dinsdag 1 februari 2022

'We kunnen de planeet niet elke 4 tot 6 maanden vaccineren'

 

https://childrenshealthdefense.org/uncategorized/re-publishing-guidelines/

31/01/22


Pfizer gaat Omicron Prik in maart uitrollen, zoals experts waarschuwden: 'We kunnen de planeet niet elke 4 tot 6 maanden vaccineren'

Pfizer zei dat het in maart 2022 een Omicron-specifieke injectie klaar zal hebben, waarna de Amerikanen ongetwijfeld te horen zullen krijgen dat ze in de rij moeten staan ​​voor een vierde injectie.

Door 

Dr. Joseph Mercola


Mis een dag, mis veel. Abonneer u op het beste nieuws van de dag van The Defender . Het is gratis.

 

Verhaal in één oogopslag:

 

·         Omicron haalt snel andere SARS-CoV-2-varianten in en is momenteel verantwoordelijk voor 95% van alle COVID-gevallen in de VS

·         Onderzoek toont aan dat de huidige COVID-injecties 30 dagen na injectie geen bescherming meer bieden tegen Omicron, en na 90 dagen negatieve bescherming bieden, waardoor u zelfs meer vatbaar bent voor Omicron-infectie.

·         Dit maakt COVID-prikmandaten in feite achterhaald, maar de overheid en gezondheidsautoriteiten dwingen Amerikanen nog steeds om een ​​​​prik te krijgen, en als ze al zijn gestoken, om een ​​derde booster te krijgen.

·         Pfizer zegt nu dat het in maart 2022 een Omicron-specifieke injectie klaar zal hebben, waarna de Amerikanen ongetwijfeld te horen zullen krijgen dat ze zich moeten opstellen voor een vierde injectie.

·         Professor Andrew Pollard, hoofd van de Britse commissie voor vaccinatie en immunisatie die hielp bij het maken van de Oxford-AstraZeneca-injectie, zei in een interview met de Daily Telegraph van 3 januari: “We kunnen de planeet niet elke vier of zes maanden vaccineren. Het is niet duurzaam of betaalbaar.”

Hoewel eind september 2021 een derde COVID-booster- injectie begon en mensen zijn gepest om het te krijgen, verschilt die booster niet van de eerste twee doses. Het is niet specifiek tegen Omicron , dat andere varianten snel inhaalt en momenteel verantwoordelijk is voor 95% van alle COVID- gevallen in de VS

Uit een aantal onderzoeken is al gebleken dat de COVID-injecties zeer beperkte bescherming bieden tegen de Omicron-variant, maar de begeleiding verandert niet.

"Haal de booster", is de universele aanbeveling, maar dat is hetzelfde als tegen iedereen zeggen dat ze een griepvaccin van een of zelfs twee seizoenen geleden moeten gebruiken. Waarom nog een dosis nemen van iets dat aanzienlijk niet overeenkomt met de soorten die in omloop zijn?

KOOP VANDAAG: Robert F. Kennedy, Jr.'s nieuwe boek - 'The Real Anthony Fauci'

Omicron maakt vaccinmandaten overbodig

Zoals opgemerkt door Dr. Luc Montagnier en Jed Rubenfeld, een advocaat, in een Wall Street Journal opiniestuk van 9 januari , "Omicron maakt Biden's Vaccine Mandates Obsolete", is er geen bewijs dat de COVID-injecties infecties van deze snel verspreidende variant verminderen.

"Het zou irrationeel, juridisch onverdedigbaar en in strijd met het algemeen belang zijn als de overheid vaccins verplicht stelt zonder enig bewijs dat de vaccins effectief zijn in het stoppen van de verspreiding van de ziekteverwekker waarop ze zich richten", schrijven Montagnier en Rubenfeld, "Toch is dat precies wat hier gebeurt. …

“Vanaf 1 januari vertegenwoordigde Omicron volgens schattingen van de Centers for Disease Control and Prevention meer dan 95% van de Amerikaanse COVID-gevallen.

“Omdat bekend is dat sommige van de 50 mutaties van Omicron de bescherming van antilichamen omzeilen, omdat meer dan 30 van die mutaties betrekking hebben op het spike-eiwit dat door de bestaande vaccins als immunogeen wordt gebruikt, en omdat er massale Omicron-uitbraken zijn geweest in zwaar gevaccineerde populaties, zijn wetenschappers hoogst onzeker of de bestaande vaccins de verspreiding ervan kunnen stoppen …

“Het Hooggerechtshof oordeelde in Jacobson v. Massachusetts (1905) dat het recht om medische behandeling te weigeren teniet kan worden gedaan wanneer de samenleving de verspreiding van een besmettelijke epidemie moet beteugelen. Tijdens de pleidooi van vrijdag erkenden alle rechters van het [Hooggerechtshof] dat de federale mandaten op deze grondgedachte berusten.

