zaterdag 30 april 2022

Italiaanse rechtbank oordeelt dat vaccinatieplicht ongrondwettig is: ‘dodelijke bijwerkingen’ te riskant


 Help ons door dit artikel met anderen op je socials te delen!

De regionale administratieve rechtbank van Sicilië heeft geoordeeld dat de Italiaanse vaccinatieplicht tegen corona ongrondwettig is. De rechtbank stelt dat de experimentele mRNA-behandelingen die bedoeld zijn om de bevolking te beschermen tegen corona ‘ernstige of dodelijke bijwerkingen’ kunnen hebben. Eén enkel sterfgeval maakt de vaccinatieplicht al ongrondwettig, aldus de rechtbank.

De Italiaanse advocaat Marco Mori heeft onlangs een video gemaakt over het baanbrekende 53 pagina’s tellende vonnis. In het vonnis valt te lezen dat tot eind januari 570 miljoen Pfizer-doses waren toegediend in de EU. Er waren 582.000 gevallen van bijwerkingen gemeld, waarvan 7000 een dodelijke afloop hadden.

Onomkeerbare gezondheidsschade

In het geval van AstraZeneca: 69 miljoen doses en 244.000 gevallen van bijwerkingen, waarvan 1447 een dodelijke afloop hadden. Moderna: 139 miljoen doses en 150.000 gevallen van bijwerkingen, waarvan 834 een dodelijke afloop hadden. Janssen: 19 miljoen doses en 40.766 gevallen van bijwerkingen, waarvan 279 een dodelijke afloop hadden.

In de meeste gevallen zijn de bijwerkingen mild, maar in sommige gevallen ontstaat er onomkeerbare gezondheidsschade, met invaliditeit of zelfs sterfte tot gevolg, aldus de rechtbank.

Politicus

Het Constitutioneel Hof moet zich nu over de kwestie buigen. Voorzitter van dit hof is Giuliano Amato, een Italiaanse politicus die twee keer premier is geweest, van 1992 tot 1993 en van 2000 tot 2001.

Mori merkt in zijn video op dat Amato strikt de overheidslijn volgt. Een door de wol geverfde apparatsjik. De advocaat is benieuwd wat Amato van het vonnis vindt.

Kijk: Europarlementariër maakt in 5 minuten het hele coronabeleid met de grond gelijk


Help anderen door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!

Europarlementslid Christine Anderson (AfD) gaf deze week haar eerste speech voor de nieuwe onderzoekscommissie naar corona.

Ze wees erop dat uit de database van het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) blijkt dat de coronavaccins in zeven maanden tijd 20 keer zoveel ernstige bijwerkingen en 23 keer zoveel sterfgevallen hebben veroorzaakt als alle andere vaccins in de afgelopen 20 jaar tezamen.

              VIDEO LINK: https://youtu.be/EwOu7ZbDNXQ 

(Video verwijderd? Klik hier...)

Zwartgelakt

“Waarom wordt dat niet onderzocht?” vroeg het Europarlementslid. Met de volksgezondheid had het hele coronabeleid niets te maken, zei ze. Het lijkt erop dat dit vooral draaide om het verkopen van zoveel mogelijk prikken. “Vaccineren, vaccineren, vaccineren.”

Anderson probeert contracten die zijn afgesloten met de vaccinmakers boven water te krijgen, maar die zijn grotendeels zwartgelakt. “Ik kan mijn werk als Europarlementariër op deze manier niet doen,” verzuchtte ze.

Onacceptabel

De parlementariër beklaagde zich over het feit dat onderzoeken naar bijwerkingen van de vaccins gebrekkig zijn of dat er simpelweg wordt geweigerd om hier onderzoek naar te doen.

Ze zei verder dat het onacceptabel is dat de Wereldgezondheidsorganisatie nieuwe contracten wil afsluiten met EU-lidstaten die de WHO in feite in staat stellen om in het geval van een toekomstige pandemie de macht over te nemen.



‘Schokkend’: Pfizer kan niet garanderen dat coronavaccin veilig en effectief genoeg is voor permanente goedkeuring


Help door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!

Pfizer en BioNTech kunnen niet garanderen dat hun coronavaccin veilig en effectief genoeg is voor permanente goedkeuring, valt te lezen in een recent gepubliceerd rapport. Desondanks zijn miljoenen mensen met dit vaccin gevaccineerd en wordt het nog altijd gebruikt. BVNL, de partij van Wybren van Haga, schrikt hiervan en wil opheldering van zorgminister Kuipers.

