dinsdag 14 juni 2022

JE ZAL INSECTEN ETEN EN GELUKKIG ZIJN

 JE ZAL INSECTEN ETEN EN GELUKKIG ZIJN: Wales voedt nu schoolkinderen, maaltijdwormen en krekels voor de lunch als onderdeel van de Great Reset-uitrol

Dinsdag 7 juni 2022 door: Ethan Huff
Tags : bugskrekelsnep etenvoedselrantsoeneringvoedselschaarstevoedselvoorzieninggeweldige resetbrutoinsectenlunchmeelwormenparasietenschool lunchschoolkinderenWales

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

13KWEERGAVEN


(Natural News) Zoals beloofd, onthullen de wereldwijde "elite" hun nieuwe vleesloze voedselsysteem voor de peons, te beginnen met schoolkinderen in het Verenigd Koninkrijk.

Een nieuw proefprogramma in Wales heeft al het vlees op schoollunchborden vervangen door "plantaardig" en insect-gebaseerde alternatieven, waaronder "spaghetti met kever Bolognese."

Krekels en meelwormen vormen een groot deel van de etenswaren die nu worden gevoerd aan schoolkinderen in Wales, die eerder als dieren worden behandeld dan als mensen. In plaats van menselijk voedsel te krijgen, consumeren deze kinderen nu voedselproducten die beter geschikt zijn voor kippen en reptielen.

De globalisten, zoals gerapporteerd door de Rair Foundation “Ben van plan studenten en ouders te motiveren om weg te komen van vlees om het klimaat te beschermen."

“Bovendien hopen ze vijf tot elfjarige studenten te hersenspoelen met hun leugens over het milieu om hun voedselkeuzes te beheersen."

Het draait allemaal om een nieuwe "Duurzaam" model van voedselproductie die gewone mensen de toegang ontneemt tot de dingen die mensen sinds het begin der tijden hebben gegeten.

Deze nieuwe wereldorde voedselsysteem staat alleen niet-vleesalternatieven toe, zoals sojapasteitjes, cricketlasagne en andere gruwelen, zoals bepaald en gedicteerd door degenen aan de top van de piramide die zelf nooit hetzelfde afval zullen eten.

Psy-op over klimaatverandering gaat over het elimineren van fossiele brandstoffen, vlees en de beschaving zelf

De tirannen op het World Economic Forum (WEF), waaronder Mr. Zelf "Great Reset", Klaus Schwab, zien eindelijk hun plannen tot bloei komen met programma's als deze.

Al heel lang ontwerpen zij en hun afstamming een nieuwe wereld waarin mensen niet meer mogen leven, eten of zelfs ademen zoals ze altijd hebben gedaan. En ze gebruiken de mythe van 'klimaatverandering' als excuus.

Tientallen jaren van propaganda over de opwarming van de aarde, die westerse scholen infiltreerde en een hele generatie herprogrammeerde in angstaanjagende zaken als kooldioxide (CO2), draagt nu de rotte vrucht die de 'elite' altijd bedoelde: de eliminatie van vlees en ander levensondersteunend voedsel.

Veel 'plantaardige' voedingsmiddelen zijn niet veel meer dan genetisch gemanipuleerd (GGO) nep voedingsmiddelen die zich voordoen als 'natuurlijk'.'Deze zogenaamde voedingsmiddelen zijn zeer giftig en bieden niet hetzelfde voedingsniveau - of helemaal niet - dat traditionele voedingsmiddelen zoals vlees al lang hebben voor de mensheid.

Niet alleen dat, maar grote bedrijven zullen nu miljarden dollars aan nieuwe winsten genereren uit de door de overheid gesponsorde voedselcampagnes die de mensheid zullen blijven overzetten van echt voedsel en rechtstreeks naar een nieuwe, plantgebonden, vleesloos Soylent realiteit.

"Twee jaar geleden classificeerde de Europese Unie (EU) insecten als 'nieuwe voedingsmiddelen'", legt Rair verder uit. “Met andere woorden: de preparaten voor insectenvoer zijn al lang aan de gang. Als gevolg hiervan worden eetbare insecten in de hele EU steeds meer verkocht. ”

“De UK Food Safety Authority (FSA) zal vanaf juni voorlopig de handel in eetbare insecten in supermarkten en detailhandelaren toestaan, met volledige goedkeuring verwacht volgend jaar. Momenteel wordt een evaluatie uitgevoerd voor krekels voor menselijke consumptie; maaltijdwormen zullen naar verwachting ook binnenkort worden ingediend."

Het proefprogramma, dat wordt uitgevoerd door Cardiff University en de Universiteit van West-Engeland (UWE Bristol), omvat een studie die specifiek is voor de beste benaderingen die zijn gebruikt voor de algemene en voor de openstelling van de milieu- en stamvoormens van een eetbare insecten om de wereld te gebruiken."

Wat er uiteindelijk van de mensheid overblijft binnen dit nieuwe vleesloze paradigma, zal worden beschouwd als "duurzame burgers" die bestaan om een "ethische voedseltoekomst te bestendigen.”Carl Evans, schoolhoofd van de Roch Community Primary School in Pembrokeshire, zegt dat hij verheugd is“ de kinderen te ondersteunen bij het ontwikkelen van een duurzaam en ethisch burgerschap."

Bekijk het laatste nieuws over de wereldwijde overgang van vlees Genocide.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

RairFoundation.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-06-07-wales-feeding-schoolchildren-mealworms-crickets-great-reset.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...