“Maar het verplicht stellen van een vaccin om de verspreiding van een ziekte te stoppen, vereist bewijs dat de vaccins infectie of overdracht zullen voorkomen (in plaats van werkzaamheid tegen ernstige gevolgen zoals ziekenhuisopname of overlijden).

“Zoals de Wereldgezondheidsorganisatie het stelt : 'als verplichte vaccinatie noodzakelijk wordt geacht om transmissieketens te onderbreken en schade aan anderen te voorkomen, moet er voldoende bewijs zijn dat het vaccin effectief is bij het voorkomen van ernstige infectie en/of transmissie.' Voor Omicron is er nog geen dergelijk bewijs. De weinige gegevens die we hebben suggereren het tegenovergestelde.”

COVID-shots verhogen het infectierisico van Omicron

Het paar citeert verder Deens onderzoek waaruit blijkt dat de mRNA-injecties van Moderna en Pfizer al na 30 dagen geen statistisch positief effect hebben op Omicron-infectie. Erger nog, 90 dagen na injectie wordt hun effectiviteit negatief, waardoor degenen die de prik hebben gekregen vatbaarder zijn voor Omicron-infectie dan niet-gevaccineerde.

"Deze negatieve werkzaamheidsbevinding bevestigend, geven gegevens uit Denemarken en de Canadese provincie Ontario aan dat gevaccineerde mensen een hogere Omicron-infectie hebben dan niet-gevaccineerde mensen", schrijven Montagnier en Rubenfeld.

Een bijkomend probleem is dat degenen die de prik hebben gekregen net zo besmettelijk zijn als de niet-gevaccineerde, als ze eenmaal besmet zijn. "Voorlopige gegevens van over de hele wereld geven aan dat dit ook geldt voor Omicron", merken Montagnier en Rubenfeld op.

In een CNN-interview van 10 januari gaf CDC-directeur Dr. Rochelle Walensky eigenlijk toe dat "wat [de COVID-schoten] niet meer kunnen doen, is het voorkomen van overdracht."

Dat zou het boek over de COVID-prikmandaten moeten sluiten, maar nee. De regering dringt er nog steeds op aan dat mensen zichzelf injecteren met een riskant product dat geen hoop heeft om de pandemie te beheersen, laat staan ​​​​te beëindigen. Montagnier en Rubenfeld gaan verder :

“Volgens de CDC was de overgrote meerderheid van de symptomatische gevallen van Omicron in de VS mild. Het beste beleid zou kunnen zijn om Omicron zijn gang te laten gaan en tegelijkertijd de meest kwetsbaren te beschermen, en natuurlijk de overgrote meerderheid te immuniseren tegen COVID door infectie door een relatief goedaardige stam.”

Pfizer introduceert Omicron-specifieke COVID-shot

Vaccinmakers zullen hun gouden gans echter niet zonder slag of stoot opgeven.

Pfizer zegt nu dat het in maart 2022 een Omicron-specifieke injectie klaar zal hebben , waarna de Amerikanen ongetwijfeld te horen zullen krijgen dat ze in de rij moeten staan ​​voor een vierde injectie .

Afhankelijk van waar u woont, kan het uw vijfde dosis zijn. Zo rolde Israël eind december 2021 een vierde dosis van de Pfizer-injectie uit voor bepaalde kwetsbare groepen.

Denk hier even over na. Er zijn nu mensen die in één jaar tijd vier mRNA-genoverdrachtshots hebben gekregen! Laten we duidelijk zijn: dat is geen vaccin. Vaccins zijn niet iets dat je elk kwartaal moet blijven injecteren.

En, zoals professor Andrew Pollard, hoofd van de Britse commissie voor vaccinatie en immunisatie die hielp bij het maken van de Oxford- AstraZeneca - injectie, zei in een interview met de Daily Telegraph van 3 januari: "We kunnen de planeet niet elke vier of zes maanden vaccineren. Het is niet duurzaam of betaalbaar.”

Deltacron-variant kan een laboratoriumverontreiniging zijn

Het idee dat Omicron de overheersende variant zal blijven tegen de tijd dat Pfizer zijn bijgewerkte injectie krijgt, lijkt twijfelachtig. Het virus muteert snel, dus de kans is groot dat ze altijd een of meer varianten achterblijven.

