maandag 28 maart 2022

Jonge associate medical director - de “Dr. Fauci ”van Louisville, Kentucky - sterft plotseling en onverwacht

 Woensdag 23 maart 2022 door: Lance D Johnson

Tags : verantwoordingslechte gezondheidbadmedicineBig Pharmadode doktersDr. Hartlagemedia coverupmedische fraudemedische wanpraktijkenfarmaceutische fraudepoppen dokterpiekeiwit mRNAplotselinge doodVaccijnsdodenvaccin propagandistvaccin pushersvaccin fanatiekjonge sterfgevallen

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

11KWEERGAVEN

 

(Natural News)  De medische gemeenschap in Louisville, Kentucky was geschokt toen ze ontdekte dat een van hen, Dr. SarahBeth Hartlage, stierf plotseling en onverwacht op 17 maart. De medische gemeenschap en de media weigeren vragen te stellen over haar dood. Waarom overleefde de lockdown-liefhebbende, masker-dragende, drievoudig gevaxte arts de 'winter van de dood' niet die eigenlijk de niet-gevaccineerde mensen zou moeten kwellen. Waarom stierf de jonge, volledig geboosterde arts plotseling zonder reden?

In plaats daar een antwoord op te geven,  gebruikte de gemeenschap haar dood om de Wuhan coronavirus (COVID-19) -vaccins te promoten. 'We zijn verbluft en diep bedroefd door het plotselinge en onverwachte overlijden van Dr. SarahBeth Hartlage, 'zei Dr. Sarah Moyer, directeur van de afdeling Volksgezondheid en Welzijn. “Als resultaat van haar leiderschap, kennis en planning ontvingen duizenden van onze inwoners van Louisville levensreddende COVID-19-vaccins."

De medische gemeenschap in Kentucky treurt het verlies van de meest fervente vaccinpropagandist

Als medisch directeur van de Louisville Metro Department of Public Health and Wellness stond Hartlage in de frontlinie van de COVID-19-respons en voerde de bevelen van Dr. Anthony Fauci plichtsgetrouw uit.

Hartlage was voorheen assistent-professor anesthesiologie aan de Universiteit van Louisville Omdat Hartlage bereid was om overheidspropaganda over COVID-19-vaccins en lock-downs te promoten, steeg ze snel in faam en werd ze in 2020 als ge-associeerde  medisch directeur van de stad Louisville. In haar “puppet”-rol sprak ze vaak tijdens de wekelijkse COVID-19-updates van de stad, en dit als promotor van de vaccins, maskermandaten en om vrijheids-beperkingen van de burgerrechten te bevorderen. Ze sprak niet één keer over natuurlijke immuniteit, andere behandelingsopties, de medische fraude die werd gebruikt om COVID-19 te diagnosticeren of van het onmenselijke onderwerpingsbeleid dat families van elkaar verwijderde en onrechtmatig mensen in hun huizen detineerde. Ze heeft  het geen één keer gehad over geïnformeerde toestemming over het  hospitaalprotocol en de problemen met de COVID-19-vaccins.

Ze nam de overheidsmiddelen aan en de farmaceutische propaganda en adverteerde plichtsgetrouw de LouVax-initiatieven Ze zorgde ervoor dat zoveel mogelijk mensen werden gedwongen om ingeënt te worden met mRNA van ‘spike’eiwit, waardoor de stad gegijzeld werd totdat de massale naleving werd bereikt. Toen ze de stad toesprak, maakte ze snel reclame over nieuwe COVID-19-varianten om het publiek bang te maken en zo vaccins te nemen die uiteindelijk de uitbraken, ziekenhuisopnames en sterfgevallen in 2021 deden toenemen. Ze steunde de mandaten en het verlies van autonomierechten over het eigen lichaam.

Oneerlijke medische gemeenschap gebruikt de dood van deze arts om vaccins te promoten (die de overleden arts nauwgezet zelf heeft ingenomen)

Maar geen van haar acties lijkt ertoe te doen omdat de medische gemeenschap haar als een held beschouwt en haar overlijden als martelaarschap wil herinneren. Deze arrogantie is de reden waarom het American Medical System de derde belangrijkste doodsoorzaak is en een belangrijke rol speelde in het sterftecijfer in ziekenhuizen tijdens het COVID-19-schandaal. Deze artsen zijn niet eerlijk over de fouten die ze hebben gemaakt. Ze worden niet verantwoordelijk gehouden voor sterfgevallen als gevolg van medische fraude en wanpraktijken omdat hun verzekering betaalt om families stil te houden. Ze worden niet verantwoordelijk gehouden, zelfs niet als het falen van vaccins duidelijk is wanneer mensen ernstig gewond en gehandicapt zijn door vaccins.

Hoewel Hartlage een leidende stem was in de medische gemeenschap van Louisville, durfde geen van haar collega's haar dood te onderzoeken en te begrijpen waardoor ze zo plotseling op 36-jarige leeftijd stierf. In plaats daarvan prees de burgemeester haar acties van de afgelopen twee jaar als 'inspirerend', terwijl ze haar prees omdat ze 'de stad Louisville door de coronavirus-pandemie leidde, vooral met de uitrol van de COVID-19-vaccins.'Het lijkt erop dat ze is gebruikt.

Als dokters niet eerlijk over de bloedstolsels kunnen zijn , immuunniteitafbraak, cardiovasculaire aandoeningen en de risico’s op beroerten ten gevolge van deze vaccinaties, dan zijn ze helemaal niet te vertrouwen. De oorzaak van de dood van hun jonge collega onder het tapijt keren is NIET hoe de geneeskunde of wetenschap op een meelevende of humane manier vordert. Het hele ding prijzen (de vaccins) die bij haar dood betrokken zijn, is op zijn zachtst gezegd sadistisch.

Bronnen zijn onder meer:

CourierJournal.com

WLKY.com

USSANews.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-03-23-young-associate-medical-director-dies-suddenly-vaccines.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...