BioNTech schrijft in het jaarlijkse investeerdersrapport: “Wij zijn mogelijk niet in staat dusdanige effectiviteit en veiligheid van ons Covid-19-vaccin aan te tonen voor het verkrijgen van permanente goedkeuring in de Verenigde Staten, Europa en andere landen, waar het vaccin is ingezet voor gebruik in noodsituaties, of voorwaardelijke goedkeuring heeft gekregen.”

Flinterdunne legitimering

“Schokkend,” twittert Van Haga. De mensen die een vaccin van Pfizer en BioNTech hebben gekregen, zijn tegen wil en dank verworden tot proefkonijnen in misschien wel de grootste clinical trial aller tijden, schrijft BVNL.

“Niet alleen zijn veel mensen zich daar helemaal niet van bewust geweest en er bovendien niet over geïnformeerd, daarnaast wordt het Pfizer-vaccin op dit moment nog steeds gebruikt,” merkt de partij op. “Terwijl er geen sprake meer is van een ‘noodsituatie’, waarmee de toch al flinterdunne legitimering voor het inzetten van dit experimentele middel er dus niet meer is.”

Dit kan niet zonder gevolgen blijven

Er is – en wordt nog steeds – op grote schaal risico genomen met de volksgezondheid, schrijft BVNL. De partij wil van Kuipers volledige openheid van zaken. “Wat betekenen deze conclusies van de farmaceut voor de gezondheid van de vele Nederlanders die zijn geïnjecteerd met een mogelijk onveilig middel? Wordt het gebruik van het vaccin van Pfizer en BioNTech nu per direct gestaakt? En betekent dit niet dat het héle vaccinatieprogramma stilgelegd moet worden?”

Er lijkt de afgelopen twee jaar met levens te zijn gespeeld. Dit kan niet zonder verantwoording en gevolgen blijven, benadrukt BVNL.

Gezocht wegens misdaden tegen de menselijkheid: Reiner Füllmich noemt namen van samenzweerders WEF

 
Klaus Schwab traint sinds 1992 zijn eigen marionetten via het Young Global Leaders-programma. Angela Merkel en Bill Gates behoorden tot de eerste lichting, stelt advocaat Reiner Füllmich.

Veel van de huidige leiders en politici zijn voortgebracht door dit programma, inclusief de Franse president Macron, de Oostenrijkse ex-bondskanselier Kurz, de Canadese premier Justin Trudeau, de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern, de Belgische premier Alexander De Croo, de Duitse oud-minister van Volksgezondheid Jens Spahn en voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen.

Genocide

Füllmich wijst erop dat in onder meer India, Zuid-Afrika, in de Verenigde Staten, in Canada en in Frankrijk grote rechtszaken in gang zijn gezet. Het doel ervan is om de veroorzakers van de ‘plandemie’ verantwoordelijk te houden.

Zijn coronacommissie beschikt over ‘zeer belastend bewijs’ waaruit blijkt dat de ‘coronaplandemie’ niets te maken had met gezondheid. De globalisten willen het volgende bereiken: verwoesting van regionale economieën om mensen afhankelijk te maken van mondiale bevoorradingsketens, het verschuiven van rijkdom naar de top, de superrijken, het terugdringen van de bevolking oftewel genocide, volledige controle krijgen over de mensen die overblijven en het installeren van een wereldregering, zegt hij.

Halt toeroepen

“We hebben te maken met machtswellustelingen, psychopaten en sociopaten die gestopt moeten worden en die we heel lang geleden al een halt hadden moeten toeroepen,” benadrukt Füllmich.

Dit is wat u moet weten over chloordioxide (ClO2), de 'universal Antidote’

 Donderdag 21 april 2022 door: Ethan Huff


Tags : alternatieve geneeskundeantiviraalchloordioxideClO2behandeling met coronavirusCOVIDGenezingengoede gezondheidgoodmedicineinfectiesmedische censuuruitbraakpandemiepreventieremediesbesmeurdpiekeiwitDe Universal Antidote Universitytrainingsgidsuniverseel tegengif
Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

28KWEERGAVEN

Foto: Andreaskalcker.com

(Natural newsThe Universal Antidote University heft een Beginners trainingsgids om de wereld te leren over de wonderbaarlijke kracht van chloordioxide (ClO2).