Afgezien van het beperken van de bescherming die u van de opnamen kunt krijgen, zal die mismatch waarschijnlijk ook mutaties blijven veroorzaken. Kortom, proberen ons uit deze pandemie te "vaccineren" is een dwaze boodschap.

Al verschillende varianten hebben de krantenkoppen gehaald, waaronder de Ihu-variant , gedetecteerd in Frankrijk, die 46 genetische mutaties en 36 deleties heeft van het oorspronkelijke virus, de “ flurona ” – een combinatie van griep en COVID-19 – aanvankelijk geïdentificeerd in Israël , en Deltacron, een Delta-variant met een Omicron-signatuur in zijn genoom, gedetecteerd in Cyprus.

Tot dusver heeft geen van deze mutaties tot enige zorg geleid. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie is Ihu niets om je zorgen over te maken, en sommige experts denken dat de Deltacron-variant het resultaat kan zijn van een verwerkingsfout in het laboratorium. Zoals gemeld door CNBC :

"WHO [Wereldgezondheidsorganisatie] COVID-expert Dr. Krutika Kuppalli zei op Twitter dat er in dit geval waarschijnlijk sprake was van een 'labbesmetting van Omicron-fragmenten in een Delta-exemplaar'."

Kuppalli houdt ook vol dat Flurona niet bestaat. CNBC vervolgt :

"Andere wetenschappers zijn het erover eens dat de bevindingen het resultaat kunnen zijn van een laboratoriumfout, waarbij viroloog Dr. Tom Peacock van Imperial College London ook tweette dat 'de Cypriotische 'Deltacron'-sequenties die door verschillende grote media worden gerapporteerd, vrij duidelijk besmetting lijken te zijn. '

"In een andere tweet merkte hij op dat 'een flink aantal van ons de sequenties hebben bekeken en tot dezelfde conclusie zijn gekomen dat het er niet uitziet als een echte recombinant', verwijzend naar een mogelijke herschikking van genetisch materiaal."

Anderen zijn minder bereid om Deltacron helemaal af te schrijven. Dr. Boghuma Kabisen Titanji, een expert op het gebied van infectieziekten aan de Emory University in Atlanta, heeft opgemerkt dat de vermenging van genetisch materiaal tussen de twee wijdverbreide stammen - Delta en Omicron - mogelijk is.

Recombinatie kan optreden, en met beide stammen in omloop, "vergroot een dubbele infectie met beide varianten deze zorg", tweette ze.

De wetenschapper die Deltacron ontdekte, Leontios Kostrikis, hoogleraar biologische wetenschappen aan de Universiteit van Cyprus, verdedigt ook het bestaan ​​ervan en zegt dat het niet het resultaat is van een technische fout.

In een verklaring per e-mail aan CNBC verklaarde Kostrikis dat de 25 gevallen van de mutatie die hij vond "wijzen op een evolutionaire druk op een voorouderlijke stam om deze mutaties te verwerven en niet op een resultaat van een enkele recombinatiegebeurtenis."

Hij zei ook dat monsters in verschillende laboratoria in meer dan één land zijn verwerkt en dat een genetische sequentie die door Israëlische wetenschappers in een wereldwijde database is gedeponeerd dezelfde genetische kenmerken heeft.

Toch zei de Cypriotische minister van Volksgezondheid, Michael Hadjipantela, tegen een lokale media dat ze zich op dit moment geen zorgen maken over Deltacron, aangezien beide soorten al in omloop zijn.

Stijgen combinatie-infecties op?

Met de opkomst van flurona en Deltacron lijken we een fase in te gaan waarin dubbele besmettingen ontstaan. Met andere woorden, mensen krijgen tegelijkertijd twee virale infecties. NBC Chicago meldt :

"Ja, het is mogelijk dat iemand tegelijkertijd de diagnose griep en COVID krijgt, zeggen artsen. Onlangs zijn er gevallen gemeld van mensen die positief zijn getest op beide virussen, in wat nu 'flurona' wordt genoemd. Maar ondanks enkele valse afbeeldingen online, zijn de virussen niet samengevoegd om een ​​nieuwe ziekte te creëren.

“Het blijven aparte besmettingen. 'Flurona is een doordachte naam die echt kan plaatsvinden. Het griepvirus en het COVID-19-virus zijn zo verschillend dat het verschillende varianten zijn en ze beide tegelijkertijd kunnen voorkomen', zegt dr. Mark Loafman, voorzitter van de familie- en gemeenschapsgeneeskunde voor Cook County Health.

