donderdag 31 maart 2022

Geen complottheorie meer? Internationale top: ‘Zijn we klaar voor een Nieuwe Wereldorde?’

 

Terwijl de media en overheid beweren dat de Nieuwe Wereldorde een ‘complottheorie’ is, houden wereldleiders en zakenmagnaten bijeenkomsten waar ze er openlijk over praten.

Zo werd op 29 en 30 maart in Dubai de World Government Summit 2022 gehouden. In de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten werd besproken hoe de Nieuwe Wereldorde kan worden ingevoerd.

Moderator Becky Anderson van CNN opende de bijeenkomst met de vraag: “Zijn we klaar voor een Nieuwe Wereldorde?”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Zwaar getroffen

De bijeenkomst heeft als doel om ‘de toekomst van overheden vorm te geven’ en ‘het creëren van een betere toekomst voor de mensheid’.

Onder meer Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum; directeur van het Internationaal Monetair Fonds Kristalina Georgieva; VN-secretaris-generaal Antonio Guterres en WHO-baas Tedros gaven acte de présence.

Schwab zei tijdens de World Government Summit 2022 dat ‘we weten dat de wereldwijde energiesystemen, voedselsystemen en toeleveringsketens zwaar zullen worden getroffen’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Biden kondigt Nieuwe Wereldorde aan

Ook overheidsfunctionarissen en zelfs presidenten uit landen als de Verenigde Staten, Egypte, Saudi-Arabië, Israël, Zweden, Jordanië, Japan, Zuid-Korea, Rwanda, Marokko en Oeganda waren aanwezig.

Eerder kondigde de Amerikaanse president Joe Biden de komst van de Nieuwe Wereldorde aan. Hij zei dat de VS die moeten gaan leiden.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...