woensdag 11 mei 2022

‘Met een freudiaanse verspreking bevestigt Bill Gates dat hij er een andere agenda op nahoudt’


 Miljardair Bill Gates schept op over hoeveel geld hij heeft verdiend aan de corona-uitbraak. Dat zei viroloog en vaccinoloog Robert Malone tijdens een interview met WND. Hij wees erop dat Gates allerlei strategische investeringen heeft gedaan. Hij kocht onder andere een belang in BioNTech, dat samen met Pfizer een coronavaccin ontwikkelde.

Op de één of andere manier wist Gates dat zoiets zou gebeuren, aldus Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccinatietechnologie. “Hij heeft hier veel geld aan verdiend,” zei hij tegen Art Moore.

Jammer genoeg

Volgens Malone maakte Bill Gates een freudiaanse verspreking toen hij zei dat omikron ‘jammer genoeg’ een natuurlijk vaccin is dat vrijwel de hele wereld heeft gevaccineerd en mucosale immuniteit biedt.

We kregen een kijkje in zijn hoofd. Wat we zien is een man die zegt dat hij de mensheid wil helpen, maar die er een andere agenda op nahoudt, zei Malone. “Ik voorspelde dit al en nu bevestigt Bill Gates het op zijn eigen interessante manier. Het onthult zijn eigen, persoonlijke agenda. Het was een fascinerende uitspraak.”

Volgende coronagolf

Gates waarschuwde onlangs in een interview met de Financial Times dat een volgende coronagolf allerminst is uitgesloten en dat er – als we een beetje pech hebben – ook weer stevige maatregelen nodig zijn.



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...