donderdag 31 maart 2022

VK: Covid begint CHRONISCH te worden, zoals AIDS, en zal ons neerhalen

                                  

Bye Bye, "Vaccine Immunity" en "Hybrid Immunity". 


Igor ChudovIgor Chudov

27 Maart 2022

Ik zou zeer verontrustende statistieken uit het VK willen bespreken, die laten duidelijk zien dat Covid een chronische ziekte wordt, in dezelfde zin als aids een chronische ziekte is. Covid is voor veel Britten een ziekte die gewoon niet zal verdwijnen. Eindeloze aanvallen, herhaling of zelfs nooit eindigende ziekte, is nu de norm en niet de uitzondering en zal tot een catastrofe leiden.

Covid, is nu een "chronische ziekte' dat mensen continu of heel vaak ziek maakt, en is volledig geen 'endemische ziekte”, zoals verkoudheid, dat zou mensen slechts een paar dagen per jaar ziek mogen maken.

Voordat ik verder ga, wil ik daar nogmaals op wijzen.  Ik probeer het prachtige Verenigd Koninkrijk NIET onderuit te halen. Het is een prachtig land met een rijke cultuur en ongelooflijke mensen. Met UITSTEKENDE STATISTISCHE AGENTSCHAPPEN. Nu laat ik de ramp zien die zich daar ontvouwt. Mensen uit het VK zijn divers en verschillen niet biologisch erg van mensen in andere landen. Wat ik over het VK schrijf, is van toepassing op elk ander hoog gevaccineerd westers land.

UK Meet "Incidentie" van Covid

Een heel bijzondere inspanning van het VK is het meten van het zogenaamde "incidentie" van Covid, dat een vraag beantwoordt: "hoeveel mensen hebben nu Covid?". ONS publiceert een Coronavirus Infection Survey en die is heel onthullend.

Uit de laatste enquête, vanaf 19 maart, blijkt dat een op de 16 Britten, of een op de 11 Schottenvandaag een actieve Covid-infectie heeft. Sta hier even bij stil en denk erover na.



Deze grafiek van "incidentie", of "huidige prevalentie", van Covid, die net zo hoog is als tijdens de piek in januari, verschilt volledig van de  "gevallen", die slechts ongeveer een derde van de piek uitmaken :


Hoe kan dat zijn?

Het VK definieert een "Covid-zaak", om een positief Covid-testresultaat te hebben in een individu, als er in de 90 dagen ervoor geen andere positieve test werd geregistreerd. Dit verklaart de bijna drievoudige divergentie tussen "gevallen" en "incidentie", waarbij de gevallen 2/3 zijn gedaald (vanaf 19 maart), en de incidentie is op het hoogste punt net zoals het was toen Omicron in januari een piek bereikte.

Deze divergentie is er omdat over TWEE DERDEN van de momenteel zieke Britten een korte termijn herinfectie hebben of een aanhoudende chronische infectie, die niet als een "case" wordt beschouwd. Deze schattingen zijn verre van nauwkeurig, maar waarschijnlijk bijna correct.

Ik verwacht wel dat veel mensen bezwaar zullen maken tegen het onbetrouwbaar zijn van het tellen van “cases” (gevallen), wat het ook is. Voor die mensen raad ik aan mijn andere artikel te lezen: “VK - korte termijn herfuncties exploderen".

Bovenkant formulier

Onderkant formulier

Een op de 16 zieken betekent dat ..

Als op enig moment in een jaar een op de 16 personen Covid heeft, betekent dit dat de gemiddelde persoon 365/16 = 23 dagen per jaar ziek zou zijn. Als een typische Covid-ziekte een week duurt vanwege het testpositieve deel, betekent dit drie Covids per jaar. Voor Schotland met 1 op de 11 zieken die nu positief test, bedraagt het 33 dagen per jaar of meer of VIER weken durende Covids voor de gemiddelde Schot per jaar.

Het kan echter erger zijn dan dit. Het is nog geen zekerheid, maar het kan zijn dat sommige mensen het virus helemaal niet kunnen verwijderen en gedurende langere tijd positief blijven testen. Er zijn genoeg van dergelijke voorbeelden. Hier is een persoon die positief blijft testen op dag 15 "ondanks" drievoudige vaccinatie en het gebruik van "Paxlovid".



Drie Covids per jaar zullen ons vermoorden

Covid-19 is geen onschuldige verkoudheid. Het put immuunt-T-cellen uit, net zoals AIDS dat doet :

 

Misschien is het zo dat verschillende kortdurende Covid-reinfecties de immuun T-cellen volledig zullen doden, zodat ze geen tijd hebben om tussen infecties zich aan te vullen, en dus zou de persoon geen enkele immuunafweer hebben, net als mensen met aids.