Deze vrije video traininggids staat vol met beproefde kennis over hoe ClO2 echt een universeel tegengif is voor zo ongeveer alles, inclusief het Wuhan coronavirus (Covid-19).

De interactieve trainingsgids bevat klikbare links naar documenten en andere bronnen op internet die u kunt gebruiken om meer inzicht te krijgen in hoe deze eenvoudige, veilige en gemakkelijk te maken oplossing een gezond en levendig immuunsysteem ondersteunt.

Sectie 1 van de Beginner Training Series Guidebook bevat video's die strategisch zijn geplaatst op ten minste zes verschillende videoplatforms om redundantie te garanderen in geval van censuur of verwijdering.

Sectie 2 bevat links naar leveranciers voor verdunde vooraf gemaakte oplossingen en geconcentreerde grondstoffen zodat u thuis uw eigen ClO2-oplossingen kunt maken.

Sectie 3 bevat nauwkeurige recepten voor het maken van uw eigen 22,4 procent natriumchlorietoplossing en zuuractivator.

Sectie 4 bevat links naar groepen, websites en sociale netwerken waar anderen die ClO2 gebruiken, maken en enthousiast zijn, samenkomen om verschillende dingen met betrekking tot de oplossing te bespreken en hoe deze met succes wordt gebruikt om de gezondheid te ondersteunen.

Sectie 5 bevat links naar essentiële boeken van auteurs als Jim Humble, Andreas Kalcker en Mark Grenon die veel over ClO2 hebben geschreven, inclusief hoe het werkt en wat het voor mensen heeft gedaan.

"Deze videogids uit de Beginnersserie is ontworpen om u een snelle en grondige opleiding te geven om volledig te begrijpen wat het universele tegengif is en hoe het kan worden gebruikt voor de menselijke gezondheid", schrijft de anonieme auteur van de serie.

Artsen in andere landen behandelen patiënten met ClO2 met succes; Amerikaanse artsen mogen het niet voorschrijven

Afgelopen zomer heeft Dr. Manuel Aparicio legde uit The New American tijdschriften 'Alex Newman die hij persoonlijk met zijn covide patiënten met ClO2 heeft gezien.

Een orthopedisch chirurg, Dr. Aparicio zegt dat hij legaal ClO2 aan zijn patiënten mag toedienen omdat hij in Mexico oefent, dat veel meer vrijheid en vrijheid heeft dan de Verenigde Staten als het gaat om geneeskunde.

ClO2 is dat ook gebruikt in Bolivia als een covid-behandeling, want nogmaals, er is meer vrijheid om patiënten te behandelen met dingen die hier in de Verenigde Staten strikt verboden zijn (tenzij ze worden verkocht als voedingssupplement, en zo kunnen Amerikanen toegang krijgen tot of ClO2 maken).

Een studie die vorig jaar in het tijdschrift is gepubliceerd Annalen van farmacologie en farmacie onthulde meer in detail hoe ClO2, ook bekend als "wonderminerale oplossing" (MMS), SARS-CoV-2-spike-eiwitten blokkeert van binding aan receptoren zoals Angiotensine-Converting Enzyme 2 (ACE2).

"Chloordioxide (ClO2) is een krachtig desinfectiemiddel waarvan bekend is dat het zowel virussen als bacteriën inactiveert", legt het abstracte onderzoek uit.

Sinds het begin van de plandemisch, de door bedrijven gecontroleerde media hebben viel ClO2 aan als 'slangenolie', ook al hielp het velen om gezond en levend te blijven in plaats van te sterven aan de Fauci Flu.

De auteur van de Beginner Training Guidebook van TUA University heeft het publiek een ongelooflijk geschenk gegeven dat jij, je familie en je vrienden kunnen gebruiken om meer te weten te komen over deze geweldige natuurlijke remedie.

Neem de tijd om het document door te nemen en te zien wat u denkt. Het zit boordevol onschatbare informatie die je ergens anders moeilijk zult vinden, en het beste is dat het volledig is vrij.

Zorg ervoor dat je ook de website van Universal Antidote checkt waar je een documentaire video vindt die de wetenschap en het verhaal achter ClO2 bespreekt.

Meer gerelateerd nieuws over ClO2 en andere natuurlijke remedies is te vinden op o.a.

