dinsdag 8 februari 2022

Patholoog in Idaho zegt dat uit gegevens blijkt dat “kankers als een lopend vuurtje opstijgen” dankzij COVID-vaccins

Maandag 07 Februari 2022 door: JD Heyes

Tags: alternatieve geneeskunde , badcancer , badhealth , badmedicine , badscience , Big Pharma , biologische wapens , biowar , kanker , sterfgevallen door kanker , covid vaccin , covid-19 , Oncologie , pathologie , winst , spike eiwit , tumoren , vaccin , vaccins , vitamine D

Dit artikel kan uitspraken bevatten die de mening van de auteur weergeven

14KKEER BEKEKEN


(Natural News) Een patholoog uit Idaho met tientallen jaren ervaring waarschuwt dat hij een verband heeft gevonden tussen het toegenomen aantal gevallen van kanker en COVID-19-vaccins.

In een recent interview met de New American journalist Veronika Kyrylenko, sprak Dr. Ryan Cole  over een "patroon" dat hij de afgelopen maanden heeft gezien tussen vaccins en dramatisch toegenomen gevallen van kanker en hij probeert alarm te slaan.

Volgens de RAIR Foundation :

Gegevens van zijn gevaccineerde patiënten en gegevens die oncologen hem hebben toegestuurd, tonen aan dat de vaccins het immuunsysteem verstoren. Cole zei ook dat het sterftecijfer door alle oorzaken hoger is bij gevaccineerde mensen.

Toen het vaccin werd uitgerold, begon de patholoog "dit virus dat deze kleine bult bij kinderen veroorzaakt, te zien verschijnen bij volwassenen." Bovendien merkte hij dat de kankercijfers bij vrouwen begonnen te stijgen. Zo was het aantal gevallen van endometrium- en baarmoederhalskanker hoger dan normaal.

'Het is een patroon,' zei Cole tegen Kyrylenko. “Mensen moeten weten dat er risico’s aan verbonden zijn. De voordelen moeten groter zijn dan de risico's.


LINK: https://rumble.com/vtwh06-pathologist-warns-of-covid-vaccine-risks-cancers-are-taking-off-like-wildfi.html

“We weten dat deze injecties niet werken – ze zijn nu mislukt. Nu Omicron hier is, zijn de injecties volledig mislukt', vervolgde hij.

"De injectie die ze mensen nog steeds vertellen om een ​​booster [van] te krijgen, is een spike-eiwit dat giftig is voor het menselijk lichaam. Het veroorzaakt dezelfde ziekte als het virus en maakt mensen vatbaar voor auto-immuunaanvallen en mogelijk korte termijn kankerrisico's', voegde de patholoog eraan toe.

Opgemerkt moet worden dat Cole een door het bestuur gecertificeerde patholoog is die is opgeleid in de Mayo Clinic, evenals de CEO en medisch directeur van Cole Diagnostics, een van de grootste onafhankelijke laboratoria in de staat Idaho. Maar natuurlijk, nadat hij zich begon uit te spreken, wordt hij nu belasterd en het doelwit van de 'diep state' en anderen in bed met Big Pharma en winst, waardoor hij opmerkt dat "we onze collectieve medische geest voor geld hebben verloren."

Toch, nadat Cole begon te praten over de risico's van het COVID-vaccin, begonnen "talloze" oncologen contact met hem op te nemen en meldden dat ze "de vreemdste vormen van kanker zien, en kankers die we onder controle hebben kunnen houden en behandelen, opstijgen als een lopend vuurtje – naar fase 2, fase 3, fase 4, zomaar.”

"Dat komt door de ontregeling van het immuunsysteem die deze injecties veroorzaken," zei Cole, terwijl hij opmerkte dat verdere immuunsystemen die gecompromitteerd raken, de groei van kankercellen niet onder controle kunnen houden.

De RAIR Foundation merkt verder op:

In de meeste landen worden alle andere maatregelen ter bestrijding van Covid dan de mislukte en gevaarlijke “vaccinatie” systematisch onderdrukt. Ivermectine, hydroxychloroquine, monoklonale antilichamen, quercetine, NAC, zink, vitamine D3 en C worden allemaal veroordeeld, belachelijk gemaakt en verboden door de staat. Artsen zoals Cole die ivermectine of alternatieve behandelingen voorschrijven, worden ontslagen, medisch en psychologisch ongeschikt geacht of vervolgd.

En toch bewijst nieuw onderzoek steeds vaker dat andere behandelingen dan vaccins niet alleen werken om COVID-ziekten te onderdrukken, maar ook  levens redden  – wat dezelfde leiders die niets anders dan vaccins en eindeloze boosters pushen beweren te willen doen.

De vaccins blijken verantwoordelijk te zijn voor de vorming van 'microbloedstolsels' dankzij de vorming van spike-eiwitten op cellen.

"Artsen en onderzoekers bevestigen nu dat bijna alle negatieve bijwerkingen en sterfgevallen als gevolg van covid-vaccins het gevolg zijn van  bloedstolsels ", schreef Natural News-oprichter en redacteur Mike Adams, de Health Ranger, deze week.

"Veel van die stolsels zijn erg klein en kunnen niet gemakkelijk worden opgespoord met standaard medische beeldvormingsapparatuur. Deze stolsels, 'microbloedstolsels' genoemd, kunnen de bloedtoevoer naar kleine delen van de hersenen, organen en weefsels door het hele lichaam afsnijden', voegt hij eraan toe.

Adams legt in een eye-opening column en video uit hoe je jezelf beter kunt beschermen door de kwaliteit van je eigen bloed te verbeteren , voor diegenen die geïnteresseerd zijn in zelfzorg .

Bronnen zijn onder meer:

NaturalNews.com

RAIRFoundation.com

https://www.naturalnews.com/2022-02-07-idaho-pathologist-cancers-spreading-like-wildfire-covid-vaccines-data.html

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...