Ze zouden niet alleen vatbaar worden voor chronische Covid, maar ook voor chronische opportunistische ziekten die veel voorkomen bij aids-patiënten en kanker. Naast immuunproblemen zal de constante belasting door Covid's piekeiwit (Spike Protein) zeer schadelijk zijn voor onze immuunsystemen, enzovoort. Denk aan aids met extra cardiovasculaire vernietiging, bloedstolsels, "hersenmist" enz. - dit alles voor een ziekte die niet kan worden gestopt.

Hoewel eenmalige Covid een slechte zaak is, is de hele tijd 'Chronische Covid' iets compleet anders en een vreselijke zaak. We bevinden ons nu in het meerdere-keren-per-jaar waar veel mensen twee of drie Covids hadden deze winter. Het is volkomen mogelijk dat herinfecties op korte termijn een volledig Immune Deficit Syndrome veroorzaken met als gevolg de  vernietiging van T-cellen.

Personen die zo'n chronische Covid hebben, zullen onder ons moeten wonen, ze moeten gaan winkelen, werken zolang ze nog kunnen en zich vermengen met andere mensen. In tegenstelling tot degenen die besmet zijn met hiv, dat door bloed wordt overgedragen zullen de "chronische Covid" -patiënten constant besmettelijk zijn met een AIRBORNE-ziekte. Hoe zal dit onze samenleving beïnvloeden. We kunnen alleen maar naar raden?

Naast het doden van T-cellen zijn herinfecties vaak erger dan de originele infecties:



Vaccins, VAIDS en herinfecties

Ondanks dat ik tegen Covid-vaccins ben, wil ik één ding duidelijk maken: zowel gevaccineerde als niet-gevaccineerde mensen hebben Covid-reinfecties. Wat NIET helemaal duidelijk is, is. wie heeft er meer van per 100.000 van de relevante bevolking. Echter, alle tekenen wijzen op de gevaccineerden die de dupe worden van herhaalde Covid-infecties en de immuundeficiënties.

We moeten onze regeringen dringend vragen om herhaalde reinfecties te onderzoeken en uit te zoeken of de gevaccineerde mensen vaker herhaalde of chronische Covid krijgen. Niet helemaal een verrassing, geen enkele regering waar ook ter wereld heeft deze vraag beantwoord of kijkt er zelfs naarIk vermoed dat ik weet waarom.

Ondanks dat we geen officiële statistieken van hoge kwaliteit hebben, kunnen we wat informatie verzamelen uit UKHSA-vaccinrapporten.

 

UKHSA-statistieken wijzen er volledig op dat gevaccineerde mensen veel vaker een covide "zaak" hebben dan de niet-gevaccineerden :


 

Mijn andere artikel bespreekt het fenomeen "VAIDS" in meer detail en raakt de relatie van Covid-19 met HIV :

 

Dit alles suggereert, maar niet volledig overtuigend, dat het de gevaccineerde mensen zijn die de dupe worden van herhaalde herinfecties.

Zowel Reddit als Twitter zitten boordevol "Ik had driemaal Covid" -rapporten, die u hieronder kunt lezen.

Een bijkomend probleem is dat als Covid “de hersenen beïnvloedt", wij als samenleving kunnen de intellectuele capaciteit verliezen die we nodig hebben om hier slim mee om te gaan, over een jaar of zo, als onze gevaccineerde beste geesten bezwijken voor hersenbeschadiging door herhaalde infecties.

Veel succes dan.

 





 M @ M14528537

@ichudov Ik woon in het VK - heb een enorm gezin - 75 pct vaxxed. Alleen mensen die ik ken die opnieuw worden geïnfecteerd, worden gevaccineerd . Ook veel eerste gevallen in recentelijk dubbel / drievoudig vaxxed. Alleen mensen die ik ken die het helemaal niet lijken te krijgen, zijn niet gevaccineerd zoals ik (ook nooit een masker).

6 Retweets12 Houdt van

ColeenPDMF @CPDmf

@ JKash000 Ja, zoals waarom ik voor DERDE tijd COVID heb?! Dat geldt ook voor mijn vaxxed en versterkte echtgenoot.

13 maart 2022

dageraad cox @ dlc1980

Ik heb Covid- voor de derde keer. Ik ben volledig vaxxed en gestimuleerd. Ben ik gewoon heel bijzonder?

12 maart 2022

 

Nee dat ben je niet!

https://igorchudov.substack.com/p/uk-covid-becoming-chronic-like-aids 

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...