Cures.news,

Https://www.Andreas.kalcker.com

https://Comusav.com/en/

 https://ByeByeCovid.com    

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheUniversalAntidote.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

Https://www.Andreas.kalcker.com

 

vrijdag 29 april 2022

Arts over bijwerkingen coronavaccin bij zwangere vrouwen: ‘Wat ik de afgelopen 2 jaar heb gezien, is ongekend’



Help anderen door dit met vrienden op je socials te delen!

De 68-jarige verloskundige en gynaecoloog James Thorp ziet jaarlijks zo’n 6000 tot 7000 zwangere hoogrisicopatiënten. De afgelopen twee jaar kregen veel zwangere vrouwen last van ernstige bijwerkingen na coronavaccinatie, zei de arts tegen de krant The Epoch Times.

“Ik heb heel veel complicaties gezien bij zwangere vrouwen, bij moeders en foetussen, kinderen,” zei Thorp. “Foetale sterfte, miskramen. Wat ik de afgelopen twee jaar heb gezien, is ongekend.”

Zwijgplicht

De foetale sterfte is toegenomen, evenals het aantal miskramen, maar artsen en verpleegkundigen hebben een zwijgplicht opgelegd gekregen.

Uit gegevens die de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA heeft vrijgegeven, blijkt dat er tussen 1 december 2020 en 28 februari 2021 bij 274 vrouwen iets mis was gegaan bij de zwangerschap na coronavaccinatie. 27 procent van de gevallen is aangemerkt als ‘ernstig’. Denk daarbij aan samentrekking van de baarmoeder, spontane abortus, vroegtijdig gebroken vliezen en foetale sterfte.

Het is niet bekend hoeveel prikken er in die periode zijn gezet. Het gedeelte van het document waarin dat staat, is zwartgelakt. “Waarom hebben ze dat zwartgelakt?” vroeg Thorp.

Dat is heel zorgwekkend

Mike Yeadon, voormalig vicepresident van Pfizer, zei tegen The Epoch Times dat de farmaceutische industrie al sinds 2012 weet dat lipide-nanodeeltjes, die onder andere worden verwerkt in de mRNA-vaccins, zich ophopen in de eierstokken van gevaccineerde vrouwen.

Een lipide-nanodeeltje is een piepklein deeltje dat het mRNA aflevert in het lichaam. Ze passeren allerlei barrières in het lichaam, waaronder de bloed-hersenbarrière en de placentabarrière. Zo komen ze in het foetale weefsel in de baarmoeder terecht. Dat is heel zorgwekkend, aldus Thorp.

Eitjes worden op deze manier blootgesteld aan een potentieel desastreus en giftig lipide-nanodeeltje, zei hij.



Statisticus (Nl.) verbaast zich: ‘Minstens 15.000 oversterfte sinds oktober 2021, hoe dan??’


Help anderen door dit artikel met vrienden op je socials te delen! 

Begin dit jaar werd bekend dat de oversterfte in Nederland in 2021 nog hoger was dan het jaar ervoor. In 2021 overleden zo’n 171.000 mensen, 16.000 meer dan verwacht. In 2020 stierven 15.000 mensen meer dan het gemiddelde aantal van voor de coronapandemie. Vooral in Flevoland, Zeeland en Limburg overleden relatief meer mensen dan verwacht.

Volgens de media kan de oversterfte worden verklaard door corona. Dat terwijl altijd is beweerd dat de vaccins de kans op coronasterfte verminderen. Er lijkt vooralsnog geen einde te komen aan de oversterfte.

Het klopt niet

Gepensioneerd statisticus Herman Steigstra schrijft op Twitter: “Minstens 15.000 oversterfte sinds oktober 2021, zes maanden. Het CBS zegt dat het corona is. Dat is twee keer zoveel als de eerste golf. Pfizer beloofde dat het vaccin 95 procent effectief is. Hoe dan?? En als het geen corona was, wat dan? De Tweede Kamer haalt de schouders op. Kuipers is stil. Het CBS is gestopt met het updaten van de cijfers.”

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen reageert: “Inderdaad. Hoe dan? Misschien weet mijn gewaardeerde collega Lisa Westerveld het? Het klopt niet.”

