woensdag 22 juni 2022

Patholoog haalt uit naar Gates: als het echt ging om wereldgezondheid zou hij geen kinderen doden bij vaccintests

 


Bill Gates investeerde 10 miljard dollar in vaccins en kreeg er 20 keer zoveel voor terug. De Bill & Melinda Gates Foundation is een stichting die draait om het verdienen van geld, zei patholoog Ryan Cole in een interview met Bright Light News.

De Gates Foundation heeft volgens Cole veel te veel invloed op de ‘wereldgezondheid’. “Als het echt ging om wereldgezondheid, zou hij geen jonge vrouwen doden in India bij vaccintests, zou hij geen kinderen doden in Afrika bij vaccintests en zou hij geen Amerikaanse en Canadese kinderen doden met een vaccin dat lipide nanodeeltjes bevat,” zei de patholoog.

Zo hoort het niet te gaan

Hij wees erop dat de Amerikaanse infectieziektenexpert Anthony Fauci in de bestuursraad van de Gates Foundation heeft gezeten. Daarnaast had Moderna nog nooit eerder een product op de markt gebracht omdat de mRNA-technologie ‘niet geschikt is voor mensen’.

“Fauci wist dat het niet zou werken, maar wilde het toch uitproberen op mensen om te kijken wat er zou gebeuren. Zo hoort het niet te gaan. Dit zijn criminele activiteiten waaraan de mensheid wordt onderworpen,” zei Cole.



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...