donderdag 10 februari 2022

Uitnodiging coronaprik voor kinderen, in België, staat ‘vol leugens’: ‘Dit is schandalig, om niet te zeggen misdadig!’


corona
Foto: Governo do Estado de São Paulo CC BY 2.0

Uitnodiging coronaprik voor kinderen staat ‘vol leugens’: ‘Dit is schandalig, om niet te zeggen misdadig!’

Verder valt in de brief te lezen: “Het vaccin is uitgebreid getest op kinderen en is veilig. Het wordt al in verschillende landen wereldwijd toegediend.”

Vol leugens

De Belgische overheid noemt vervolgens vier redenen om je kind te laten vaccineren. “Vaccinatie zorgt voor minder besmettingen en dus minder quarantaines, het beschermt je kind tegen ziekte door corona, immuniteit door vaccinatie is beter en langduriger dan door besmetting en het beschermt iedereen waarmee je kind contact heeft: ouders, grootouders, broers en zussen.”

“Je kind laten vaccineren is een kleine moeite, maar een heel belangrijke daad. Want als bijna iedereen gevaccineerd is, krijgen we corona beter onder controle,” aldus de uitnodiging.

Voormalig Kamerlid en senator Gabrielle Popken, die als adviseur in het Europees Parlement werkt, is op zijn zachtst gezegd niet te spreken over de brief. “Wanneer je kind wordt opgeroepen voor een covidvaccin en je een brief vol leugens ontvangt,” reageert ze.

Misdadig

“Het vaccin zorgt niet voor minder besmettingen, het beschermt niet tegen covid, immuniteit is niet beter en je beschermt anderen niet,” benadrukt Popken.

Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) voegt toe: “Dit is schandalig, om niet te zeggen misdadig!”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...