Sceptisch

De gepensioneerd statisticus is sceptisch over het coronabeleid. Hij zegt dat de zorg het niet zwaar heeft door de coronacrisis, maar als gevolg van de keuze die de overheid heeft gemaakt, ‘dat je de afgelopen jaren de helft van de bedden hebt opgedoekt’.

Tegen RTV Oost zei Steigstra dat hij zich niet laat vaccineren. De statisticus adviseert: “Laat je goed informeren, ook over wie er verantwoordelijk is voor eventuele bijwerkingen van het vaccin.”


WHO slaat alarm over mysterieuze hepatitis bij kinderen: is de coronaprik de boosdoener?


 Help mee door dit met jouw vrienden op je social media te delen!

Afgelopen weekend maakte de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bekend dat ten minste één kind is overleden door acute hepatitis. Er zijn inmiddels zo’n 170 gevallen van deze geheimzinnige leverontsteking onder jeugdigen gemeld in 12 landen.

In Nederland zijn ook enkele patiënten geregistreerd met de gevaarlijke ziekte. Drie daarvan ondergingen een levertransplantatie. De meeste gevallen zijn gemeld in Groot-Brittannië. Volgens de WHO is bij 74 zieke kinderen een adenovirus gevonden, dat normaal gesproken tot verkoudheid leidt.

Nieuwe studie

De Amerikaanse cardioloog en epidemioloog Peter McCullough legde uit dat de getroffen kinderen last krijgen van koorts, buikpijn en geelzucht. Hij zei dinsdag in het tv-programma The Ingraham Angle dat we moeten zien te achterhalen of de kinderen corona hebben gehad en of ze op de één of andere manier zijn blootgesteld aan het coronavaccin.

Presentatrice Laura Ingraham verwees naar een nieuwe studie waaruit blijkt dat coronavaccinatie hepatitis kan uitlokken. McCullough voegde toe dat meerdere wetenschappers inmiddels hebben aangetoond dat coronavaccinatie acute hepatitis kan veroorzaken, onder meer via een auto-immuunreactie.

Boosdoener

Het spike-eiwit dat na vaccinatie in het lichaam wordt aangemaakt, zou volgens de epidemioloog de boosdoener kunnen zijn.

Toen Ingraham erop wees dat boosters ook aan kinderen worden aangeboden en dat jeugdigen misschien in het najaar nog een booster moeten halen om naar de universiteit te kunnen, schudde McCullough zijn hoofd.



Arts toont ‘duizelingwekkende’ en ‘schokkende’ cijfers over gevolgen coronaprik

 

Arts Chris Alan Schoemaker uit Ontario werkte de afgelopen twee jaar in een Canadese coronakliniek, waar onder andere coronatesten werden afgenomen. Twee tot drie maanden lang gaf hij coronavaccins aan ouderen.

Hij begon zich in te lezen over het vaccin en kwam tot de ontdekking dat de prik het gevaarlijkst is voor mensen met een sterk immuunsysteem. De overreactie van het immuunsysteem is het sterkst bij jongvolwassenen en kinderen, zei hij.

De kans dat er iets ergs gebeurt, is het grootst bij de gezondste mensen, benadrukte Schoemaker in een interview met Laura-Lynn Thompson.

Misdaad

Hij verwees naar data uit Groot-Brittannië waaruit blijkt dat 10- tot 14-jarige kinderen die volledig gevaccineerd zijn tegen corona 52 keer meer kans hebben om te sterven dan ongevaccineerde kinderen.

Het is dan ook niet verrassend dat kinderen jonger dan 12 jaar in een land als Zweden geen vaccin tegen corona krijgen. Als je dit vaccin aan kinderen jonger dan vijf geeft, bega je een misdaad, zei de arts.

Duizelingwekkend

Voor elk coronasterfgeval onder kinderen dat je voorkomt door te vaccineren, veroorzaak je 117 gevallen van zeer ernstige bijwerkingen, waarvan de helft sterfgevallen, voegde hij toe.

“Dit is duizelingwekkend,” reageerde Thompson.

Schokkend

Toen het vaccin werd goedgekeurd voor kinderen jonger dan 17 besloot Schoemaker om niet langer in de kliniek te werken. Hij wist instinctief dat de prik veel schade zou veroorzaken.

De arts wees er verder op dat er jaarlijks tussen de één en zes piloten overlijden. In 2021 waren dat er 111, zei hij. “Schokkend,” aldus Thompson.