De vraag is: leidt een co-infectie tot een ernstiger ziekte? Experts zeggen dat het mogelijk is, maar niet vanzelfsprekend. Het is ook moeilijk om te onderscheiden of je om te beginnen een of twee virussen tegelijk bestrijdt. Op dit moment is er geen eenvoudige manier om te bepalen of u bent geïnfecteerd met slechts één of twee virussen.

Symptomen van verkoudheid, griep en COVID overlappen elkaar

De kernsymptomen zijn bijna niet te onderscheiden tussen griep en COVID:

·         Koorts (die meestal iets hoger is als u griep heeft, in vergelijking met een COVID-infectie) of koude rillingen.

·         Spier- of lichaamspijnen.

·         Hoesten.

·         Kortademigheid.

·         Ophoping.

·         Hoofdpijn.

"Die zijn allemaal heel, heel gewoon voor zowel griep als COVID en ik denk dat we voor de meesten van ons het verschil niet echt zouden kunnen zien" , vertelde Loafman aan NBC Chicago . Andere symptomen die vaak worden gemeld bij SARS-CoV-2-infectie (tot en met Delta), maar minder vaak bij griep, zijn onder meer:

·         Verlies van smaak of geur.

·         Maag/gastro-intestinale pijn (wat in sommige gevallen een teken kan zijn van microstolsels in de darmen ).

·         Misselijkheid of braken.

·         Diarree.

De verkoudheid, veroorzaakt door andere coronavirussen, kan ook COVID nabootsen, vooral infectie met de Omicron-variant. Bij een Omicron-infectie zijn prominente symptomen hoesten, congestie, loopneus en vermoeidheid.

Een belangrijk verschil in symptomologie tussen Delta en Omicron is dat Omicron geen verlies van smaak en geur lijkt te veroorzaken, wat vaak voorkomt bij Delta-infectie (zoals bij eerdere stammen).

Gelukkig lijkt Omicron ook niet geassocieerd te zijn met bloedstolsels, zoals eerdere stammen (vooral de eerste), en het is ook veel minder waarschijnlijk dat het ernstige longinfecties en schade veroorzaakt.

 

Symptomen vroeg behandelen

Gezien de onzekerheden rond de diagnose, is het het beste om verkoudheids- of griepachtige symptomen vroegtijdig te behandelen. Helaas raden reguliere media en federale gezondheidsautoriteiten nog steeds aan om niets te doen. Zoals gemeld door NBC Chicago :

"Tenzij je je ziek genoeg voelt om medische hulp te zoeken, zei Loafman dat de begeleiding niet verandert ... 'Blijf thuis, blijf uit de buurt van anderen, en als je ziek genoeg bent, als je voldoet aan de criteria om hulp nodig te hebben, dan, weet je, de klinische setting zal uitzoeken welke tests moeten worden uitgevoerd'...

“De CDC dringt er bij degenen die COVID-19 hebben of kunnen hebben op aan om te letten op waarschuwingssignalen voor noodgevallen en onmiddellijk medische hulp in te roepen als ze symptomen ervaren, waaronder:

·         Problemen met ademhalen.

·         Aanhoudende pijn of druk op de borst.

·         Nieuwe verwarring.

·         Onvermogen om wakker te worden of wakker te blijven.

·         Een bleke, grijze of blauwgekleurde huid, lippen of nagelbedden, afhankelijk van de huidskleur.”

Oorspronkelijk gepubliceerd door Mercola .

De standpunten en meningen in dit artikel zijn die van de auteurs en komen niet noodzakelijk overeen met de standpunten van Children's Health Defense.

 

Abonneer je op The Defender - het is gratis!

Bovenkant formulier

 


Dr. Joseph Mercola

Dr. Joseph Mercola is de oprichter van Mercola.com.

Meld u aan voor gratis nieuws en updates van Robert F. Kennedy, Jr. en de Children's Health Defense. CHD plant vele strategieën, waaronder juridische, in een poging om de gezondheid van onze kinderen te verdedigen en gerechtigheid te verkrijgen voor degenen die al gewond zijn. Uw steun is essentieel voor de succesvolle missie van CHD.

 

The Defender

·         Latest Posts

·         COVID

·         Big Pharma

·         Big Energy

·         Big Food

·         Big Tech

·         Big Chemical

·         Community

·         Legal

                                   

Children's Health Defense® is a 501(c)3 non-profit organization. Its mission is to end childhood health epidemics by working aggressively to eliminate harmful exposures, hold those responsible accountable, and to establish safeguards to prevent future harm.

EN

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...