donderdag 10 februari 2022

Reiner Füllmich: Grand Jury Case Overview and List of Expert Witnesses - (Feb 5, 2022)

17670 views

Clip taken from "Opening Session of the Grand Jury Proceeding by the Peoples´ Court of Public Opinion"

LINK: https://www.brighteon.com/855817be-f802-4383-965d-58d073e9f171

Media Release Grand Jury Proceeding 02-05-2022 (PDF): https://grand-jury.net/Media%20Release%20Grand%20Jury%20Proceeding%2002-05-2022.pdf

A group of international lawyers and a judge are conducting criminal investigation modeled after the United States Grand Jury proceedings in order to present to the public all available evidence of COVID-19 Crimes Against Humanity to date against "leaders, organizers, instigators and accomplices" who aided, abetted or actively participated in the formulation and execution of a common plan for a pandemic. This investigation is of the people, by the people and for the people, so YOU can be part of the jury.

Through showing a complete picture of what we are facing, including the geopolitical and historical backdrop - the proceeding is meant to create awareness about

the factual collapse of the current, hijacked system and its institutions, and, as a consequence the necessity for the people themselves retaking their sovereignty, and
the necessity to first stop this plandemic´s measures by refusing to comply, and
the necessity to jump-start their own new system of health care, education, economics and judiciary, so that democracy and the rule of law on the basis of our constitutions will be reestablished.

(Feb 5, 2022) Full Opening Session of the Grand Jury Proceeding by the Peoples´ Court of Public Opinion: 
https://www.youtube.com/watch?v=ELTFNkCdzjA&;t=599s

More information: 
www.grand-jury.net

-------  

Internationaal strafrechtelijk grand jury-onderzoek constateert dat globalistische psychopaten covid gebruikten om "misdaden tegen de menselijkheid" te plegen

Vrijdag 11 februari 2022 door: Ethan Huff
Tags: badhealth , badmedicine , biologische wapens , biowar , samenzwering , COVID , misdaden , misdaden tegen de menselijkheid , crimineel , globalisten , grand jury , pandemie , plandemic , psychopaten , Reiner

Fuellmich uitspraken die de mening van de auteur weergeven

12KKEER BEKEKEN

 

(Natural News) Een coalitie van advocaten en rechters van over de hele wereld is bijeengekomen om de ‘misdaden tegen de menselijkheid’ te vervolgen die zijn begaan door regeringen en hun psychopathische poppenspelers in de naam van ‘het bestrijden van covid’ en ‘het redden van levens’.

Het internationale cohort, dat zichzelf de Peoples' Court of Public Opinion noemt, is onlangs in Duitsland bijeengekomen om de vele mensenrechtenschendingen te beschrijven die worden toegebracht door corrupte politici op grond van de richtlijn van het World Economic Forum (WEF).

"Deze zaak, waarbij de meest gruwelijke misdaden tegen de menselijkheid zijn begaan onder het mom van een coronapandemie, lijkt alleen op het eerste gezicht gecompliceerd", zei de Duitse advocaat dr. Reiner Fuellmich in zijn openingsverklaring (bekijk hieronder).

Fuellmich benadrukte verder hoe de Wuhan-coronavirus (Covid-19) -plandemie met opzet door de gevestigde orde werd ontwikkeld om de mensheid naar een nieuw technocratisch ‘great reset’-systeem te leiden onder een gecentraliseerde wereldwijde machtsstructuur.

"Ten eerste is er geen corona-pandemie, maar alleen een PCR-test 'plandemisch', gevoed door een uitgebreide psychologische operatie die is ontworpen om een ​​constante staat van paniek onder de wereldbevolking te creëren," zei Fuellmich. "Deze agenda is al lang gepland."

Covid gaat niet over het redden van levens; het gaat erom ze te beëindigen

Fuellmich denkt dat dit allemaal al eerder is geprobeerd met de Mexicaanse griep, de voorloper van covid. Meer dan tien jaar geleden probeerden de genocidale maniakken die de leiding hadden over de planeet de wereld op te hitsen over de varkens bacterieën, maar dat mislukte.

Fast-forward naar 2020 en ze hebben blijkbaar hun mind control-ambacht aangescherpt om genoeg van de wereld te overtuigen om mee te spelen met de zwendel, die nog steeds aan de gang is, zo'n twee jaar nadat het voor het eerst werd gelanceerd.

“[De] uiteindelijk mislukte voorloper van [Covid] was de varkensgriep zo’n 12 jaar geleden, en het werd bedacht door een groep superrijke psychopathische en sociopathische mensen die mensen tegelijkertijd haten en vrezen, geen empathie hebben en gedreven worden door de verlangen om volledige controle over ons allemaal, de mensen van de wereld, te krijgen”, stelt Fuellmich.

Ze gebruiken “regeringen en de reguliere media” om 24/7 “paniekpropaganda” te verspreiden, stelt hij.

Het feit dat er talloze gemakkelijke, goedkope en levensvatbare remedies zijn voor het Wuhan-coronavirus (Covid-19) die niet mogen worden voorgeschreven, spreekt boekdelen over het niveau van het kwaad dat hier op wereldschaal plaatsvindt.

Ivermectine en hydroxychloroquine (HCQ) zijn twee van de krachtigste remedies voor de Fauci-griep die bijna onmogelijk te krijgen zijn met het huidige medische systeem. Van zink, vitamine C en vitamine D is ook aangetoond dat ze Wuhan-kiemen bestrijden.

Overal blijven regeringen echter vechten tegen deze remedies, in plaats daarvan duwen ze mensen om zich te laten "vaccineren" met experimentele gentherapienaalden die door vaccins veroorzaakte aids verspreiden naar de "volledig gevaccineerde".

“Onze regeringen zijn onze regeringen niet meer”, zegt Fuellmich. "Integendeel, ze zijn overgenomen door de andere kant via hun belangrijkste platform, het World Economic Forum, dat al in 1992 is begonnen met het creëren van hun eigen wereldleiders via hun 'Young Global Leaders'-programma."

Enkele van de eerste afgestudeerden van het Young Global Leaders-programma zijn plandemische namen die je meteen zult herkennen: miljardair-eugeneticus Bill Gates en de corrupte Duitse bondskanselier Angela Merkel.

Uiteindelijk is het uiteindelijke doel van dit alles wereldwijde ontvolking. De schoten, de maskers, de beperkingen, dat alles gaat over het uitroeien van mensenlevens, niet om het te redden zoals regeringen beweren. (Gerelateerd: sterfgevallen zijn met 40 procent gestegen als gevolg van covid-injecties.)

Het laatste nieuws over de druk om de plandemische leveranciers verantwoordelijk te houden voor hun vele misdaden tegen de menselijkheid is te vinden op Pandemic.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

HumansAreFree.com

NaturalNews.com

 


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...