dat de handlers van koningin Elizabeth zoiets schaamteloos stom en duidelijk mochten gebeuren, maar dat gebeurde. Blijkbaar hebben de producenten van het programma niet naar de kleine lettertjes onder Stromectol gekeken om te zien wat het medicijn eigenlijk is.

"De koningin is vandaag positief getest op COVID", kondigde het paleis aan. “Hare Majesteit ervaart milde verkoudheidsachtige symptomen, maar verwacht de komende week lichte taken in Windsor voort te zetten."

De 95-jarige, zo wordt ons verteld, had eerder contact gehad met haar zoon, de Prins van Wales, die ook positief testte voor de China Flu.

Ivermectin is goed genoeg voor de 'elites', maar niet geschikt voor jou

Volgens BBC News, gaat de koningin door met "lichte taken" in Windsor terwijl ze doorgaat met "medische aandacht te krijgen."

De koninklijke matriarch zou ook 'geschikte richtlijnen' volgen, wat voor haar blijkbaar betekent dat ze een medicijn moet nemen dat de gewone mensen ze houdt toezicht op is niet toegestaan om toegang te krijgen omdat het alleen voor paarden is, volgens de VS Food and Drug Administration (FDA).

De waarheid is natuurlijk dat de FDA ivermectine goedgekeurd heeft  voor menselijk gebruik in 1996 De persoon die het medicijn in een grondmonster ontdekte, ontving een Nobelprijs omdat het wonderbaarlijk effectief is om het lichaam te bevrijden van virussen, parasieten en andere vervelende beestjes.

Het is goedkoop, veilig en effectief en daarom moest ivermectine in wezen worden verboden voor het grote publiek. Voor koninklijke elites lijkt ivermectine echter het favoriete medicijn te zijn voor de behandeling van de Covid-19 griep.

Het positieve testresultaat van de koningin kwam slechts enkele dagen voordat Engeland plannen aankondigde om de wettelijke vereiste dat iedereen die COVID kreeg in zelf isolatie moet, te schrappen. Blijkbaar wilde de koningin dat niet doen en wilde ze ook niet worden gezien als een huichelaar omdat ze zich aan haar eigen speciale regels hield.

Ze gooide echter de knuppel in het hoenderhok door per ongeluk ivermectine op het scherm te laten flashen zodat de wereld het kon zien. Nu weet de hele wereld dat "the powers that be" ivermectine voor zichzelf gebruiken, maar jou en je familie er zeker geen toegang tot geven.

"Iedereen krijgt ivermectine behalve de‘ kleine mensen '," is hoe een commentator het zei.

"De makers van Ivermectin ontvingen in 2015 de Nobelprijs voor de rol die het speelt bij het verminderen van menselijk leed", schreef een ander.

'Hoe zijn mensen er door getroffen als het een paardenontwormer is? De waarheid is dat het parasieten bij mensen vernietigde, evenals bacteriƫle, schimmel- en virale infecties. De federale overheid levert het jaarlijks aan honderdduizenden mensen die naar de VS emigreren. Het behandelt een aantal infecties zeer goedkoop."

Een andere persoon wees erop dat ivermectine een breedspectrumvernietiger is van virussen, waaronder griepvirussen.

"Ik heb een boerderij en neem ivermectine het grootste deel van mijn leven al, elke keer dat we verkouden of griep krijgen", zei iemand anders. 'Het helpt sneller dan wat dan ook. Het is een geheim onder boeren die elke dag met dit spul omgaan."

Het laatste nieuws over de plandemisch kan worden gevonden op Pandemic.news.

Bronnen zijn onder meer:

CitizenFreePress.com

BBC.com

NaturalNews.com

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...