maandag 28 maart 2022

Covid-nieuwstaal bracht definitieve wijzigingen in woorden als 'pandemisch', 'vaccin' en 'kudde-immuniteit'

Zaterdag 26 maart 2022 door: Ethan Huff

Tags : 1984slechte gezondheidbadmedicinebadsciencegehersenspoeldCOVIDimmuniteit van de kuddeindoctrinatietaalmind controldenkspelletjeskrantenpandemiePlandemischdomvaccinoorlogenvaccinswoordspelletjes

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

6.650WEERGAVEN


(Natural NewsAls u het niet heeft opgemerkt, het Wuhan coronavirus (Covid-19) plandemie heeft alles veranderd, inclusief de definities van woorden die betekende iets heel anders voordat iemand ooit het woord ‘covid’ had gehoord.

Neem bijvoorbeeld het woord 'pandemisch'. Deze is in 2009 voor H1N1 daadwerkelijk gewijzigd toen de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) probeerde het meer 'inclusief' te maken."

Pre-2009 werd het woord pandemie als volgt gedefinieerd:

“Een grieppandemie treedt op wanneer een nieuw griepvirus verschijnt waartegen de menselijke bevolking geen immuniteit heeft, wat resulteert in verschillende gelijktijdige epidemieën wereldwijd met een enorm aantal sterfgevallen en ziekten."

Na 2009 is het hierin veranderd :

“Een grieppandemie kan optreden wanneer er een nieuw griepvirus verschijnt waartegen de menselijke bevolking geen immuniteit heeft."

Zoals u kunt zien, is de voorwaarde voor ziekte en sterfgevallen in grote aantallen volledig geschrapt. Nu gaat het alleen om 'gevallen', die, zoals we weten, als vrijwel als alles kunnen worden gedefinieerd vanwege vals-positieve testresultaten die zijn gegenereerd door het frauduleuze PCR-testschema.

De term "kudde-immuniteit" was ook veranderd door alleen kudde mensen op te nemen die zijn gevaccineerd.

"Om vaccins te verkopen, wordt het concept van natuurlijke immuniteit volledig genegeerd of wordt beweerd dat het inferieur is aan de immuniteit die door een vaccin wordt veroorzaakt", meldt de Daily exposé.

De oorspronkelijke definitie van kudde-immuniteit vóór 2020 definieerde het als bescherming die is afgeleid van infectieziekten die wordt afgeleid wanneer een populatie immuun wordt 'ofwel door vaccinatie of immuniteit die is ontwikkeld door eerdere infectie."

Nu wordt de kudde-mmuniteit uitsluitend gedefinieerd in termen van vaccins. Er is nu plots geen immuniteit meer te krijgen van het eigen natuurlijke immuunsysteem.

"‘ Kudde-immuniteit ’, ook bekend als‘ immuniteit van de bevolking ’, is een concept dat wordt gebruikt voor vaccinatie, waarbij een populatie kan worden beschermd tegen een bepaald virus als een vaccinatiedrempel wordt bereikt", stelt de nieuwe definitie.

“Kudde-immuniteit wordt bereikt door mensen te beschermen tegen een virus, niet door ze eraan bloot te stellen."

Met andere woorden, u kunt uw eigen natuurlijke immuunsysteem niet langer vertrouwen om u tegen infectie te beschermen. Om dat te laten gebeuren, moet u de mysterieuze chemicaliën van Big Pharma krijgen.

De wereld is nu zo versimpeld dat alles nu kwalificeert als een 'vaccin'

Het woord 'vaccin' betekent ook iets anders in het post-covid tijdperk.

Vroeger moest een vaccin, weet je, eigenlijk een vorm van bescherming tegen ziekte bieden, - maar nu niet langer. Nu hoeft het alleen maar "de symptomen te verminderen" of zoiets.

Er wordt al jaren met de definitie van vaccin geknoeid, aangezien deze in 2015 opnieuw werd gedefinieerd door:

“Injectie van een gedood of verzwakt infectieus organisme om de ziekte te voorkomen."

Tussen 2015-2021 is die definitie gewijzigd in:

“De handeling van het introduceren van een vaccin in het lichaam om immuniteit tegen een specifieke ziekte te veroorzaken."

Nu wordt een vaccin als volgt gedefinieerd :

“De handeling van het introduceren van een vaccin in het lichaam om bescherming te bieden tegen een specifieke ziekte."

Met andere woorden, immuniteit is niet langer het doel van vaccinatie. Het enige dat een vaccin hoeft te doen, is een vaag niveau van 'bescherming' bieden, maar dat wordt op elk moment gedefinieerd om in aanmerking te komen.

Dan hoeft een politicus het gewoon met warpsnelheid door te duwen onder het mom van een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid en voila: gemakkelijk geld voor Big Pharma en zijn politieke vazallen.

"Vergeet niet om ‘de wetenschap te volgen’, maar alleen deze ‘wetenschap’ die door de dictators van de wereldwijde gezondheid is bepaald ', zegt de Exposé "De ‘wetenschap’ die ze maken om in hun agenda te passen, compleet met Orwelliaanse Niuewsspraak. Als je dat niet doet, ben je een ”tinfoil hat-wearing conspiracy theorist.”

Meer gerelateerd nieuws is te vinden op Fascisme. Nieuws.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

DailyExpose.uk

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-03-26-covid-newspeak-definition-pandemic-vaccine-herd-immunity.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...