maandag 28 maart 2022

Het bloed van gevaccineerde mensen bevat een vreemd voorwerp, wat is het?

 


Techondernemer Steve Kirsch, die gevaccineerd is tegen corona, heeft zijn bloed laten onderzoeken door een arts. Daarbij is gebruikgemaakt van donkerveldmicroscopie. Het bloed van Kirsch blijkt iets te bevatten wat de arts heeft aangetroffen bij alle gevaccineerde patiƫnten die hij heeft onderzocht.

Het gaat om de ‘landmassa’s’ op bovenstaande foto. Deze ‘landmassa’s’ worden alleen in het bloed van gevaccineerden gevonden. De cirkels zijn rode bloedcellen. Wat het ook is, het is ongewoon, schrijft Kirsch op Substack.

gevaccineerd
Foto: ‘landmassa’ boven de lijn en onder de bloedcellen (Steve Kirsch)
Grafeenoxide

Het verontrustende is dat ik een jaar geleden ben gevaccineerd en dat mijn bloed er nog steeds uitziet als ‘gevaccineerd’ bloed, aldus Kirsch. Hij nam contact op met patholoog Ryan Cole, maar die zei dat hij ook geen idee heeft wat het is. Cole vindt dat er onderzoek naar moet worden gedaan.

Sommigen stellen dat de landmassa’s bestaan uit grafeenoxide, schrijft Kirsch. Sommige mensen denken dat massaspectroscopie uitkomst zal bieden, maar andere experts zeggen dat grafeenoxide enkel bestaat uit koolstof, zuurstof en waterstof en dus lastig te detecteren is.

Bang

Er zijn manieren om te achterhalen of er grafeenoxide in de flesjes zit, maar Kirsch heeft geen vaccins tot zijn beschikking. Hij hoopt dat iemand hem een flesje kan opsturen. “Niemand lijkt daartoe bereid te zijn. Ik vraag me af waarom. Waarschijnlijk zijn ze bang voor wat we gaan aantreffen,” schrijft de ondernemer.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...