‘Het is tijd om wakker te worden en al die WEF-mensen te ontmaskeren’

 

Met haar Young [Global] Leaders heeft het World Economic Forum doelbewust alle westerse democratieën geïnfiltreerd. Dat zei uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie Robert Malone in gesprek met de krant The Epoch Times.

Deze mensen vinden dat ze het recht hebben om de westerse democratieën te omzeilen en doen dat op een agressieve manier, zei Malone. Hij verwees naar het pandemieverdrag, dat de Verenigde Naties in het geval van een volksgezondheidscrisis het recht geeft om de westerse democratieën te omzeilen.

Buitenspel zetten van de Grondwet

Zij willen een systeem creëren waarin ze een gezondheidscrisis – ze bepalen zelf wanneer er sprake van is – kunnen gebruiken om het buitenspel zetten van de Grondwet te rechtvaardigen, zei dr. Malone.

Tegelijkertijd willen ze zo’n ‘crisis’ aangrijpen om de dingen te implementeren waar zij voorstander van zijn, zoals een digital ID, QR-codes, het volgen van mensen via hun smartphone en het sociaal kredietsysteem, lichtte hij toe.

30 jaar

“Het is tijd om wakker te worden, stand te houden en al die WEF-mensen te ontmaskeren die overal zijn neergezet binnen onze overheid,” sprak Malone. Ze zijn ook actief in de techwereld, in het bankwezen, enzovoorts, zei hij.

Het World Economic Forum is al 30 jaar bezig om eigen mensen in westerse democratieën en leiderschapsfuncties te plaatsen, benadrukte Malone, die toevoegde dat hij absoluut niet bereid is om zijn vrijheid op te offeren zodat deze mensen de controle over ons leven krijgen.

Ominously, Denmark Halts COVID Vaccination

 


What is Denmark Now Scared of?

 

Igor Chudov

Apr 29




Hat tip to Steve Kirsch, who wrote about Denmark stopping its COVID vaccination program.

The original article is here. And here. And here. Rejoice.


A formerly pro-vaccine country halting vaccination is a very ominous sign. It means that Denmark is scared of Covid vaccines. It does not want any more Danes to get “vaccinated”. It wants the remaining vaccine-free Danes to REMAIN UNVACCINATED.

How do I know?

You do not stop a program if it is “successful” and the threat is still there.

The reason they gave us — that the pandemic is under control — does not withstand scrutiny. It is anything but under control in Denmark: the deaths are beginning to rise again, the cases (grossly undercounted now) are close to the peak of Nov 2020-Jan 2021 when vaccination was seen as an answer to everything, and the ratio of deaths to official cases is about 1%, which suggests that Covid is still a dangerous illness, even for generally (formerly) healthy Danes. By all accounts, Covid is alive and well and is still killing people. Why halt vaccines?

They did not have to halt their vaccination program if they still thought highly about vaccines. After all, every day young Danes turn 12 and become eligible. Why deny those young kids vaccination, if in the opinion of the Danish government, Covid vaccines are “safe and effective”? It makes no sense.

Their statement that “they might resume vaccination in the fall” is the most hilarious distraction.

Even if Covid vaccine was generally seen as merely somewhat useless, Denmark did not have to halt vaccination. Denmark count simply downplay vaccination, just to save its government some embarrassment.

They halted it for a reason. The reason is that the Danish government realized the danger of vaccines, and wants to save the remaining unvaccinated Danes from getting the shot — even if the kids vaccine-crazed parents want them vaccinated.

Again, this is the only explanation that makes logical sense — no other stated reasons would logically lead to the outright halt of vaccination.

What did the Danish government realize? That Chronic Covid in the boosted is because of the vaccine? That even a booster dose is useless for the most vulnerable groups? That Moderna hid the fact that the vaccinated never get true immunity after inevitable “breakthroughs”? That Covid vaccine kills more than it saves, as Steve Kirsch keeps reminding us?

We do not know yet. Some day, we will know.

Even though the Danish government did have the conscience to halt vaccinations, Danes still need to investigate why they were poisoned by their government, which participated in a reckless, corrupt and unsuccessful experiment on two billion people, including young people who never faced danger from Covid. People need to ask why they were lied to, and who will pay their medical and funeral expenses.

You can halt the experiment. But you cannot halt the consequences.

Good luck.



Share

If you liked this post from Igor’s Newsletter, why not share it?

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...